Jak říkají indiáni , dnes je dobrej den na umírání tak mě napadlo že je dobrej den na dřepování, tak jsem šel dřepovat.
Nekdo řekl že v člověku je nekonečná síla, no pod činkou to asi neplatí,ale soustředění na provedení cviku u těžké váhy mi pomáhá,někdo používá vnitřní sílu spojenou s tréninkem k rozbíjení dlaždic ,tak proč já bych to nemohl používat k těžkým dřepům
podle mě je nejlepší rozcvičení přímo cvikem s lehčí vahou kterej budu cvičit , žádný kolo,nebo šlapání zelí,takže
dřep
10x90kg
10x90kg
10x100kg
dále trochu přitlačit na váhu systém pyramida
6x120kg
6x140kg
3x160kg
2x170kg
ted' přichází soustředění na cvik ,tzv konec srandy tak dávám 1x180kg, ale ouha po zvednutí ze stojanů na hrbu je činka nějak těžká, ale nedá se nic dělat jdu naplno do toho
po provedení cviku jsem si všiml že jsem tam měl místo 180kg 190 kg
1x190kg
dolů s vahou už nepůjdu ,ale dám to znovu abych ji líp "zapsal"
takže 1x 190kg už bez problémů
dál 1x200kg na hrbu zese těžký
pauza lepší soustředění .nějak mi ta koncetrace nejde tak několik hlubokých nádechů až se skoro zatočila hlava
jdu pod stojan na hrbu lehké, dolů a jedu dobře nahoru je to tam .
1x210kg
pauza 5 minut dýchání soustředění , 210 už je pro mě váha ,ale zase na druhé straně respekt z ní mi pomáhá se lépe soustředit (ale abych se zase s toho nepo..)
Jdu pod osu áále na hrbu hodně těžké, stejně musím
zastavení v širokém postoji nádech a do potápěče dolů ,a už je to ten příjemnej pocit kdy se činka zvedá nahoru, Takže všechno je ok.
Tak to byl jeden Trénink .Jak říkají indiáni dnes byl dobrej den na dřepy.
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru