ten modrý od powergears je dobrý :) ten grid sa lame
V zavislosti od hmotnosti hovada na nom
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
ten modrý od powergears je dobrý :) ten grid sa lame
Tiež mám ten modrí a je to dobrá vec.
Využívam ho ale len občas keď si úplne zničím svaly pri tréningu a vtedy naozaj pomáha urýchli regeneráciu. Je dobre aby bol jeden v posilovni alebo telocvični ale je podla mňa zbytočne kupovať si ho domov tak často ho nevyužijete u mňa inak väčšinu času ležal v kúte tak som ho odniesol k nám na crossfit nech sa používa.
Kdyby někdo z Brna chtěl místo foam rolleru zkusit jen papírovou trubku, tak můžu zadara zajistit z práce od streč. fólií, protože se stejně vyhazují. Délka je od oka tak 50cm, průměry jsou dva buď cca 7cm nebo tak 10cm. Rozměry jenom tipuju, nevím. Akorát jsou hodně tvrdý a celkem to s něma bolí. Trošku drsnější verze. Já bych po nich mohl skákat a myslím, že bych je jen tak nepromáčkl.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Udělal jsem si vlastní z papírové trubky od koberce. V každé prodejně koberců se rádi podělí. Většinou to bývá minimálně 3m, takže můžete dělat rollery do zásoby :)
Protože jsem srab, tak jsem si na to ještě nalepil starou karimatku. Takže je trochu měkčí. I tak to bolí jako pes :)
Já mám 30cm a vyroluju naprosto všechno. Vždyť záda se rolujou podél páteře a pak křídla zvlášť, takže za mě naprosto ok. Výhoda je taky přenosnost těhle malých rollerů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru