bylo nalezeno 12 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Pomazánka tuňák + tvaroh
mira.007

Odpovědi: 9
Shlédnuto: 32593

PříspěvekFórum: Kuchařka   Zaslal: ne leden 06, 2013 2:29 pm   Předmět / Subject: Pomazánka tuňák + tvaroh
super urcite vyzkousim,kde kupujes tu chilli omacku Sriracha?
Většinou to mají skoro v každým asijským bistru, jednak teda to nabízí k dochucení si jídla, ale často právě i prodávají. Za 150,- mega b ...
  Téma: Pomazánka tuňák + tvaroh
mira.007

Odpovědi: 9
Shlédnuto: 32593

PříspěvekFórum: Kuchařka   Zaslal: so leden 05, 2013 12:36 am   Předmět / Subject: Pomazánka tuňák + tvaroh
Snad to tady ještě nepadlo. Musím se pochlubit tím, co mě poslední dobou neskutečně chutná, přitom je to hrozně jednoduchý a zároveň se slušným obsahem bílkovin.

Je potřeba na 1 dávku:
- 1x tvaroh ...
  Téma: SPORTOVNI CILE 2013
mira.007

Odpovědi: 66
Shlédnuto: 20694

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: po prosinec 24, 2012 3:40 pm   Předmět / Subject: SPORTOVNI CILE 2013
Zúčastnit se našeho domácího kola závodu Ocelový muž (ocelovymuz.cz) a nejen splnit limity, ale nebýt ani mezi posledníma (je tam bench, shyby, lehsedy, běh, kolo).
Ujet na kole 250 km za 1 den.
Uje ...
  Téma: Kava- oblubeny druh
mira.007

Odpovědi: 40
Shlédnuto: 34518

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st březen 16, 2011 5:05 pm   Předmět / Subject: Kava- oblubeny druh
Jinak nejlepší káva - šejkr, lžičku rozpustné kávy, 3 lžičky cukru, do půlky šejkru zalít studeným mlékem, protřepat, nemíchat a máte tak dobrou ledovou kávu, že by jste se z toho pos*ali..

L ...
  Téma: Posilovny v Brne
mira.007

Odpovědi: 1260
Shlédnuto: 652338

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: út březen 01, 2011 10:31 pm   Předmět / Subject: Posilovny v Brne
Na Tauferkách je nějaké fitko? Má někdo bližší info? Jak to tam vypadá, zaplněnost atd.?

EDIT: Jaj o víkendech tam mají zavřeno :o(

Zrovna včera a dneska jsem tam byl po delší době. Jestli jsi s ...
mira.007

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: po leden 17, 2011 1:22 am   Předmět / Subject: Posilovny v Brne
Rahorus:
O té posilce jsem kdysi dřív slyšel. Díky, žes mi ji připomněl, našel jsem ji dokonce na webu www.posilovnajak.webnode.cz A nevypadá to tak hrozně, asi vyzkouším, nemám to tam daleko ...
mira.007

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: po leden 17, 2011 1:17 am   Předmět / Subject: Posilovny v Brne
No jakože jsem se na to ptal, ale pro vstup si musím někde zařídit nějaké členství v klubu nebo co...díval jsem se na stránky MENDELU, ale nic o nějakém členství jsem tam nevyčetl...mě by v pohodě sta ...
mira.007

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: ne leden 16, 2011 5:28 pm   Předmět / Subject: Posilovny v Brne
Zdravím
Přežívám na kolejích Tauferových v Královém Poli a hledám nějakou normální posilovnu, která není daleko a která není příliš drahá, může mi někdo poradit, která je ideální ?...rád bych na sobě ...
mira.007

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: po leden 10, 2011 12:12 am   Předmět / Subject: Posilovny v Brne
Fotky vzdy vypadaji na strankach dane posilovny pekne, to sis nevsiml? :-)
silene malo mista, prostor je dlouha chodba, malo jednorucek, stroje v hroznem stavu, kotouce ani nejdou poradne nalozit na ...
  Téma: CKD
mira.007

Odpovědi: 261
Shlédnuto: 101411

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st duben 07, 2010 7:22 pm   Předmět / Subject: CKD
Můj hodně starý log:
Dival jsem se na ten log a moc nechapu, jak jsi mohl vydrzet s tak malo jidly behem dne? Vsude vidim tak 3, nekde max. 4. To ja bych se asi zblaznil, mam to vsechno rozdeleny ve ...
mira.007

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: ne duben 04, 2010 7:10 pm   Předmět / Subject: CKD
Tak si odpovim sam, alkohol je udajne v carb up blbost, protoze dehydratace je v tehle chvili vazne nezadouci. Coz mi prijde celkem pochopitelny. Takze i kdyz by toho byla jen troska, tak to radsi vyd ...
mira.007

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: so duben 03, 2010 7:39 pm   Předmět / Subject: CKD
Zdravim, mam par dotazu k CKD, tak to hodim sem, abych nezakladal zbytecne novy tema.
Nacetl jsem si nejaky info z clanku i z ruznych logu tady, dost me ta dieta zaujala, tak bych to chtel od pondel ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: