|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
13.2.
váha: 94.7 (včera 94.2, svině)
snídaně: pár plátků celozrnný bagety s máslomedem, velkej pribináček
svačina: kafe
oběd: dvě vejce
svačina: kafe+prot. tyčinka+bílej jogurt
svačina2: vyhazov z práce
večeře: hromada masa+domácí noky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 13.2.
váha: 94.7 (včera 94.2, svině)
snídaně: pár plátků celozrnný bagety s máslomedem, velkej pribináček
oběd: dvě vejce
svačina: kafe+prot. tyčinka+bílej jogurt
svačina2: vyhazov z práce
večeře: hromada masa+domácí noky |
Ted me k te druhe odpoledni svacina napadaji 2 moznosti.
1) bud je to doslovat tak, jak je to napsane, coz je mi lito a nebo 2) jsi takovy workoholik, ze ti sef rekl, abys uz sel dnes domu a neprehanel to tolik s pracovnim nasazenim
Typuji prvni moznost je spravne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 13, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tipuješ správně :P
Sice bych mohl být nasranej, protože ta práce mě fakt bavila a po 11 měsících jsem konečně mohl prohlásit, že s kolegy u nás v techničáku konečně docela vycházím, a stejně je to celý k hovnu, protože šéf je buran a zmrd, ale nestojí mi to za to. Poslední dva měsíce mě ten sráč fakt nervoval a jen jsem čekal jakou si zase najde záminku k zjebání. Tohle není pracovní prostředí, ve kterým se dá vydržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po únor 13, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
no to by mně taky zajímalo.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
16.2.
Týden nic nedělání, a po tom pondělním vyhazovu jsem byl přece jen trochu rozhozenej, takže jsem doteď jen seděl doma, čuměl do kompu a žral. Nic moc.
Musím těch pár měsíců doma (neb si nedělám iluze, že něco do pár týdnů najdu) pořádně využít a v rámci možností se sebou něco udělat. Klást si nějaký cíle nemá vzhledem ke zdravotnímu stavu smysl, ale rozhodně je víc šancí, když nemusím ráno vstávat a nebudu až do sedmi večer pryč.
Pro začátek bych mohl do konce února stáhnout váhu na 93.
Do posilovny jsem se dokopával už od včerejška, a teda nebyla sranda se rozhýbat...
dřepy 5x60, 5x80, 5x80, 5x90, 5x90
mrtvoly 5x60, 5x60, 5x70, 5x70, 5x80
úzkej bench 10x40, 10x50, 10x60, 10x60, 10x60
upažování 20x4, 10x6, 10x6, 10x6, 10x6
biceps 10x14, 10x14, 10x14, 10x14
břicho 5x15 zvedání nohou vleže
Od půlky to bylo docela dobrodružství, protože už na začátku se mi nějak začla bouřit střívka, a ke konci jsem spíš odbíhal v sériích "odfukovat" na chodbu a v pauzách zoufale mával nějakýma činkama. Netuším, jak tam funguje vzduchotechnika, ale je možný že v tuhle chvíli už hasiči vyprošťují mrtvoly z horního patra hotelu. Očekávám, že mě žena pošle spát do dílny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 18, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
18.2.
Na to jak moc mám volnýho času trpím zásadním nedostatkem morálky
váha: 94.1kg
snídaně: rozmlácená konvice na čaj, brufen, pár minimuffinů
svačina: asi nic?
oběd: krůtí "šlichta" s natural rýží (tu jsem neměl snad rok a půl  )
svačina: posilovna
fixátory - stahování kladky nad hlavu, 5x12
dřepy 10x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100
břicho 5x15 (tentokrát najednou, ne v pauzách mezi cvikama)
mrtvoly 6x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100, 1x120 , 1.5x140
tlaky s JR na rovný lavici 10x20, 10x20, 10x20, 10x24 (to bude zítra bolet)
biceps 10x14, 9x16, 8x16
upažování 10x6, 10x6, 10x6; nic moc, tak jsem přešel do předklonu, 2x15x6
Tentokrát trochu protažení. Skoro jsem plakal, takže na to nebudu od příště srát, pokud nebudu čuchat toho smrduitýho cigoše, nebo poslouchat hiphop.
