|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Tak loket dnes už nebolel
1) Bench press CG
8x95kg
8x105kg
5x109kg
3x114kg
2x116kg
1x118kg
1x122kg
8x95kg
Bench nemůžu cvičit naplno jak bych chtěl, když mě nemá kdo jistit. Navíc jsem nejhorší benchař na tomhle forum.
2) Powerclean
8x53kg
6x78kg
3x83kg
3x3x88kg
2x92kg
1x94kg -OR
0x100
taky bída
3) Krčení ramen s JČ
5x15x47kg -byl jsem línej přidávat proto 15 op
4) Kladivové zdvihy s JČ
2x8x34kg
3x6x36kg
5) Static hold
185kg -50s - molitany
185kg - 60s molitany
185kg - 30s holé ruce bez magnézka
Celkově špatnej pocit z celého tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: |
Bench nemůžu cvičit naplno jak bych chtěl, když mě nemá kdo jistit. Navíc jsem nejhorší benchař na tomhle forum.
|
Muzu te uklidnit ze do toho mas daleko Co static hold, libi se ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | wwwpower napsal: |
|
Muzu te uklidnit ze do toho mas daleko Co static hold, libi se ? |
static hold se mi nelíbí :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | wwwpower napsal: | Navíc jsem nejhorší benchař na tomhle forum.
|
sorry ale tenhle tilul je jaksi zabraný... mnou |
Cizo asi takhle dokud jsem tady nebyl já tak si možná byl nehorší benčař na forum, ale myslim že ted' máš novýho nástupce a s ještě větším potenciálem :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
Pánové...skutečně nerad Vás vyvádím z omylu, ale nejhorší benchpresser jsem tady já. Alespoň z pohledu poměru s ostatními tlak. cviky.
Ale nevěsme hlavu. Když vidím, jak si každý druhý na benči honí triko tak mě ani nemotivuje tenhle cvik jakkoliv upřednostňovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Pánové...skutečně nerad Vás vyvádím z omylu, ale nejhorší benchpresser jsem tady já. Alespoň z pohledu poměru s ostatními tlak. cviky.
Ale nevěsme hlavu. Když vidím, jak si každý druhý na benči honí triko tak mě ani nemotivuje tenhle cvik jakkoliv upřednostňovat. |
jo kámo to máš pravdu, mě taky udivuje jak každej řiká kolik dá na bench (většinou to jsou cifry hodně nad 150kg) a přitom má ostatní výkony bídné. Ale přál bych si abych taky jednou zabenčoval aspoň se 150
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
1) Mrtvý tah
2x10x95kg -rozcvičovací
4x4x167kg
2x190kg
2x215kg
8x167kg
MT opět dynamicky a BEZ TRHAČEK !, úchop začíná sílit
2) shyby na hrazdě (na široko)
4x8xBW
3) Tlaky s JČ na šikmé lavici
2x10x16kg - rozcvičovací
3x6x41kg
3x47kg
2x10x36kg
4) Kliky na bradlech
3x7xBW +25kg
2x5xBW +25kg
5) Sedy lehy
5x10
V pondělí mi snad už přijde konečně gainer, protein, kreatin a kloubní výživa. Minimálně měsíc už jsem nic neměl _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
Nebude ten úchop spíš osou, že to už nejdeš s benchovkou ? :) _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 11:41 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Nebude ten úchop spíš osou, že to už nejdeš s benchovkou ? :) |
Wyghu s benchovkou jsem to nejezdil tu ani nemám :-) mám dvě osy jednu starší a druhou novější. Na té jedné už je skoro vyhnilé vroubkování, ta druhá ho má mnohem lepší a v té mi to drží, ale zase má mnohem kratší nakládací konce, takže se na ně nevejde moc kotoučů a ani nechtěj vědět jak na ní ted' musim instalovat závaží když se mi nevejde na ty konce :-) . . . Bohužel peníze na novou nejsou. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 11:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 12:46 am Předmět: |
|
|
Tak to jo.... :)
jinak jestli se nemýlím tak jedeš Ortmayer rutine, pěkný _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|