|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Duck
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 10:37 pm Předmět: Posilovna v Praze |
|
|
Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lameboy
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 11:54 pm Předmět: |
|
|
co jsou normální peníze? co je moc pro tebe drahé? specifikuj
|
|
| nahoru |
|
 |
Duck
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 12:01 am Předmět: |
|
|
myslím že 70 Korun je dost. Chodíval sem za 35, to je jasné že v Praze neseženu, ale nechce se mi platit kolem 70 a víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 12:19 am Předmět: . |
|
|
Hardcore fitness Vysočany, 530 12 vstupů = 45 Kč, které musíš vyčerpat do měsíce. Jinak měsíční počítej okolo 800-900 všude, jeden vstup pod 70 Kč je utopie, tolik stojí dneska vstup v Opavě... :) jinak, co si pamatuji, kam jsem chodil, tak vstupy Fitness star Chodov 95, student 80, Barrandov 100, Bušírna 75, Hardcore 70, a to zmiňuji obyč. fitka
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Duck napsal: | | myslím že 70 Korun je dost. Chodíval sem za 35, to je jasné že v Praze neseženu, ale nechce se mi platit kolem 70 a víc... |
Jsi student? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Duck napsal: | | myslím že 70 Korun je dost. Chodíval sem za 35, to je jasné že v Praze neseženu, ale nechce se mi platit kolem 70 a víc... |
Ja chodim do fitness-staru na chodove.
http://www.fitnessstar.cz/ tam su ceny celkom fajn (aspon pre studentov) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
Fitness star je ok, ale 80 Kc pro studenty mi extra vyhodny neprijde. Urcite jsou v Praze i levnejsi. Staci, kdyz si najde tady na mape posilku v jeho lokalite a pak projde na netu ceny. Bylo by nenormalni, aby jezdil kvuli 10Kc levnejsimu vstupu pres celou Prahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Diana dne pá prosinec 04, 2009 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
A to som myslel, ze bratislava je draha :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
No jo, teď se to tam hemží jen mladými a nadějnými _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
většinou chodím tam, kde mají měsíční permici.
protože i s aerobkou chodím třeba 25x měsíčně, a někdy i dvoufázově.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|