|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út leden 17, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
Obcas tu ryzi s testovinama prostridat muzes, ale vybirej spise nejake celozrnne. Jinak pokud uz jsi ryze prejedeny, existuje ji vice druhu, tak zkus jinou. Doporucuji Basmati, ta je vyborna. A dalsi vec je jakym zpusobem si ji pripravujes, to take dela hodne. Kafe a sladidla v diete zadny problem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 17, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Jak rikam, zkus tu basmati, ta je opravdu vyborna. Osobne mne nikdy nechutna ryze, kdyz se konzumuje hned cerstva po uvareni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: út leden 17, 2012 7:52 pm Předmět: bílkoviny |
|
|
mně pomalu hrabe z kuřecího masa, chci tedy nahradit bílkoviny. Napadl mě pangas, co říkáte na tvarůžky?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
jen dodám, že ty těstoviny pokud vím by měly být bezvaječné a kafe, se přímo doporučuje před tréninkem (a bez sladidla bych ho do sebe asi ani nenalil), ale nedávat do něj mléko..
jinak o pangasovi se řiká, že to není moc kvalitní ryba, neosolená nebude moc k jídlu, můžeš jí občas dát, ale kuře s tím určitě nenahradíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | jen dodám, že ty těstoviny pokud vím by měly být bezvaječné a kafe, se přímo doporučuje před tréninkem (a bez sladidla bych ho do sebe asi ani nenalil), ale nedávat do něj mléko..
jinak o pangasovi se řiká, že to není moc kvalitní ryba, neosolená nebude moc k jídlu, můžeš jí občas dát, ale kuře s tím určitě nenahradíš.. |
Doporučuju přečíst: http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
jako osobně mám taky radši tresku, ale proč kupovat 100g tresky za cenu kila pangaciuse (nebrat doslovně, ale kdo kupuje ryby tak ví, že pangacius vyjde podstatně levněji)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:11 pm Předmět: Re: bílkoviny |
|
|
| sz napsal: | | mně pomalu hrabe z kuřecího masa, chci tedy nahradit bílkoviny. Napadl mě pangas, co říkáte na tvarůžky? |
tvaruzky, ideal do diety - 0% tuku. Taky je pak zaradim, tedka jedu na hermelinech
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st leden 18, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
Já loni na jaře jel vlny 100-200-300-400 s tím, že párkrát jsem tam dal ještě 0 a 50 a s výsledky jsem byl po 5 týdnech spokojen (na to, že to byly moje první vlny)
Váha: 103 kg -> 96 kg
Pas: 95 cm -> 87 cm
Biceps: 42 cm -> 41.5 cm
Lýtko: 42 cm -> 41 cm
Jídelníček byl takhle:
S tím, že u každého jídla jsem dával ještě okurku a papriku (nejsou započítané). Letos to asi pojedu stejně, ale na delší dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: st leden 18, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
ked si toto vydrzal tak respect
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| DaveX napsal: | | jirdano napsal: | jen dodám, že ty těstoviny pokud vím by měly být bezvaječné a kafe, se přímo doporučuje před tréninkem (a bez sladidla bych ho do sebe asi ani nenalil), ale nedávat do něj mléko..
jinak o pangasovi se řiká, že to není moc kvalitní ryba, neosolená nebude moc k jídlu, můžeš jí občas dát, ale kuře s tím určitě nenahradíš.. |
Doporučuju přečíst: http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
jako osobně mám taky radši tresku, ale proč kupovat 100g tresky za cenu kila pangaciuse (nebrat doslovně, ale kdo kupuje ryby tak ví, že pangacius vyjde podstatně levněji) |
moment tak teď sem moc nepochopil jak to myslíš, píšeš že pangase kupuješ a do toho posíláš článek, kde píšou jaký je to svinstvo o.O
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 8:19 pm Předmět: hody |
|
|
co říkáte na názor, že po dvou týdnech poslední den nejvyšší vlny je možný sníst cokoliv (s mírou) a pak zase pokračovat ve vlnění? Přiznám se, že poslední dny mám trochu krizi, tak by mi to celkem bodlo..každopádně jestli to není vhodný, tak to nějak přežiju
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
moment tak teď sem moc nepochopil jak to myslíš, píšeš že pangase kupuješ a do toho posíláš článek, kde píšou jaký je to svinstvo o.O |
Protože to je HOAX ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
| DaveX napsal: |
Protože to je HOAX ;) |
jo už chápu, sem se předtim enkouk pod to
| kubaz napsal: |
urcite se pouziva nejaky carb up sem tam, coz je sice mysleno zvysenim poctu pouze komplexnich sacharidu a dost lidi si to zmeni na den hamburgeru apod., ale co, treba zezacatku diety, kdy to jeste nemusi byt az tak prisne, dat si treba co 2 tydny den oraz, proc ne |
zrovna tučným jídlům bych se raši vyhnul teda, to bych radši ten jeden den zvednul sacharidy třeba na 450, to už má člověk pocit že se cpe ale spíš to chce si zvyknout, když se přidá sem tam dietní kola nebo kečup či hořčice pro diabetiky, tak by to mělo jít v pohodě zvládnout
btw sz jak to vypadá s váhou?
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 11:51 am Předmět: váha |
|
|
| citace: | | btw sz jak to vypadá s váhou? |
Mně přijde, že se cpu, už při dnu se 300g sacharidy, tolik rýže, těstovin apd. jsem neměl ve zvyku jíst nikdy. Za ten "den volna" jsem celkem rád a nejspíš si udělám radost a zajdu si na pizzu nebo něco, protože potřebuju vystřídat tu stravu, abych měl sílu na další dva týdny. Navíc spoléhám na jednu věc a to, že po tom už půjdu konečně pořádně na velkou - s tím mám celkem problém v posledních pár dnech, čím to může být? Myslíte, že tělo vstřebá většinu potravy a vyloučí vodu? Nějaká hmota přece ven musí, což je v posledních dnech opravdu problém a ven nejde skoro nic.... (možná to je taky tím, že jsem skoro úplně vypustil olej (oliv.), který je na trávení prý dobrý?)
Dneska to je 14dní, co jedu vlny, takže proběhlo vážení, měření a focení. Váha je 76,9kg (když jsem ale váhu posunul na jiný místo, bylo to třeba o kilo víc :/, ale nechávám ji na tom místě, kde jsem se vážil vždy, ať to má nějakou vypovídající hodnotu). Takže zhruba 3 kg dole za 14 dní.
Pas mám dole necelé 3 cm, za což jsem celkem rád (šňůra nelže:) ).
Na fotkách jde taky vidět trochu úbytek váhy, chtělo by to však objektivní oko, když sem upnu fotky před a po, napíšete mi názory?
Cvičení jsem, přiznám se, celkem flákal (oproti plánu, který jsem měl) - to hlavně z důvodu zkoušek, které jsem teď měl ve škole. Navíc jsem to dělal kdy se mi zachtělo a neměl jsem v tom plán, což u mě moc nefunguje..na další dva týdny tedy už mám nachystanou tabulku s konkrétním rozpisem cvičení, takhle jsem schopen ji dodržovat.
Ještě dodám, že jedu nový vlny a to 50-100-200-300 + jsem vyřadil tvaroh zhruba před 3 dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|