| Autor |
Zpráva |
Téma: Aktuality aka fight news |
ghost333
Odpovědi: 6976
Shlédnuto: 2396207
|
Fórum: Bojové sporty Zaslal: so srpen 20, 2016 2:17 pm Předmět / Subject: Aktuality aka fight news |
| nevíte někdo ze zkušeností, kdy se cca vyplatí vstát,abych viděl conora? třeba po paté stačí? dřív asi ne,co? |
Téma: NEJ videa na YouTube.com |
ghost333
Odpovědi: 1030
Shlédnuto: 567636
|
Fórum: Videa Zaslal: ne srpen 09, 2015 5:33 pm Předmět / Subject: NEJ videa na YouTube.com |
| Když už jsme v tomto topicu, neměl by někdo link na nějaké dobré nové video typu Day in life? Prostě trénink, vaření apod., něco jako dělá Vojta K. |
Téma: Crossfit |
ghost333
Odpovědi: 1612
Shlédnuto: 835873
|
Fórum: Crossfit Zaslal: so červen 13, 2015 2:48 pm Předmět / Subject: Crossfit |
Čus, hele nevíte někdo nebo nejsou někde nějaké časy běhů co běhají crossfiťáci?
O jejich silových výkonech bez debat, ale jak jsou na tom s běhama třeba na 3km, 5km nebo 12min... nevím někdo?
Naráž ... |
Téma: Grimley´s |
ghost333
Odpovědi: 645
Shlédnuto: 226810
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: čt květen 28, 2015 3:15 pm Předmět / Subject: Grimley´s |
Zdarec,
dneska mi tata daroval nacatej Anabolic booster XXL od Aminostar (ja si tyhle veci nekupuju), tak to zkusim, je v tom tribulus, L-Arginin AKG, ZMA a ALC. Jediny co me zarazi je to, ze na pixl ... |
Téma: Aktuální formy VII. |
ghost333
Odpovědi: 5105
Shlédnuto: 3138305
|
Fórum: Fotografie Zaslal: ne květen 10, 2015 4:24 pm Předmět / Subject: Aktuální formy VII. |
ach Mirusi, ty sa radšej drž len toho tréningu
máš problém blbečku? Proč se do mě navážíš? Myslíš, že nemám na soutěžení? Ty tvoje stupidní komentáře tady, jsi k smíchu.
Já narozdíl o ... |
Téma: Řešení nestability hlezna |
ghost333
Odpovědi: 5
Shlédnuto: 3455
|
Fórum: Ostatní Zaslal: čt květen 07, 2015 10:16 am Předmět / Subject: Řešení nestability hlezna |
A co kotníková ortéza? Ale ta asi pomáhá spíš pokud je kotník nestabilní do stran.
no právě, přesně jak píšeš, pomáhá do stran, tzn. po úraze jsem ji nosil, ale na můj aktuální problém nepomáhá ani ... |
Téma: Řešení nestability hlezna |
ghost333
Odpovědi: 5
Shlédnuto: 3455
|
Fórum: Ostatní Zaslal: st květen 06, 2015 1:45 pm Předmět / Subject: Řešení nestability hlezna |
| Čau, dneska sem zakončil kolečko v nemocnici (vyšetření, rentgen, rezonance, vyšetření) s problémovým kotníkem a ortel je - "nestabilní hlezno, nedá se s tím nic dělat". S tím se nechci spok ... |
Téma: Alkohol |
ghost333
Odpovědi: 26
Shlédnuto: 16337
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út duben 21, 2015 2:44 pm Předmět / Subject: Alkohol |
Do 18ti let nesmí podle zákona alkohol pít. :)
ten tvůj hloupý paskvil číslovky ("18ti") je na tom z pohledu právního řádu stejně jak pití alkoholu 16letým člověkem |
Téma: Člověk -Bisse,Tritte,Harte Schläge,Nadel,Zangen,Stumpfe Säge |
ghost333
Odpovědi: 1284
Shlédnuto: 585665
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: st duben 15, 2015 10:49 pm Předmět / Subject: Člověk -Bisse,Tritte,Harte Schläge,Nadel,Zangen,Stumpfe Säge |
Já to jel včera, fakt super, kor, když mrtvoly nemůžu. Hodně dobré vylepšení, krásně to bere spodky
Kde bych se na ten cvik mohl podívat?
Jo no, je tezke dojit na to, kde by ses na to mohl ... |
Téma: Paleo/primal vs "vědci" |
ghost333
Odpovědi: 0
Shlédnuto: 1462
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: po březen 30, 2015 10:24 am Předmět / Subject: Paleo/primal vs "vědci" |
Čau, narazil jsem dneska na jeden článek na rozhlas.cz (Nechcete dostat cukrovku? Pijte hodně kávy!) a docela mě tam zarazilo toto tvrzení:
„Z vědeckého hlediska nesouvisí diabetes s cukrem, ale s ... |
Téma: Strečing, flexibilita |
ghost333
Odpovědi: 77
Shlédnuto: 38150
|
Fórum: Trénink Zaslal: ne březen 29, 2015 4:15 am Předmět / Subject: Strečing, flexibilita |
| Provaz není pro většinu lidí problém, doporučuji zapracovat na strečinku flexorů/hamstringů, a až se tam dostaneš na nějakou solidní úroveň, začít pracovat na provazech. Rozštěp, to je jiná, ten trvá. ... |
Téma: Strečing, flexibilita |
ghost333
Odpovědi: 77
Shlédnuto: 38150
|
Fórum: Trénink Zaslal: so březen 28, 2015 7:15 pm Předmět / Subject: Strečing, flexibilita |
| Čau, rád bych po ránu (tak 5x týdně) zařadil nějakou protahovací rutinu pro zlepšení flexibility. Chtěl bych být časem třeba schopný udělat rozštěp a podobné gymnastické prvky (ne nijak zvlášť pokroči ... |
Téma: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... |
ghost333
Odpovědi: 13190
Shlédnuto: 4447250
|
Fórum: Ostatní Zaslal: so únor 28, 2015 8:15 pm Předmět / Subject: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... |
něco takového?
https://www.youtube.com/watch?v=SL5Dbsqy160
E: nejde vlozit video,tak jen link |
Téma: Posilovna v Praze |
ghost333
Odpovědi: 86
Shlédnuto: 61451
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá únor 27, 2015 4:39 pm Předmět / Subject: Posilovna v Praze |
| ta vypada super, jeste me napadly nejake CF gymy, kde by se dalo cvicit individualne, jelikoz crossfitu moc neholduju, ale nemam vubec prehled,kolik jich tam je |
Téma: Posilovna v Praze |
ghost333
Odpovědi: 86
Shlédnuto: 61451
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá únor 27, 2015 3:57 pm Předmět / Subject: Posilovna v Praze |
| Čau, stěhuju se do Prahy a rád bych, kdyby mi někdo poradil dobrou posilovnu v Praze. Nezáleží ani tak na ceně nebo poloze, protože sám ještě nevím, kde budu za měsíc bydlet, ale jde o to, že nechci ž ... |
| |