|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem dal kompletně volno. Původně jsem chtěl dát aspoň nějakou delší procházku, ale vstával jsem pozdě a potom už bylo strašně hnusně a pořád pršelo, takže jsme se na to vykašlal.
Dnes posilka. Zapomněl jsem si tréninkový sešit, takže si to nepamatuju dopodrobna.
Posilka - full body
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Mrtvý tah (nadhmat, no belt, naboso, bez magnézka, pokládání po každém opak.) 4x5 - 100 kg
Shyby podhmatem 4,4,3,3,3,3
Bench s jednoručkami 3x12 - 16 kg JČ
Band pull aparts 3s.
Bic. zdvihy s jednočukami ve stoje 4s.
Výpony na MP 5s.
Zkracovačky 3s.
TIME: 67 MIN.
COOL DOWN
10 minut strečink
- mrtvola šla hezky. Navíc jsem měl s sebou konečně mp3, takže jsem si pustil nějakou motivační hudbu a hned to šlo líp.
- shyby byly v pohodě
- bench jsem od minula nechal a stačilo to, příště si dám těžší jednoručky a méně opak.
- doplňky OK
Dneska povedený trénink. Měl jsem s sebou mp3, takže se mi zvedalo líp, když jsme nemusel poslouchat rozhovory ostatních a mohl se soustředit jen na cvičení.
Zítra si dám nějakou procházku (pokud nebude ráno pršet), ale jinak volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno 65 minut chůze nalačno. Zbytek dne dávám odpočinek. Zítra trénink vršku doma. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Domácí šmrdling - ramena,prsa,záda,břicho
WARM UP
Trénink:
Výrazy s jednoručkou 4x5 (na každou ruku) - 23 kg JČ
Shyby nadhmat (na futrech dveří) 4,3,2,1,4,3,2,1
Kliky na bradlech 1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6
Doplňky:
Zadní delty 3s.
Střední delty 3s.
SS:
Zkracovačky 15,15,10
Russian twist s medicinbalem 20,20,15 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 66 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink
- výrazy šly pěkně, spokojenost
- u shybů jsem zařadil zase po nějaké době sestupný žebřík, povedená záležitost
- kliky na bradlech jsem dělal s maximálním důrazem na procítění prsou
- doplňky na ramena OK
- břicho jsem procvičil důkladně
Dnes v pohodě trénink. Pustil jsem si k tomu pořádnou hudbu a šlo to samo. Zítra spodek těla + ruce. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: |
Kliky na bradlech 1,2,3,4,5,6,1,2,3,4,5,6
|
zajimalo by mě jak to myslíš....jake pauzy mezi tím jsou?
to uděláš jeden klik ny bradlech a mas pauzu a pak dva a pauzu atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak říkáš... udělám 1 klik, pauza, 2 kliky, pauza... Přestávky dle potřeby. Cca 10-45 sekund, záleží jak se cítím. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Domácí šmrdling - nohy,lýtka,biceps,triceps,core
WARM UP
Trénink:
Box jumps 4x8 (60 cm)
Bulharské dřepy s jednoručkami 6,6,6,6,6,6 - bw,7,11,11,11,11 kg JČ
Výpony 3x20
SS:
Kladiva ve stoje 10,6,6,6,6 - 7,15,15,15,15 kg JČ
Zapažování s JČ 10,12,12,12,12 - 7,15,15,15,15 kg JČ
SS:
Biceps o koleno 10,10,10 - 7 kg JČ
Triceps s gumou 20,20,20
Kolečko z kolen 3x6
TIME: 70 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- box jumps na pohodičku. Beru to spíš jako aktivaci CNS.
- bulhary šly tentokrát pěkně
- výpony OK, lýtka pálily slušně
- na rukouch jsem tentokrát nešetřil a dal rovnou dvě supersérie.. Jo Arnold a Scott by na mě byly hrdý  .
- kolečko těžké
Dneska povedený trénink. Trochu se to protáhlo, protože jsem musel naložit mým maličkým rukoum.
Zítra bych mohl dát nějakou procházku nalačno. Jinak odpočinek. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Včera 45 minut chůze nalačno. Jinak odpočinek. Dneska proběhl jen lehkej kruháč, na víc nebyla síla ani chuť. Zítra volno.
Domácí šmrdling - full body
WARM UP
Kruhák:
Shyby nadhmatem (na futrech dveří) 3,3,3,3,3
Kliky na bradlech 6,6,6,6,6
Výpady 10,10,10,10,10
Band pull aparts 3s.
Plank 4s.
TIME: 31 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Posilovna - F-A-I-L
Takže dnes se projevila má šikovnost v posilovně  . Nejdřív jsem se klasicky rozcvičil, vše v pohodě. Pak následovaly mrtvoly 3x5 - 105 kg. Potom, že si dám bench s jednoručkama. Střídal jsem se s jedním kamarádem. Odjel jsem jednu rozcvičovací sérii. Potom jsem si vzal 16 kg jednoručky, odjel sérii a činky odhodil na zem, což se nakonec ukázalo jako fatální chyba... Dementi v posilovně si po sobě neumějí uklízet činky, takže všude kolem lavičky byly roztahaný jednoručky. Jedny byly přímo v prostoru, kde jsem ty svoje odhazoval. Samozřejmě co se nestalo. Nějak se mi podařilo, že jsem si ukazovák na levý ruce skřípnul mezi ty jednoručky při tom odhození. Sám nevím jak se mi to přesně povedlo  .
