bylo nalezeno 6 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: začátečník - trénink
thane911

Odpovědi: 290
Shlédnuto: 306963

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: st říjen 15, 2014 2:17 pm   Předmět / Subject: začátečník - trénink
Ahoj, ako by mal prosim vyzerat ten mesicni pripravni trenink o ktorom pisete v clanku?
  Téma: Pretrénovanie?
thane911

Odpovědi: 33
Shlédnuto: 14846

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: pá říjen 10, 2014 3:35 pm   Předmět / Subject: Pretrénovanie?
Dík za rady chlapi tak nakoniec som to teda upravil a vyzeralo by to nejako takto:
bench press
pritahy velkej cinky v predklone
drep
shoulder press
bicepsovy zdvih s jednoruckami
tricepsove stah ...
  Téma: Pretrénovanie?
thane911

Odpovědi: 33
Shlédnuto: 14846

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: st říjen 08, 2014 10:18 pm   Předmět / Subject: Pretrénovanie?
Chcel by som sa opýtať či je vhodné pre začiatočníka cvičiť bench press, mŕtvy ťah aj drep v jednom tréningu alebo to bude viesť k pretrénovaniu a zraneniu.
Tréning by vyzeral takto:
bench press
m ...
  Téma: Začiatočník - váhy
thane911

Odpovědi: 12
Shlédnuto: 6113

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt leden 16, 2014 8:00 pm   Předmět / Subject: Začiatočník - váhy
toto je ten trénink
pondeli:
- drep
- goodmorning
- kliky na bradlech
- veslovani dolni kladka
- tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
- +bricho

streda:
- benchpress
- mrtvy tah
- shyby ...
thane911

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt leden 16, 2014 7:57 pm   Předmět / Subject: Re: Začiatočník - váhy
Ahoj chcel by som začať s tréningom pre začiatočníkov ktorý máte tu na stránke. Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť aké váhy mám použiť pri drepe, benchpresse a mŕtvom ťahu. Som začiatocník ...
thane911

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt leden 16, 2014 6:50 pm   Předmět / Subject: Začiatočník - váhy
Ahoj chcel by som začať s tréningom pre začiatočníkov ktorý máte tu na stránke. Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť aké váhy mám použiť pri drepe, benchpresse a mŕtvom ťahu. Som začiatocník ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: