STRONGESTMAN TEPLICE / ČR - ČSP
................. 6. MÍSTO ....................
Šesté místo je rozhodně zklamání, i když byly disciplíny těžké, tak tam nebyla žádná na kterou bych si nevěřil.
První 160kg kláda se mi podařila jenom několikrát přemístit, nikoliv už dostat nad hlavu a to jsem si myslel tak na dvě opakování.
Farmers walk se dvěma 190kg kufry byla první zkušenost s touto váhou. Z dvaceti metrové trati se mi podařilo ujít jen šestnáct metrů.
Super yoke 450kg jsem celkem zvládl, ale taky jsem věřil v plynulejší a hladší průběh.
Tyre flip 650kg se mi nepodařilo otočit ani jednou.
Dumbell Lift 85 kg se mi nad hlavu taky nepodařilo dostat ani jednou.
Truck Pull 7 t, tady to bylo v pohodě, ale ztráta už byla dost velká na nějaké lepší umístění.
Power Stairs 240 kg + 280 kg. 240kg na všechny schody a 280kg na první schod mi už k lepšímu výsledku taky nepomohla.
Za měsíc mě ještě čekají závody na GP Pepa Opava, tentokrát už nikoliv v armwrestlingu, ale ve strongmanech. A to bude nejspíše ukončení sezony. Sice je v prosinci finálový závod v Trenčíně a vyhodnocení poháru. Ale vzhledem k tomu, že už je na čase vyndat to železářství z kotníku, tak se ho nejspíš nezúčastním.
GP PEPA OPAVA - STRONGMAN
................ 4. MÍSTO ...............
Soutěž strongmanů na závodech v Opavě byla dobře připravena a myslím, že pro diváky to bylo vítané obzváštnění převážně kulturistických závodů. Byly připraveny čtyři disciplíny rozdělené do celého dne.
Začínalo se zdvihem sedmdesáti kilogramové jednoručky, to mě trochu potěšilo, ale bude třeba zvládnout techniku. Hned následoval mrtvý tah na max váhu. Začalo se na 260kg a bohužel jsem skončil na 300kg, když jsem pokus na 320kg nedal, to bylo asi největší zklamání, protože jsem si věřil tak na 340kg. Třetí disciplína začínala po třetí hodině. Přehazování 150kg atlasova kamene už bylo podle představ, jen to chtělo dát i ten poslední pokus. Poslední kolo začalo tak kolem deváté hodiny, už na mě byla znát únava a tělo jsem měl dost ztuhlé, takže zvednout 137kg soukolí se mi podařilo jen třikrát. Po Teplicích je to další závod co se nepovedl. Už jsem chtěl skončit sezonu, ale teď se ještě zkusím dobře připravit na finálový závod v Trenčíně 10.12.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru