Čelní dřepy s přemístěním: přemístění je totalni hukot, na samotnej dřep už sice sil moc nezbyde, ale to je fuk
cca 6 sérií do 5x85kg to přemko nevim jak moc je dobry, ale do podřepu moc nejdu, spíš vůbec :D, na to že techniku neumim tak mě váha potěšila
Tlaky v leže: 4x8x35kg
Snatch:
do 45kg, stejně jak u přemístění tam chybí ten podřep
Overhead squat: no tohle je uplnej porod :D
do 35kg
Military press: 3x5x45kg
Triceps na kladce 4x12
Biceps na trx 3x12
Ted sem celkem postiženej crossfitem, takže možná od srpna začnu zkoušet crossfitit, a pokud mě to přejde tak dám asi korte. Ale spíš to vypadá na ten crossfit
Proč cvičíš u těch vzpěračských cviků náročných na techniku s tak "velkou" váhou, když nemáš zvládnutou techniku? Být tebou bych snížil a piloval, nejlépe osa, případně 30kg.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
U snatche mě zajmalo do jaky vahy to zvladnu do napnutejch rukou, s osou občas trénuju a často se mě povede pěkné opáčko, ale s kotoučema do toho podřepu nejdu a jak sem pravě dnes zjistil, asi to bude chtít pilovat ten overhead squat.
U těch dřepů sem to nahoru nějak dostat musel tu činku když nebyl stojan.
A u overhead dřepu mě ani nenapadlo že to bude tak těžký :D
Dík, je mi jasné, že pokud se mi ty vzpěračský cviky zalíbí a budu se chtít zlepšovat, tak to bez perfektní techniky nepůjde. Přemýšlím, že si sem budu davat videa, už sem to dokonce zkoušel, ale ta editace videa na youtube mě odradila a na movie maker jsem ted nejak moc poohdlnej :D
Ok v pohodě.
Videa sem dávej, i na posouzení techniky, je tu několik lidí (kulich, frode..) kdo dokáží odborně poradit s technikou.
Trh s overhead SQ mě čeká za 2 hodiny , v jednom pohybu to zatím taky neumím (trhnout - do podřepu - rovnou dolu do OHS a nahoru), takže dělám první trh a pak jdu dolu.
Já jsem rád pracoval u trhu s 50kg, ale poté, co mi byla vytknuto pár věcí v technice, jsem váhu snížil.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Inline bruslení 5km, čas 26minut
jen takova zkouška, teren nic moc, hrbolaty, 3 zastavky na upravu brusli atd.
velmi volne tempo, šilená bolest vzpřimovačů, občas křeč. Píšu si tedy že po mrtvolach inlajny ne-e
Takže mě ruplo v škebli a koupil sem nějaky suploše a měsíc budu rýsovat, chtěl bych hlavně hodně sportovat abych měl kondici a tak.
6.srpna pondělí
no na to že ještě neuplynul ani týden po pauze tak to nejak přepaluju, ale prostě mam ted naladu na tezky treninky
Front squat:
3x60
3x70
3x80
3x90 hoodně těžké
Mrtvý tah:
3x90
3x100
3x110
3x120
3x130
3x140
0x150 :D asi mi uplně jebe, měsíce žadnej fail a ted to failuju jedna radost, a to jen proto že jsem po pauze a ještě nejsem tam kde sem byl
Farmers walk: na konec posilovny a zpatky (hodně zhruba dohromady cca 25metrů)
36kg, 40kg, 50kg jojo s padesatkama to bylo dobry, budu to zařazovat, na uchop, trapy atd., rozhodně lepší než se snížit ke krčení ramen
+ 3x zkracovačky
2x spuštění dragon flagu, 1x cizocvik
Tak dal sem pauzu dva dny protože treninky jsem dal opravdu tezke.
Utery středa rano sem byl běhat, dneska na prochazku
Zatím běhám velmi pomalu, cca 25minut a občas jdu, takže neběžím celou dobu
Procházka byla pomalejši tempo, přez hodinu
Ted se hlavne kocham, jak se bude zlepsovat kondice tak zacnu vic valit, a hlavně chci chodit pořadně plavat.
9.srpna čtvrtek
Benchpress: no pořad to neni ono, ale ještě tak dva benče a mohl bych byt na puvodnim, ikdyž ted tak trochu dietím, tak nevim no
6x90
5x95
5x100
4x105
3x110
Tlaky v leže:
4 série 32kg - 5x40kg
Military press (vždy s položením na ramena):
4x50
4x50
4x50
2x55
1x75 pushpress lehce, asi mam silnej drive z nohou a dotlak, ale čistej tlak nula
4x50
Za hlavou v sedě tlak (do pulky hlavy):
4x8x40kg
2x45 tak to už sem byl vyřizenej
No trenink fajn, ale ten kontrast mezi Bench-military-push je fakt k pláči. To je to že sem ramena do teď cvičil velmi sporadicky a když už tak hlavně pushpressem, kterym sem si čistou tlakovou silu ramen nevybudoval v podstatě žadnou, ale možna dost velke místo k progressu na benchi by mohlo byt zesilit ramena a triceps
kraulem moc neuplavu, obratky neumim, prsa sou cajk, plavu blbě a pomalu, ale moc me laka plavat si bez unavování.
odřádkování znamená cca 2,5min pauzu, prazdny řadek cca 5min, mezi bazény občas cca 5s na nabrání dechu
5x25m prsa
5x25m kraul
5x25m kraul
5x25m kraul
5x25m kraul
5x25m kraul
-------------- čas 30minut 750m
Vyplavání:
10x25m prsa
-------------- čas 40minut celkem 1000m
parní sauna 8minut následována ledovou sprchou, bomba
Nejspíš dost anaerobní, ale bavilo mě to, chci se zlepšovat, zitra uvidim jestli budu rozbitej, ale hodlám využívat tu páru což by mělo regeneraci výrazně pomoct i co se posilovny týče.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru