| Autor |
Zpráva |
Téma: začátečník - trénink |
thane911
Odpovědi: 290
Shlédnuto: 306963
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: st říjen 15, 2014 2:17 pm Předmět / Subject: začátečník - trénink |
| Ahoj, ako by mal prosim vyzerat ten mesicni pripravni trenink o ktorom pisete v clanku? |
Téma: Pretrénovanie? |
thane911
Odpovědi: 33
Shlédnuto: 14846
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: pá říjen 10, 2014 3:35 pm Předmět / Subject: Pretrénovanie? |
Dík za rady chlapi tak nakoniec som to teda upravil a vyzeralo by to nejako takto:
bench press
pritahy velkej cinky v predklone
drep
shoulder press
bicepsovy zdvih s jednoruckami
tricepsove stah ... |
Téma: Pretrénovanie? |
thane911
Odpovědi: 33
Shlédnuto: 14846
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: st říjen 08, 2014 10:18 pm Předmět / Subject: Pretrénovanie? |
Chcel by som sa opýtať či je vhodné pre začiatočníka cvičiť bench press, mŕtvy ťah aj drep v jednom tréningu alebo to bude viesť k pretrénovaniu a zraneniu.
Tréning by vyzeral takto:
bench press
m ... |
Téma: Začiatočník - váhy |
thane911
Odpovědi: 12
Shlédnuto: 6113
|
Fórum: Trénink Zaslal: čt leden 16, 2014 8:00 pm Předmět / Subject: Začiatočník - váhy |
toto je ten trénink
pondeli:
- drep
- goodmorning
- kliky na bradlech
- veslovani dolni kladka
- tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
- +bricho
streda:
- benchpress
- mrtvy tah
- shyby
... |
thane911
|
Fórum: Trénink Zaslal: čt leden 16, 2014 7:57 pm Předmět / Subject: Re: Začiatočník - váhy |
| Ahoj chcel by som začať s tréningom pre začiatočníkov ktorý máte tu na stránke. Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť aké váhy mám použiť pri drepe, benchpresse a mŕtvom ťahu. Som začiatocník ... |
thane911
|
Fórum: Trénink Zaslal: čt leden 16, 2014 6:50 pm Předmět / Subject: Začiatočník - váhy |
| Ahoj chcel by som začať s tréningom pre začiatočníkov ktorý máte tu na stránke. Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť aké váhy mám použiť pri drepe, benchpresse a mŕtvom ťahu. Som začiatocník ... |
| |