1 opakovani = Stojim rovne > dolu (do drepu) > do kliku (nohy "vykopnout do polohy kliku) > klik > nohy zpet > nahoru s vyskokem a ruce nad hlavu
Jop, takhle se to dělá, já to teda znám spíš pod názvem "angličáky" než burpees ale to je asi jedno. Jinak k tomu číslu 100...salute, to je velmi slušný výkon
Neni co taky si dej den off, ja kvuli tem haribbum nemohl dospat
...
5.6.
Dnes, jsem cvicit jit musel, protoze jsem mel vcera den off v jidle a nechtelo se mi jet HST, tak jsem zkusil nejaky CF, docela se mi zalibil Diane
akorat jsem to trochu modifikoval, jelikoz jsem v zivote nedelal Handstand push ups a ani nevim jestli bych je zvladl, tak jsem tam dal Thrusters s 40kg, jestli to byly nebo nebyly thrustery se muzete podivat na videu, ale ja jsem rad ze jsem se nevybulil , celkovy cas byl podle videa nekde kolem 8 minut
U videa jsem dal swapnout zvuk, protoze original je nejak pozadu, ale asi se jeste nezmenil.
deiw: v posilovne, akorat je docela mala, takove protahla nudle
Merrao: jo, pekne to je, ale protoze jsem to nedelal ja, ale je to z restaurace
Luster: dik, ty MT tech 21 opakovani, byly strasne lehke oproti tomu co prislo potom, tech 21 thrusteru, pokazde jeste celni drep, tam jsem myslel ze uz se pobliju, navic tam de i videt jak jsem v tech seriich s 15 a 9 uz nedrepoval tak nizko
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru