|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 10:23 pm Předmět: |
|
|
Bench:
..
3x100
3x100
Jc na sikmej:
5x32
5x42
5x42
5x42
Bradla:
5xbw
8xbw+20
8xbw+20
8xbw+20
Beh pas 30 minut 10.5kmh
Nenapadne v pred k uzasnemu benchu heh
Najlepsie bolo behanie, uplne s prehladom a ani som sa nezadychal.
Najhorsie bolo ze som chcel robit zapazky s takymi chromovymi zenskymi cinkami a porezal som sa az krv striekala. Nastastie mila teta za barom ma rychlo fixla tak hura aspon na pas. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: so březen 12, 2016 10:13 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
..
12x5opx90
Zakopy:
5x25
5x35
5x45
5x55
5x50
Horizontalny legpress:
4x10x180
Zhyby v adapter:
3xbw
3xbw+20
3xbw+30
6xbw+40
Beh pas 15 minut 10.5kmh + 10 minut 12kmh
Vyborny trening, rozbeh na pase bol trochu tazky, este som citil vcerajsie pivka a odgrgaval mastny bocik ale po dopneni zivin sa poslednych 10 minut slusne rozbehlo. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 14, 2016 7:34 pm Předmět: |
|
|
Military:
Up to 1x85
Tlaky na multiprese 40+knstrukcia:
5x5
Zhyby nadhmat:
Up to 5x40
Zapazky na hyprextenzore:
3 serie
Beh pas 15 min, zacal som na 11kmh, posledna tretina 12kmh
Vaha 82
Military ok, na moje dispozicie to nieje zly vysledok. V relativnom vyjadreni bw+3kg.
Zhyby potesili, vsetko strikt, posledne opacko ltt ale na nadhmat stale fajn.
Behanie tiez good, sice trochu kostrbate lebo mam riadnu svalovicu na stehna a prdel, ale myslim ze nejake naznaky kndicie tam su. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út březen 15, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
haha ta mrtvola vyzera jak cardio rozcvicka
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 16, 2016 7:40 pm Předmět: |
|
|
bench:
up to 3 x 2 x 100
jc na sikmej:
up to 2 x 4 x 42
lytka:
3 serie
bici scotovka:
up to 4x47 kua slaby som janosik
bradla:
4x12xbw
uaaaaa zleeeee aj bench aj jc brutalne tazke, hlavne jc..total panelak. nejak som to z minuleho trenalu moc nevyregeneroval :/
uz som to moc nenahanal..len som dosmrdlal do konca _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola
Hyperky
Zhyby
Bici
Beh pas...
Vsetko stalo za staru ehm.,,
Rano vaha 80,1
Po treningu 79,8 a na sile to bolo strasne citit..netusim co to ma akoze znamenat _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:27 pm Předmět: |
|
|
však sa najedz už poriadne, pod 80 kíl, ufff, to je už smutné:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
Rano vaha 80,1
Po treningu 79,8 a na sile to bolo strasne citit..netusim co to ma akoze znamenat |
Buď že jsi celej den nežral a nepil a nebo, že máte ve fitku nebo doma blbou váhu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:50 pm Předmět: |
|
|
nic take, vahu mam kvalitnu a poslednych par dni som mal asi tonu sacharidov, vobec tomu nerozumiem proste, iba pri kazdom takomto vykyve citim ze silovo idem do sracky..uz minuly trenal som citil ze to ide blbo a dnes som sa zdesil..chapem ze su to len dve kila proti mojej normalnej vahe a pre mna je to strasny rozdiel _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 22, 2016 2:17 pm Předmět: |
|
|
dnes v crossfitovej telocvicni human base
drepy + hspu medzi bednami, vsetko dvojky:
10x2x120 + 10x2xbw
muscle ups:
2x2
vyskoky na bednu 75cm:
5x10
wallballs:
5x20 +4kg
svihadlo:
~600 preskokov
Dnes s jemnym nadychom krosfitu. Mam zapalene oba upony bicepsov alebo lakte? kazdopadne je to z posledneho treningu co som sa vesal na jednu ruku boli to jak ukrizovany cert. Muscle upy som musel zabalit.
Drepy prve serie pekne, posledne serie nepekne.
Vyskoky len tak zlahka, dynamika po drepoch uz nieje ziadne terno. Tato vyska je ale v pohode aj keby som mal zlomenu nohu asi :D
Celkovo fine. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
Bench:
..
..
