|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
esteze neuzivas tie svinstva!!! _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
no nevím, když vidím, jaký si někteří moji vrstveníci dávají dávky a vypadají s prominutím na hovno, nestačím se divit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
Jestli oni ty tví vrstevníci nedělají chybu jinde... třeba málo žerou a blbě cvičí? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po leden 30, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
tohle je samozřejmost....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 30, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Evidentně není, i když si to každý myslí. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 30, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: |
btw. jen malej dotaz je nejaka vaha u ktere bych mel mit opasek ,kdyz mi stred tela a zada vse bez problemu zvladaji? (zadne bolesti atd...) nebo opasek pouzivat jako prevenci? |
Velmi používané slůvko - individuální. Jestli máš silný střed těla a cítíš, že ty váhy zvládáš, nevidím důvod používat opasek. Každopádně na zkoušku MAXka bych si ho radši vzal. A jako prevenci bych pásek nepoužíval, radši si zlepšit střed těla než ho mít slabý a utáhnutý opaskem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 30, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
S tím souhlasím. Hlavně si na pásek nezvykat, pokud se nejedná o série s maximální váhou. Střed těla si nesmí zvyknout, že má oporu v pásku, pak si ho totiž stačí jednou zapomenout a můžeš skončit s vyhřeznutou plotýnkou. Osobně jsem ještě před rokem cvičil kulturistickou verzi Korte s nádechem silovky asi 12 týdnů s jednou týdenní pauzou a neměl jsem potřebu si vzít ani jednou pásek a to jsem s mými centimentry při BW 75 kg dřepoval se 122 kg a tahal přes 100 kg na MT. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
wow, Esko klobúk dole _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Sarkasmus? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 30, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
jo, ale nič v zlom, proste mi nedalo ťa podpichnúť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po leden 30, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | tohle je samozřejmost.... |
každej si myslí že cvičí správně, jinak by tak přeci necvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po leden 30, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | kuše napsal: | | tohle je samozřejmost.... |
každej si myslí že cvičí správně, jinak by tak přeci necvičil |
musim rict sparringovi o natoceni par videi aby mi tady mohli zkontrolovat techniku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po leden 30, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | jirdano napsal: | | kuše napsal: | | tohle je samozřejmost.... |
každej si myslí že cvičí správně, jinak by tak přeci necvičil |
musim rict sparringovi o natoceni par videi aby mi tady mohli zkontrolovat techniku :) |
už se těšim si tě vychutnám já bych svý cvičení třeba radši netočil, počítam s tim že bych rychle přišel o iluze
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|