|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | ještě byl bonus 1xcontinental powerclean+push press 7x105 |
Ten continental je masakr, to se ti nějak podařilo ho perfektně potrénovat, ne ? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | ještě byl bonus 1xcontinental powerclean+push press 7x105 |
Ten continental je masakr, to se ti nějak podařilo ho perfektně potrénovat, ne ? |
bylo to jedno přemístění a 7 push pressů, ale 7 continentálů s touhle vahou mi nedělá problém, chleba se láme u 115 -120kg _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | ještě byl bonus 1xcontinental powerclean+push press 7x105 |
Ten continental je masakr, to se ti nějak podařilo ho perfektně potrénovat, ne ? |
bylo to jedno přemístění a 7 push pressů, ale 7 continentálů s touhle vahou mi nedělá problém, chleba se láme u 115 -120kg |
Samozřejmě i 7 pushpressů je moc pěkných, ale říkal jsem si 7 přemístění + 7 pushpressů by bylo docela kardio peklo, i tak ale moc pěknej výkon, docela si s tim pohnul se mi zdá, já sem teď vychcípanej, takže budu rád když za pár tejdnu až zase pořádně začnu přemístim na tlustej ose 100vku : ( Každopádně ať ti to leze dál pěkně nahoru _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
včera jsem byl hrát florbal a měl jsem dneska záda a nohy uplně odvařený tak jsem jim dal do neděle pauzu
bench
5x6x103
shyby na hrazdě
5x8
1xcontinental powerclean + push press
5x42
5x67
5x92
5x105
3x110
2x114
1x117 - krásně to šlo nahoru na těch 121 jsem si věřil
0x121 - těsně se nepovedlo přemístit
tricepsové stahování kladky
10x25
7x37
4x4x50
mohamedány
12x25
12x37
12x37
6x50
12x42
jo a mám už druhý týden nového sparinga, první pokus s kuframa 90kg bez dřívějšího cvičení ušel 8m, zkouška maxky MT na třetím tréninku 140kg, jinak v seriích se 125, dnes dřepy v seriích s 92kg atd. Slušný váhy na to že se cvičenim začíná. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
včera
mrtvý tah
5x95
5x145
4x3x188
bench press
5x6x104
dřep
5x104
4x5x155
biceps velká osa
8x42
2x8x62
2x6x62
svaly na tenhle trénink už vůbec nereagují, moje váha se drží furt na 106kg, budu muset po dojetí tohohle tréninku vymyslet něco novýho. Možná je problém v tom že jsem zvyklý jezdit serie jen 3-6op a už na to tělo nereaguje.Zrovna tak to bude i např. s mrtvým tahem, ikdyž ho cvičím 3x týdně tak pro tělo to šok není, je asi zvyklé z předchozích tréninkových rutin. Nevím jestli bych neměl vyzkoušet nějaký kulturistický split o velekém počtu serií a držet opakování třeba nad 8, aby tělo dostalo šok a rostlo. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
Tak ono je to logicke, ze na to asi telo nebude adekvatne reagovat. Pokud chces nejake ty svaly, tak bych ho prave sokoval tim, jak pises - urcite zvysit pocet opakovani, klidne nasadit i pyramidovy system, ty zakladni cviky, na ktere jsi zvykly, bych omezil na frekvenci max. 1x tydne ve vyssim poctu opakovani, zbytek nahradil jinymi zakladnimi (cviky s jednoruckama atd.) + bych tam zaradil i nejake doplnkove cviky (stroje, izolovane cviky) ve vyssim poctu opakovani (8-12). Myslim, ze by na tohle telo reagovalo krasne. Stejne by to bylo jen na par tydnu nez by ses zase vratil ke svemu silovemu cviceni ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
mojej mrtvole viac opakovani vcelku pomohlo. Urobil som si par rekordov s malymi vahami a trochu sa to premietlo potom aj do maximalky. Asi treba obcas pretazit aj nepopularne cervene vlakna :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tak ono je to logicke, ze na to asi telo nebude adekvatne reagovat. Pokud chces nejake ty svaly, tak bych ho prave sokoval tim, jak pises - urcite zvysit pocet opakovani, klidne nasadit i pyramidovy system, ty zakladni cviky, na ktere jsi zvykly, bych omezil na frekvenci max. 1x tydne ve vyssim poctu opakovani, zbytek nahradil jinymi zakladnimi (cviky s jednoruckama atd.) + bych tam zaradil i nejake doplnkove cviky (stroje, izolovane cviky) ve vyssim poctu opakovani (8-12). Myslim, ze by na tohle telo reagovalo krasne. Stejne by to bylo jen na par tydnu nez by ses zase vratil ke svemu silovemu cviceni ne? |
Viděl bych to stejně jako ty. Cílem je hlavně přibrat na váze. Takhle bych trénoval 2 měsíce a pak se vrátil k silovce a aktivoval nový svalový vlákna. Už si ani nepamatuju kdy jsem měl naposledy z tréninku svalovku. Asi dojedu tenhle týden pak si dám týden pauzu a pak to zkusim (ikdyž mi to moc nesedí) po kulturisticku. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
dnešní pokusy o vystihnutí aktuálky zad :-D, moc to nešlo
záda relaxovaná
taky
pokus o zatnutí a o pózu (no moc to nevyšlo :-D)
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Ty zada dobry, je videt, ze uz maji neco odtahano _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
dřep
5x95
5x120
4x5x160
bench
5x6x106
mrtvý tah
5x95
5x145
4x3x190
pořád bez pásku _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
mt
5x95
5x145
3x183
2x210 tady už pásek
0x235 - nevim co jsem blbnul ani jsem tu činku nemohl odlepit
0x210 - tohle už bylo moc
na mt vůbec nebyla síla, přikládám to tomu jak jsem jezdil v poslední době MT bez pásku a ted' jak jsem pásek nasadil tak to prostě nešlo
bench press s axelem
5x92
6x112
1x132
1x137 OR
2x3x121
powerclean s axelem
2x5x92
4x97
2x1x106 OR co se týče tlustý osy
výrazy s jč
2x4x53 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:54 am Předmět: |
|
|
| citace: | | na mt vůbec nebyla síla, přikládám to tomu jak jsem jezdil v poslední době MT bez pásku a ted' jak jsem pásek nasadil tak to prostě nešlo |
Zajimave, ja jsem na sobe nemel pasek uz 2 roky, ale taknejak predpokladam, ze kdyby slo do tuheho, ze by mne mohl neco malo pridat. I kdyz na druhou stranu, pokud mam dostatecne zpevneny stred tela tak mozna ne, ale ze by to bylo kontraproduktivni, to nevim.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | na mt vůbec nebyla síla, přikládám to tomu jak jsem jezdil v poslední době MT bez pásku a ted' jak jsem pásek nasadil tak to prostě nešlo |
Zajimave, ja jsem na sobe nemel pasek uz 2 roky, ale taknejak predpokladam, ze kdyby slo do tuheho, ze by mne mohl neco malo pridat. I kdyz na druhou stranu, pokud mam dostatecne zpevneny stred tela tak mozna ne, ale ze by to bylo kontraproduktivni, to nevim.... |
taky jsem žil v tom že mi pásek přidá _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|