čas 1:40h
Paráda, nikde nikdo, moh jsem si na plný koule pustit metal a mlátit kotoučema. Ty mrtvoly jsem nepobral, ale rozhodně potěšily. Síla by zjevně byla i na trochu víc, ale není úchop. Krom toho mě z nich zase (pořád ještě) trochu bolí hlava, tak jsem to už nehrotil.
Tlaky na lavici jsem jen tak zkusil, a překvapeně musím konstatovat že super, lopatka nikam neujíždí (nebo jo, ale nevím o tom), takže aspoň nějaká rozumná alternativa k benchi.
Zítra se určitě nehnu, očekávám svalovici jako prase.
Každopádně po dlouhý době dobrej trénink.
večeře: zaslechl jsem něco o domácích hamburgerech  (ale odpustím si housky, asi)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
20.2.
váha: 94.8 (nebo 95.1, nepamatuju se) - je to jen voda, je to jen voda, je to jen voda
snídaně: 1.5 jogurtu+rozinky
oběd: roštěnky+rýže
svačina: trochu tvarohu a lžička marmelády
hladovej do posilovny...
dřepy 10x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100, 3x110
stahování kladky na hrudník 10x40, 10x45, 10x45, 10x50, 10x50
tlaky na rovný lavici 10x20, 10x24, 10x28, 10x28, 20x20
rumuny 8x40, 5x60, 5x60, 5x60, 5x60 (všelijakou jen ne správnou technikou)
pokus o powerclean+pushpress 5x60, 5x60 (asi bych to měl pojmenovat jinak nebo to sem radši nepsat )
triceps kladka 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 10x50
upažování v předklonu 10x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6
břicho 4x15
Dřepy... Cítím se nečistý, protože před poslední sérií do posilovny vlezly dvě "holky", a mě to nějak nabudilo, takže jsem přihodil ještě na 110, který šly až překvapivě dobře (opět se mi potvrdilo, že občas platí "čím těžší tím lehčí"). Problém spočívá v tom, že jedna z těch buchet byla hnusná a druhá tlustá a hnusná. Trochu se utěšuju myšlenkou, že to je prostě daný geneticky a přítomnost samice v produktivním věku prostě cokoli co není kastrováno nabudí. Aspoň jsem je pak hodinu sral metalem na plný koule.
Rumuny musím zkonzultovat s Cizem, protože je určitě dělám blbě. Posledně jsem je jen tak zkoušel a ještě dneska mě bolí hamstringy jako kráva, což znamená 1) že se přece jen něco dělo a 2) že zítra budu chodit jako naprcaná kachna.
Ten PC+PP je naprosto ultimátní cvik... ještě tak mít nějakou techniku  Jak ty vzpěračský prasata udrží 200+kg???!
Po cvičení prazvláštní šestiboj: půl celozrnné bagety s máslem a medem, pár lžiček glutaminu a leucinu, zbytek jogurtu od snídaně a mlíko
večeře: velká neznámá
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 20, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 20.2.
Dřepy... Cítím se nečistý, protože před poslední sérií do posilovny vlezly dvě "holky", a mě to nějak nabudilo, takže jsem přihodil ještě na 110, který šly až překvapivě dobře (opět se mi potvrdilo, že občas platí "čím těžší tím lehčí"). Problém spočívá v tom, že jedna z těch buchet byla hnusná a druhá tlustá a hnusná. Trochu se utěšuju myšlenkou, že to je prostě daný geneticky a přítomnost samice v produktivním věku prostě cokoli co není kastrováno nabudí. Aspoň jsem je pak hodinu sral metalem na plný koule. |
Hehe, sem se nasmal, a to nebyl dobrej napad kdyz zrovna taky ted delam drepy )
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
22.2.
