STRONGMEN´S GAMES AŠ - OPEN
................. 2. MÍSTO ..................
Úvodní závod sezony.Perfektní organizace, divácká podpora a tentokrát i ideální počasí. Bohužel ideální nebyl poslední týden před závody, ale i přes to jsem s výsledkem docela spokojený. Ale axle měl jít a ideálně i kláda. I na jednoručce jsme čekal více opakování a mrtvola 340kg měla taky padnout.
STRONGMAN ČÁSLAV - STŘEDOEVROPSKÝ POHÁR
.................................. 2. MÍSTO ........................
Druhé závody a opět stříbro. Závody dobře zorganizované, vyšlo ideální počasí a vše rychle odsýpalo a to se nás sešlo šestnáct závodníků.
TRUCK PULL 7,5T - Ze začátku to vypadalo, že to vůbec nepojede, ale nakonec jsem to zvládl do konce jako druhý.
LOG LIFT 140KG - Jelikož jsem si na této kládě loni strnul mozol, což mě stálo lepší umístění, šel jsem letos pomaleji a rozvážně. I tak šest opakování znamenalo dobré umístění v disciplíně.
FARMERS WALK 2x135KG - Čáslavská klasika na čtyřicet metrů a čtvrtý nejlepší čas 21,2s
CONAN WHEEL - Stejné umístění jako na kufrech mě čekalo za tři a čtvrt otočky i tady.
CAR DEADLIFT - Zvedala se nová Octavia na konstrukci, kde byly ruce ne před, ale podél těla, to mi moc nesedlo a vydřel jsem jen jedenáct opakovaní.
SUPER YOKE 350KG - Rychlá tečka na závěr, i když ne dost rychlá.
STŘEDOEVROPSKÝ POHÁR - KOLOMYJA / UKRAJINA
................................. 3. MÍSTO ...........................
1.LOG LIFT 140KG - Stejně jako v Čáslavy šest opakování.
2.CONAN WHEEL 350KG - Tady už pěkně pršelo a dal jsem jen jeden a půl otočky. Naštěstí za deště nastoupily všichni, tak to nebylo tak špatné.
3.DUMBBELL - Jednoručka s tlustým madlem, začínalo se na 76kg a přidávalo se v každém kole deset kilogramů. Dostal jsem se na 96kg a na druhý pokus moc nechybělo ani při 106kg, ale to až příště.
4.TRUCK PULL - Tahal se náklaďák na vyprošťování a i když lano bylo plné vody, podařilo se mi disciplínu vyhrát.
5.SQUAT 300KG - Disciplínu jsem radši vynechal, ostatní chodily v dresech a nebylo tam žádné pořádné jištění, nohy jsem měl už pěkně unavené a nechtěl jsem riskovat zranění před Plzní.
6.MEDLEY - Super yoke 250kg na deset metrů, doběhnout zpátky pro 140kg kufry taky na deset metrů a rychle k čince a do limitu dvou minut zvládnout co nejvíce mrtvých tahů s 280kg. Těch se mi podařilo sedm.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru