| Autor |
Zpráva |
Téma: made-in-china |
Georgo_K
Odpovědi: 11
Shlédnuto: 7795
|
Fórum: Ostatní Zaslal: ne květen 06, 2012 7:58 pm Předmět / Subject: made-in-china |
| tak my jsme brali dost veci z USA tam problem zadnej nebyl, dokonce jsme to meli do 7 dnu na procleni na ruzyni... z ciny to trvalo dele a meli jsme asi stesti na dodavatele, obednavali jsme takovy ku ... |
Téma: made-in-china |
Georgo_K
Odpovědi: 11
Shlédnuto: 7795
|
Fórum: Ostatní Zaslal: ne květen 06, 2012 2:08 pm Předmět / Subject: made-in-china |
dobra je taky alibaba.com... kdyz jsme meli butik se sperkama, tak hodne veci slo pres tuhle stranku, je to celosvetova, nejen china.. takze jsme tahali jak s ameriky tak z turecka atd atd :)
jinak ... |
Téma: rysovacka |
Georgo_K
Odpovědi: 5
Shlédnuto: 3722
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: pá květen 04, 2012 4:38 pm Předmět / Subject: rysovacka |
Chitrej...  |
Téma: Sestavení počítače... dotaz(y) |
Georgo_K
Odpovědi: 56
Shlédnuto: 21636
|
Fórum: Ostatní Zaslal: pá květen 04, 2012 4:36 pm Předmět / Subject: Sestavení počítače... dotaz(y) |
| No ja nevim ale ja jsem s AMD opravdu hodne spokojenej, prijde mi to prave hooodne muziky za malo penez... nemam uplne high end sestavu a vetsinu novejch her jedu na ultra detaily... treby i skyrim at ... |
Téma: rýsovačka |
Georgo_K
Odpovědi: 12
Shlédnuto: 4597
|
Fórum: Trénink Zaslal: čt květen 03, 2012 11:41 am Předmět / Subject: rýsovačka |
Jsem 2 roky v obemu a vazim 73 kg, Chci drzet dietu a vazim 73 kg... ani jedna z tehle vet podle me nedava smysl
Třeba je to syn od Jirky Krytináře.
 |
Téma: rýsovačka |
Georgo_K
Odpovědi: 12
Shlédnuto: 4597
|
Fórum: Trénink Zaslal: st květen 02, 2012 7:00 pm Předmět / Subject: rýsovačka |
Jsem 2 roky v obemu a vazim 73 kg, Chci drzet dietu a vazim 73 kg... ani jedna z tehle vet podle me nedava smysl  |
Téma: Triceps |
Georgo_K
Odpovědi: 17
Shlédnuto: 26187
|
Fórum: Fotografie Zaslal: st duben 25, 2012 8:32 pm Předmět / Subject: Triceps |
| A to takhle oteka pri cviceni ? Je mozny ze by mohlo jit o svalovej upon... ale nejsem doktor... |
Téma: Sacharidy ze zeleniny |
Georgo_K
Odpovědi: 1
Shlédnuto: 2420
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út duben 17, 2012 2:10 pm Předmět / Subject: Sacharidy ze zeleniny |
| zdar, muze mi nekdo osvetlit jak je to se sacharidama v zelenine ? zacal jsem posledni dobou pit hodne zeleninovy stavy cca litr dene z odstavnovace a ja jen jestli to mam pocitat do deniho prijmu sac ... |
Téma: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
Georgo_K
Odpovědi: 36
Shlédnuto: 13223
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: ne duben 15, 2012 11:45 pm Předmět / Subject: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
| Ja bych stejne doporucil ten matrix... je super, ma v sobe rychly i pomaly bilkoviny takze v pohode po treninku a i behem dne, proste takovej universal.... a btw ja jsem byl takovej uchyl ze jsem to z ... |
Téma: zazivani, traveni atd atd |
Georgo_K
Odpovědi: 22
Shlédnuto: 7295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 8:56 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
Vygoogluj si chlapíky jako Martin Berkhan nebo Lyle McDonald a pročti si jejich stránky, jsou to takový IF celebrity.
jestli to chapu dobre tak jsou tam casovy intervaly kdy se proste vubec ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 8:35 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
cesnek atd... ( se pritelkyne posere ) :D staci vykrojit ten stred z toho a pak to neni zdaleka tak agresivni
zkusil bych celkove prehodnotit pristup k jidlu, ale tak uvidis jak to vubec dop ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 8:13 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
Já jsem strašně prděl pořád a od té doby co jsem přestal jíst sacharidy (jen večer v 1 porci) a jídlo víc žvýkám tak v pohodě. A to jsem dřív sral třeba celý den, ve škole v práci všude...
Z ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 8:10 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi..
Myslis ze by tohle mohlo pomoct ? BTW tu rasu jsem koupil diky tvymu prizpevku nejakem topiku :D tak doufa ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 8:06 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
Vygoogluj si chlapíky jako Martin Berkhan nebo Lyle McDonald a pročti si jejich stránky, jsou to takový IF celebrity.
jestli to chapu dobre tak jsou tam casovy intervaly kdy se proste vubec ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 7:52 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
Měl jsem přesně to co popisuješ, táhlo se to asi 2 měsíce, po každým jídle neuvěřitelně nafouklý břicho.
Zkoušel jsem probiotika, nic, psylium, z toho jsem se posral, a vločky přesně jak píšeš meg ... |
| |