Dneska jsem posral co jsem moh. Až se trochu uklidním, zapíšu si to ať vím jakej jsem neschopnej ubožák.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
zkoušels reverse deadlift a nedals to?
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 22, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | zkoušels reverse deadlift a nedals to? |
debiléé
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 22, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
Panečku..ty si ale tajemnej _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
Ke včerejšku: Hned k snídani jsem se tak neskutečně zprasil, že mi bylo ještě večer těžko a i cvičení podle toho vypadalo. Tahle absolutní absence vůle co se žrádla týká mě hrozně sere, ale nějak s tím nedokážu nic udělat. Záchvatovitý přežírání je fakt nahovno.
snídaně: dvě velký bagety s máslem a medem, půlkilovej smetanovej jogurt
oběd: double hambuger v mekáči (nic lepšího po ruce nebylo)
svačina: vejce, pár plátků šunky
posilovna:
mrtvoly 6x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100
úzkej bench 10x40, 10x60, 10x60, pár pokusů o franc. tlak
břicho 5x15
upažování 3x10x6
Pak jsem se na to vysral, protože mi to zoufale nešlo a nebavilo mě to. Lopatka vylítávala úplně mimo, prostě nahovno. Záda dost hnusně bolely (z toho usuzuju, že příště to zase bude dobrý. Osciluje to pěkně.)
Vlezl jsem aspoň na 15 minut na rotoped a to fakt nebylo dobrej nápad. Od pátý minuty jsem začal cítít něco jako infarkt, od desátý jsem šlapal na nulovou zátěž a skoro s tím už nedokázal hnout. Spadnul jsem z toho jako přezrálý jabko a říkal si, že Draper je fakt prase z jiný galaxie.
večeře: nějaký vepřový plátky bez přílohy
Co ze včerejška plyne?
1) Přestanu kupovat jakýkoli pečivo, protože je to příliš velký lákadlo a nedokážu sníst kousek (a mouka je prostě svinstvo). Přestanu kupovat větší než standardní jogurty, protože naprosto nefunguje plán "sním to nadvakrát".
2) Zkusím aplikovat ne na 100% platící moudro "čím míň jíš tím menší máš hlad". Je fakt, že když člověk vydrží pár dní a žaludek se stáhne, stačí mu podstatně míň.
3) Budu to asi muset dělat jako tehdy při CKD - psát si jídlo dopředu. To jediný mě tehdy motivovalo nebo přinutilo dodržet nějakej režim. Docela to fungovalo.
4) Začnu dělat nějaký to kardio (netuším co to znamená, ale asi je to ekvivalent aerobního pohybu  ). Bohužel nemůžu běhat, ten úpon čehosi pod prdelí už bolí permanentně a nechci to pokoušet. Škoda, běhání mě docela baví. Rotoped vypadá jako použitelná varianta, plus tchyně má v přízemí takovej divnej pekelnej stroj, na kterým se dělají takový divný pohyby rukama i nohama. Netuším jak se to jmenuje, ale má to takový stupadla s tyčema za jejichž konce to člověk chytí a vykonává pohyby jako by měl epileptickej záchvat  Krom toho už přestává být hnusně, takže můžu oprášit i švihadlo. Holt nejsem ten typ co mu stačí zvedání železa. Ale to mi neva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Ja s tim jidlem mam uplne ten samy problem uz dlouho (a asi je to vazne problem, protoze i kdyz jsem se s tim mockrat pokousel bojovat, tak ta vule byla slaba) a jedine, co pomohlo, bylo to, ze jidla, o kterych vim, ze nejsem schopnej snist na vicekrat, proste do zasoby nekupuji a koupim jen tolik, abych mel na ten jeden den. To jsou u me tzv. kriticke potraviny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|