|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| sz napsal: | | začátku 100-200-300-400 ale už třetí a čtvrtý den jsem měl potíže sníst tolik sacharidů, takže jsem pak snížil o 50 a pak o 100. Někdy jsem přidal i další den a pak zas znovu 4denní...různě. Ke konci jsem jel i den s 0 |
Teď jedu 200-50-0-200-300-150-0, tak uvidime, co to se mnou udela.. Samozrejme neskutecne kardia ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BumbleBee

|
Zaslal: st únor 29, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Takže si myslíte, že tu nulu mám dát úplně pryč? A nebo si ji na konci týdne nechat???
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
nemyslím, že je kontraproduktivní, ale rád si přečtu důvod.
Btw. co kuřecí vývar se zeleninou + nudle (ty započítat do denního přijmu sach)? (podle mě to není problém, ale v žádným jídelníčku sachvln jsem to zatím nenašel..)
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
ještě by mě zajímalo co hrstka vlašských ořechů denně? Je tam "zdravý" tuk, tak by to nemělo být na škodu a tvořit se faldíky?
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
| sz napsal: | | ještě by mě zajímalo co hrstka vlašských ořechů denně? Je tam "zdravý" tuk, tak by to nemělo být na škodu a tvořit se faldíky? |
klidne hrstku ke kazdymu jidlu, pokavad mas malo tuku ve strave.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
Já osobně si nosím hrstku ořechů jako sváču do školy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
taky by me zajimala proc je den s nulou kontraproduktivni.. Rad se priucim, protoze jsem ji drive do svych sach. vln zarazoval. Pokud je to ovsem spatne, dobre vedet pro priste.
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: so březen 10, 2012 12:20 am Předmět: |
|
|
čím zahnat hlad kromě syrový zeleniny? .. co takhle třeba podusit mochovskou směs (kukuřice+hrášek+mrkev) je to ok?
další tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
protektor

|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
| Mastres napsal: | tak hele tělo je ve většině života kyselé ( protože většinu jídla co jíme je proste kysellý, nebo konzervanty kys. )
a telo aby nemuselo plejtvat minerály tak tu kyselost ukládá to tuků a když pálíš tuky tak se i trošku překyseluješ a soda je tam Na to zase ukládá vodu do těla... stačí nejaká kořenová zelenina ( zelená ) nebo citron ( sice je kyselej ale v těle dělá opak, si najdi nejaký články jak odkyselit tělo )
pokud nedlabeš nic před tréningem tak můžeš rozpustit jednu lžičku 30 před tréningem a uvidíš sám ) - když alkalizuješ tělo tak telo má o starost mín a má více energie na ostatní věci
vendy28 - tak to hod do překladače na googlu když neumíš..
jinak minerály ano spalovač můžeš taky ale zázrak nečekej pomůže ale moc ne
proč sis dala takovýhle vlny ? začni na 300g a konči na 50g mebo můžeš občas i na 0g sacharidů - jde u toho vlnění že pomalu ubíráš a né mu dávat takový pecky že ze 300 zkočíš rovnou na 50
a ten tréning jestli jedeš nejakou aerobní zátěž tak je jedno kdy si to v tejdnu dáš, ale pokud bys jela neco silového tak bys na to asi sílu moc neměla |
Ahoj
Moc to s tou kyselostí organismu nechápu.
Ptal jsem se známého lékaře a ten mi řekl že to je hloupost.Kyselost organismu, tzn. vnitřní orgány, krev, svalovina - má pevně danou hodnotu ph. Zhruba 7.7 Nepamatuji si to přesně. Ovšem jakákoli odchylka by prý vedla k úmrtí. Překyselen může být prý akorát žaludek a moč. Jestli by jsi mi to nemohl trochu osvětlit. děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út březen 20, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| ondrakf napsal: | čau potřebuju poradit jak vlnit?Je mi 15let a vážím 74kg co třeba 50-100-150-200 díky |
čau nevlnit
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 20, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 20, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Deadliftem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: út březen 20, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
dobře no  tak zkusím jenom snížit sacharidy a přidat bílkoviny určitě to bude mít účinky ale asi ne jako vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|