bylo nalezeno 127 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: CKD
Georgo_K

Odpovědi: 261
Shlédnuto: 101207

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út červenec 21, 2009 12:21 pm   Předmět / Subject: CKD
Herzo 80% vecem co si napsal nerozumim:) Ale kdyby to byla tak spatna a nezdrava dieta tak proc by byla tak rozsirena ("oblibena") ? A navic zakladatel (Atkinson) taky nebyl zadnej hlupak ne ...
  Téma: SACHARIDY (gainery)
Georgo_K

Odpovědi: 2066
Shlédnuto: 1023465

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út červenec 21, 2009 11:55 am   Předmět / Subject: SACHARIDY (gainery)
Ahoj...

¨Zaujala me akce

https://obchod.ronnie.cz/s-2191-professional-gain-15.html

Jak je na tom kvalitou a chutove... popr jaka prichut stoji za to ?

diky panove :)
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út červenec 21, 2009 11:44 am   Předmět / Subject: CKD
Ty sis nedávno studoval The art of velkovýkrm ne?

bol som taky mudry az sa mi delali bubliny na mozgu.

Osobně mi přijde stokrát nezdravější chlemtat pět redbullů denně, žrát u "meká ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út červenec 21, 2009 11:33 am   Předmět / Subject: CKD
no jako s tim cholesterolem jidavam za pravdu... a uprime si taky nemyslim ze je CKD zrovna zdrava zalezitost vic jak pulce veci nerozumim, takze reagovat nemuzu, ale prijde mi ze ta zenskla j ...
  Téma: Filmy
Georgo_K

Odpovědi: 9227
Shlédnuto: 3334967

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 21, 2009 12:21 am   Předmět / Subject: Filmy

Requiem for dream

Requiem je parada.... a ty herci hrajou opravdu uzasne
  Téma: Filmy
Georgo_K

Odpovědi: 9227
Shlédnuto: 3334967

PříspěvekFórum: Ostatní   Zaslal: út červenec 21, 2009 12:19 am   Předmět / Subject: Filmy
Ted sem videl Apocalypto a fakt parada, doporucuju, klasika od Mel Gibsona, fakt borec.

nevim mno..kostymy parada... dej z nej se dalo vytriskat mnohem vic... a prijde mi za 50% casu filmu tam nekd ...
  Téma: PROTEINY II.
Georgo_K

Odpovědi: 8389
Shlédnuto: 3405365

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po červenec 20, 2009 12:24 pm   Předmět / Subject: PROTEINY II.
Víc, než napsal Mast3r psát nemusím. Má pravdu. Lepší bude zařadit Glukopur či maltu.

Existuje i Laktopur, mléčný cukr, ten má ale už 12 a více monosacharidových jednotek, tak jako maltodextrin, al ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po červenec 20, 2009 12:11 pm   Předmět / Subject: PROTEINY II.
Víc, než napsal Mast3r psát nemusím. Má pravdu. Lepší bude zařadit Glukopur či maltu.

Existuje i Laktopur, mléčný cukr, ten má ale už 12 a více monosacharidových jednotek, tak jako maltodextrin, al ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po červenec 20, 2009 11:54 am   Předmět / Subject: PROTEINY II.
no ja si to taky myslim...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po červenec 20, 2009 11:50 am   Předmět / Subject: Re: maltodextrin
Mozete mi prosim napisat nieco o tom maltodextrine? sice som si cosi vygooglil, ale zaujimalo by ma vase stanovisko, nazory a hlavne aj skusenosti... ake su vyhody uzivania, ci je badat aj nejake vysl ...
  Téma: Mrtvoly - dýchání
Georgo_K

Odpovědi: 12
Shlédnuto: 5308

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:31 am   Předmět / Subject: Re: Mrtvoly - dýchání
Dospěl jsem k závěru, že neumím dýchat :) Jak by se to mělo provádět? Obvykle na jedno nadechnutí udělám komplet celej pohyb nahoru i dolů, což se sice dá, ale s větší váhou to už u několikátýho opako ...
  Téma: Syntholovi kreteni!!!
Georgo_K

Odpovědi: 899
Shlédnuto: 683514

PříspěvekFórum: Fotografie   Zaslal: st červenec 15, 2009 11:50 pm   Předmět / Subject: Syntholovi kreteni!!!
Kdyz se to s tim umi, tak se tim muze docela dobre doplnit simetrie ne ?

To ze to nekdo takhle zesere je vec druha
  Téma: Legrace s Paroubkem
Georgo_K

Odpovědi: 435
Shlédnuto: 212599

PříspěvekFórum: Události, komentáře...   Zaslal: st červenec 15, 2009 11:34 pm   Předmět / Subject: Legrace s Paroubkem
Podnikam a to co navrhuje CSSD je pro me absolutne neprijatelne... a myslim si ze to nepomuze opravdu nikomu... firmy se potykaji s krizi a on je jeste vic zatizi... paradni protikrizovy plan.... Vzdy ...
  Téma: Legrace s Paroubkem
Georgo_K

Odpovědi: 435
Shlédnuto: 212599

PříspěvekFórum: Události, komentáře...   Zaslal: st červenec 15, 2009 11:15 pm   Předmět / Subject: Legrace s Paroubkem
Podnikam a to co navrhuje CSSD je pro me absolutne neprijatelne... a myslim si ze to nepomuze opravdu nikomu... firmy se potykaji s krizi a on je jeste vic zatizi... paradni protikrizovy plan.... Vzdy ...
  Téma: OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Georgo_K

Odpovědi: 1105
Shlédnuto: 659619

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po červenec 13, 2009 7:44 am   Předmět / Subject: Re: NO Compromise
proc CEE nebo kre-alkalyn?

Nejakou dobu jsem tu nebyl a trochu mi chybi souvislosti topicu, ale creatin v nejake svoji novejsi forme proto, ze nic osvedcenejsiho pro zlepseni pokroku v posilovne as ...

Strana 8 z 9 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: