|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 30, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | jo dyť fajn to beru ale na druhou stranu by mě i celkem zajímalo co by člověk musel dělat aby na tom takhle byl, já se snažim když to de rvát tréninky co to dá a stejně to necejtim uplně vždycky |
klepou se ti při tréningu nohy? od kyčlí až po kotníky... jestli ne, tak to není, co se dá... jestli jo, tak tu svalovku mít budeš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: po leden 30, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
klepou se ti při tréningu nohy? od kyčlí až po kotníky... jestli ne, tak to není, co se dá... jestli jo, tak tu svalovku mít budeš |
no co se tréninku nohou týče tak se cestou do šatny po schodech dolů držím zábradlí když se zadaří a to ta svalovka pak je :D ale ostatní partie občas dorvu že nehnu ani s minimální zátěží a svalovka nikde
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
už se těšim si tě vychutnám já bych svý cvičení třeba radši netočil, počítam s tim že bych rychle přišel o iluze |
Ja si je ani nedelam :) navic zdravou kritiku uvitam no vsak uvidim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|