Potom koukám na prst a v něm dvoucentimetrová díra a začala z toho chcát krev. Vymyl jsem si to vodou a kluci mi to postříkali dezinfekcí.. Krev potom přestala téct, tak jsem si na to dal ještě náplast. Trénink jsme samozřejmě musel přerušit a jet domů.
Mamka mě potom hodila do nemocnice na šití. Mám 2 stehy a v pátek jdu na kontrolu. Naštěstí jsem si to nezlomil ani nijak nenarazil, takže počítám, že tak do týdne by to mělo být zahojený.
Takže cvičení ZDAR! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
:D nemas cvičit s jednoručkama, popř je nezahazovat, ale sundavat přes kolena.
Díra v prstu není problem, furt můžeš cvičit břicho, běhat a cvičit spodek těla. Strongman odnás z posilky má zlomenej prst a stejně si dnes dal maxko na benchpress a rozhodně ho jedna malá část těla nezastaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Po těch úterních mrtvolách nehorázná svalovka středu těla a zad. Dnes ráno 40 minut chůze nalačno. Odpoledne kripl trénink. Musel jsem to přizpůsobit prstu. Nemůžu dělat shyby ani držet jednoručky, ale jinak překvapivě naprosto napohodu.
WARM UP
Trénink:
Bulharské dřepy 5x10 (na každou nohu)
SS: Kliky 10,10,10,10,10 + Přítahy bandů v sedě 20,20,20,20,20
Výpony 3x30
Triceps s gumou 3x15
Zkracovačky s nohama nahoře 2x20
Plank (RKC styl) 3x30 sec.
TIME: cca 60 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- bulharské dřepy jsem musel dát bez vah, takže celkem easy
- kliky jsem dal po dlouhé době bez adaptérů a pocitově mi to přišlo o hodně jednodušší, protože ten rozsah pohybu je tam o hodně menší.
- na záda jsem nemohl dělat shyby ani přítahy s jednoručkou, takže jsem zařadil přítahy bandů v sedě. Dobrý cvik, bavilo mě to.
- výpony OK, lýtka pěkně pálily
- triceps jsem dal se dvěma gumami naráz a triceps to bralo více než dobře
- zkracovačky OK
- plank jsem dal v RKC stylu, pěkně těžké, ale účinné
Dneska to byl i přes poraněný prst velmi vydařený trénink. Zítra jedu na kontrolu do nemocnice. Nevím po jaký době se vyndavají stehy, ale už mě to skoro vůbec nebolí, tak uvidím co mi řeknou. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Tak to ti nezávidim ten prst.Jinak stehy se vyndávají většinou do 10 dnů.Hlavně radši opatrně na tu ruku ať ti to nepraskne a neuděláš si zbytečné komplikace navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Včera volno. Byl jsem v nemocnici s tím prstem na kontrole. Pomazaly mi to nějakou zelenou sra*kou a ve středu jdu na sundání stehů.
Dnes kripl trénink číslo dvě.
WARM UP
Kruhák:
Kliky na bradlech 7,7,7,7,7
Přítahy bandů v sedě 25,25,25,25,25
Výpady 10,10,10,10,10 (na každou nohu)
Doplňky:
Band pull aparts 3x20
Kolečko z kolen 4x6
TIME: 39 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- kruháček na pohodu, ale v tom teple jsem po chvilce vypadal jak kdybych právě vylezl ze sprchy
- doplňky OK
Zítra si dám nějakou procházku nalačno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem chtěl původně dát nějakou procházku, ale ráno jsem si přispal a potom už se mi nikam nechtělo, takže jsem dal kompletně volno. Dnes ráno jsem si to vynahradil. Trasa byla dlouhá 6,3 km a trvalo mi to přesně 63 minut.
Zítra dám nějaký kripl trénink. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes další ze série šmrdlacích tréninků.
WARM UP
Trénink:
Box jumps 5x5 - 70 cm
SS: Kliky 12,12,12,12 + Přítahy bandů v sedě 25,25,25,25
Výpony 3x30
Triceps s gumou 3x15
SS: Zkracovačky s rukama nad hlavou 15,12,12 + R. twist 15,15,15 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 52 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u box jumps jsem trochu navýšil, ale zatím stále na pohodu
- kliky i přítahy jen takové prokrvení vršku těla
- doplňky OK
Dneska dobrý trénink, ale chtěl bych už dělat něco serioznějšího. Bohužel ten prst mě zatím omezuje. Zítra jedu na vyndaní stehů, takže počítám, že zanedlouho už by mělo být všeho jako při starém.
Ráno dám nějakou procházku, jinak volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno 42 minut chůze nalačno. Potom dopoledne jsem musel jet do Kolina do nemocnice na stehy, takže jsem se taky celkem nachodil. Zbytek dne odpočinek. Jinak po dlouhé době jsem se vážil a mám přesně 80 kg. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|