| Autor |
Zpráva |
Téma: Pretrenovani - priznaky |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 7513
|
Fórum: Ostatní - kulturistika Zaslal: út říjen 30, 2018 3:12 am Předmět / Subject: Pretrenovani - priznaky |
Zdravim,
plati porad ze hlavni priznaky pretrenovani jsou
- Nespavost
- Nechut k jidlu
- Stagnace sily
v posledni dobe spatne spim (ne vic nez 4 hodiny) a snazim se najit pricinu.
St ... |
Téma: Casein po tréninku |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 8
Shlédnuto: 3236
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út říjen 30, 2018 3:03 am Předmět / Subject: Re: Casein po tréninku |
| Zdar, casein normálně neberu, ale byl na jednom shopu výprodej a tak sem si ho na zkoušku vzal. Chci se zeptat na jednu věc, po tréninku je jasný klasika syrovárkový protein + rychlé cukry a casein ne ... |
Téma: Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 1
Shlédnuto: 1455
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po říjen 29, 2018 9:54 pm Předmět / Subject: Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant |
Začínám stahovat kalorie po 7 - 8 týdnech čistého objemu. 30% -35% kalorií dolu (hlavně skrze sacharidy, tuky a proteiny udržují pořad tak nějak konstantní) a k tomu 3 x týdne kardio.
Mám takovy d ... |
Téma: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 13190
Shlédnuto: 4552554
|
Fórum: Ostatní Zaslal: ne říjen 28, 2018 6:09 pm Předmět / Subject: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... |
| Nedávno jsem vyšel ze sauny a vidím, jak si nějaká holka dělá závěs z prostěradla před sprchou. Rozesmála mě její stydlivost, ale to je její věc. No, když jsem vyšel ze sprchy, vidím jak jsou za závěs ... |
Téma: Sacharidove vlny + jaky trenink trenink |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 2
Shlédnuto: 2212
|
Fórum: Trénink Zaslal: ne říjen 28, 2018 6:07 pm Předmět / Subject: Sacharidove vlny + jaky trenink trenink |
| Predne, sacharidove vlny jsou naprosto nevhodne pro hobika. Ty potrebujes disciplinu. Upravit si jidelnicek, cvicit, idealne silove a hlavne, dat tomu cas. Na svoji vahu ses nevyprasil take za 6-10 ty ... |
Téma: Mrtvola - trhačky |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 13
Shlédnuto: 5483
|
Fórum: Trénink Zaslal: so říjen 27, 2018 11:01 am Předmět / Subject: Re: Mrtvola - trhačky |
| Čau, jen by mě zajímalo, jestli u mrtvoly používat trhačky, nebo jet mrtvoly normálně bez ničeho. S trhačkama se to mnohem líp drží o tom žádná, ale slyšel jsem že bez nich je to lepší, že se tím hodn ... |
Téma: Sacharidove vlny + jaky trenink trenink |
Rene.ludvik1988
Odpovědi: 2
Shlédnuto: 2212
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá říjen 26, 2018 9:25 pm Předmět / Subject: Sacharidove vlny + jaky trenink trenink |
Dobry den / vecer,
Jsem rekreacni sportovec pro zabavu.
Po 7 tydnech klasickeho objemoveho treninku se vrham na sacharidove vlny abych se alespon trosku vyrysoval - uz se bohuzel nevejdu do za ... |
| |