4x5x90
3x90 nejake vtipy tam zacali padat, uz som sa nesustredil
Jc na sikmej:
8x30
Zakopy:
5x25
5x35
5x45
5x55
Bradla:
8xbw
Peckdeck:
15x
15x
Beh pas
5min 10.5 + 5min 12+ 5min 13kmh
Lakte stale na salat, nesli ani bradla ani jednorucky, obe som po jednej serii zabalil. Bench ako pan s vylozenymi nohami vsetko ale tiez som to dost citil. Skusim dnes namazat konskou mastou, uz to trva tyzden? _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 28, 2016 7:54 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola sumo:
5x5x170
Splity s vc:
3 x8 so 40 na kazdu nohu
Step up vmo:
3 serie na kazdu s 2x20jc
Zhyby:
5x5xbw
Beh pas 10 min
Nahovno..mrtvola tazka. Posledne treningy stoja za deravu gerslu. Navyse dnes sracka z tej pridrbanej kapustnice, bojim sa odvazit. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 30, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
Skupinový trenal v human base
Gro bola kombinácia 3x clean + 3 x push press + 3 x front squat + 3x thruster // 8 kôl
Kedže do frontsquatu sa neviem poskladať, mierne som sa s tým vytrápil. Ale potil som sa zato jak diva svina na razni hehe. Bodaj by aj nie, sak aj samotna rozcvička bola objemovo 3x výdatnejšia jak hocijaký môj trenal. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 9:47 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
Up to 1x130
2x8x90
Cg bench stopky:
2x90
1x100
2x5x80
Nácvik front squat:
3x5x40
Bradlá:
5xbw
5xbw+20
5xbw+30
5xbw+30
Facepulls:
3 série
Beh pas 25min+5min cooldown prvá polovica 10.5 druha polovica 12.5kmh
Čakal som že budem zdechnuty, bench som začal ako normál a bolo to tažké. Potom som prehodil na close grip a o dosť lepšie. Asi mám uťahane cecky z toho cf trenalu. 100cg so stopkou vcelku presvedčivo, na to že maxko na klasiku bez stopky mám asi tak 110 haha
Bradlá veľmi tažké, tricaku sa už veľmi nechcelo. Aj tak musím konštatovať že relatívnu silu tricaku mám lepšiu ako kedykoľvek predtým.
Fronty som skúšal s trhackami, čo som odkukal z YouTube. Mám to aj natočené. Tá spodná pozícia je proste des, potreboval by som posunúť kolena minimálne 5cm dopredu.
Zadné Drepy fajn! Normálne sa mi to zdalo technicky prijateľné z toho mám fakt radosť. Kolena necestovali a dokonca sa mi zdalo že som zapojil aj rit a hamsy keď som sa na to vyslovene sústredil.
Behať som povodne vôbec nechcel ale keď som už začal, bolo to úplne prirodzene, po chvíli som pridal rýchlosť a stále veľmi dobre. Nechápem ako možem mat take velke rozdiely na tom pase..vid. posledne uplna tragikomédia. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 04, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
Military:
..
..
3x50
2x60
1x70
2x80
Multipress:
5x40 + konstr
5x50 + konstr
5x50 + konstr
Zakopy:
6x25
6x35
6x45
6x55
Hyperky unilat:
3x10 na kazdu
Pokus o pushprsss:
Par serii so 60 ... Ovela tazsie jak military. Vzdy stratim stabilitu a je to v hajzli..toto by som sa chcel raz naucit tak aby som tam drbol aspon kilo ale neviem neviem teda :D
Zhyby v adapter:
5xbw
3xbw+20
3xbw+30
3xbw+40
3xbw+55
10xbw+20
Rotatory (kubany):
3x10
Beh pas 8 minut 10.5
v sobotu nalozeny v liehu na kompletku takze nedelu som iba preskocil s hlavou ako melon. Dnes take zmiesane pocity. Nieco lepsie nieco horsie. Military s 80 bolo uz pomale takze som nepokracoval. Myslim ze tam bolo este citit uzke benche z minulajsku. Na druhej strane oddych od zhybov pomohol, dnes vsetko bez trapenia a do 40 aj dynamicky. Ani 55 nebola zla, vsetko plny rozsah. Tiez zakopy fajn, vsetko s pomalou negativkou. Tu som viditelne zosilnel.
Beh opat grecka tragedia..nechapem, srdce bilo jak splasene, po dvoch minutach ma pichalo v boku, uz budem behat len ked to bude mat kvalitu ako minule.
Ps s oteplenim ma klepla nejaka sialena alergia, stale ma svrbia oci a chce sa mi kychat a citim aj jak keby som mal zapal pluc vzdy ked vylezem von...strasne, vsetky brezy ci co to je vysekat a spalit
Vaha ~80.5 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|