predlzeny vikend, bol som wakeboard zasa skusat, nejaky drobny progres tam je. Raz sa mi podarilo vystartovat na switch a raz sa podarila surface 180ka a vyskusal som si freestyle board. Zial syn mi uz usiel, ale ma o jeden trening navyse :D
2x workout na miestnom ihrisku, dnes uz aj dake dynamicke prvky pomaly sa snazim to rameno zatazovat
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Este som nebol moc zregenerovany ale bohvie kedy zasa pojdem. Uz daky tyzden zerem kreatin takze dalo sa. Mrtvola tazka ale s rezervou. Jc sikma rir 1, zhyby viac menej postupne zatazovanie ramena, stale nemam plny rozsah ale uz je to pomerne komfortne a s rezervou. Bude treba zaradovat unilat cviky na chrbat aby sa to zrovnalo, je tam trochu disbalanc teraz ale nie moc.
kajak - kanal, cakal som malo nakolko som siel spat az o 4tej ale bolo to amazing, tusim som spravil evolucny skok v surferskych schopnostiach na kajaku, velmi som sa vytesoval z toho, celkovo silna session dnes, silne power zabery, proste plna kontrola
Na drepoch som siel dost dole silovo (kiez by to bolo rozsahom)
Zhyby som prvy krat po problemoch s ramenom dokazal ist uplny rozsah pohybu a samozrejme ze to bolo kurva tazke ale strasne sa tesim ze mozem zasa zhybovat nejak normalnejsie
Fajn trenal
Zhyby ma celkom prekvapili ze bola para na taketo maratony. Bolest ramena 1/10 zatial najlepsie. Premiestnenia.. tu som bol uz na tom treningovo aj lepsie
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru