Regenerace pri pretrenovani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Regenerace pri pretrenovani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Regenerace pri pretrenovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
jo dyť fajn to beru ale na druhou stranu by mě i celkem zajímalo co by člověk musel dělat aby na tom takhle byl, já se snažim když to de rvát tréninky co to dá a stejně to necejtim uplně vždycky

klepou se ti při tréningu nohy? od kyčlí až po kotníky... jestli ne, tak to není, co se dá... jestli jo, tak tu svalovku mít budeš
jirdano

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

klepou se ti při tréningu nohy? od kyčlí až po kotníky... jestli ne, tak to není, co se dá... jestli jo, tak tu svalovku mít budeš

no co se tréninku nohou týče tak se cestou do šatny po schodech dolů držím zábradlí když se zadaří a to ta svalovka pak je :D ale ostatní partie občas dorvu že nehnu ani s minimální zátěží a svalovka nikde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Izman

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:

už se těšim si tě vychutnám já bych svý cvičení třeba radši netočil, počítam s tim že bych rychle přišel o iluze

Ja si je ani nedelam :) navic zdravou kritiku uvitam no vsak uvidim :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Regenerace pri pretrenovani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: