Je to 6 let, co jsem ten článek napsal a když na to tak koukám, tak v tom tréninku bych dnes možná něco málo změnil, ale v podstatě by zůstal pořád stejný :) Snad jediný důvod, proč tenhle trénink nezařadit, je ten, že nepatří zrovna k těm nějzábavnějším. Dodnes ale vzpomínám jak jsem po každé tréninkové jednotce přišel domů a natlačil do sebe během dvou hodin přes 300g sacharidů. :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Co by jsi menil?
Me se prave libi ta jednoduchost a primitivnost
Dva cviky a domu,jednoduche pocitani,jednoduche cyklovani,pridavani vahy,minimum cviku
Cim min cviku,tim vic se di nich opru
Kdyz vim,ze dneska jde vsechno di drepu,tak se kousnu
Bench je za odmenu
To same streda,delam shyby s kotoucema, a az uz se nezvednu,jdu tlacit pressy
Nemam rad trwningy kde jsou vic nez 4 cviky,protoze se mi pak plete kolik ceho
A navic ho pouzivam jak k objemu, tak rywovacce
Rozdil je jenom ve zradle
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Možná bych prohodil přítahy a bench, protože se mi líp benchuje s napumpovanýma zádama, ale to je individuální. Tlaky jednoruček bych dal možná incline, ale to je taky individuální. Legpress bych jel unilaterálně, abych šetřil záda a občas bych ho možná vyměnil za jiný cvik (výpady/bulhary).
Dnes už dělám trochu víc cviků, protože mě baví a občas jsem omezený časem a energií, kterou na trénink mám, takže bych zvažoval, jestli do toho tréninku půjdu, ale pokud jsou na něj podmínky, tak je podle mě stejně tak efektivní, jako je jednoduchý.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak když se kouknu třeba ke Zlatě do logu na její tréninky z října, tak tam nemá ani shyby, a ani přítahy VČ v předklonu moc a přitom má záda velký - aha?
Tak když se kouknu třeba ke Zlatě do logu na její tréninky z října, tak tam nemá ani shyby, a ani přítahy VČ v předklonu moc a přitom má záda velký - aha?
A shyb v tý době určitě neudělala sama ani jeden
ja mam pusinko zada z plavání...me rostou uz jen co se na jakykoli stroj ci cinku podivam
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
ja mam pusinko zada z plavání...me rostou uz jen co se na jakykoli stroj ci cinku podivam
Strasne me svrbi ruka neco pripsat,ale ovladnu se
pssssstt necham si to poseptat
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
190cm/92kg je prostě hubená postava, přitlač na sacharidech a přiber pár kilo.
-> těstoviny, brambory, batáty, rýže - přihoď 100g denně - stále nebudeš přibírat? zase trochu přihoď.
jop, s jídlem půjdu zodpovědně nahoru, zkusím o malý plátek masa víc + brambor, rýže ale i zeleninu apod. Tím pádem i přidat na kardiu, protože skoro celý den sedím...No, snad to poleze
Jinak BearRoutine vypadá zajímavě, určitě to bude následující trénink. plán, díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru