Stejnej problém byl u mně :) nicméně když sem s tím začal bojovat, tak to byl super pocit z výhry, měl jsem to takhle třeba s mléčnou rýží, stačí chtít. Člověk pak má dobrej pocit z výhry sám nad sebou.
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Ja s tim jidlem mam uplne ten samy problem uz dlouho (a asi je to vazne problem, protoze i kdyz jsem se s tim mockrat pokousel bojovat, tak ta vule byla slaba) a jedine, co pomohlo, bylo to, ze jidla, o kterych vim, ze nejsem schopnej snist na vicekrat, proste do zasoby nekupuji a koupim jen tolik, abych mel na ten jeden den. To jsou u me tzv. kriticke potraviny.
Ty máš ale zásadní výhodu, protože makáš zhruba jako čtyři sportující lidi dohromady, takže stejně spálíš podstatně víc :) Já už dřív zjistil, že diety na mě moc nefungujou už jen kvůli nedisciplinovanosti, a musím dřít jako barevnej (i když barevný nemakaj ). Dokud jsem moh dle libosti běhat, 5-8km denně nebo obden vcelku stačilo. S tím mám bohužel šmytec.
Ja jsem se s timhle mockrat pokousel bojovat, ale NIKDY jsem nevyhral. Takze jedine reseni, nemit to doma. Proto treba vubec nekupuju proteiny, protoze takhle mne ta pixla kolikrat vydrzela 3-4 dny. A dalsi veci.....
Kdyz to doma nemam, tak v pohode a je po problemu, i kdyz uz se taky parkrat stalo, ze jsem sel ve 3 rano do Non stop potravin
Nejhorsi je, kdyz prijedu domu, tam je zradla na 50 let dopredu a z 99% vzdy dojde k absolutnimu selhani a klidne bez problemu sezeru 20 000 kcal i vice za jeden den.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty máš ale zásadní výhodu, protože makáš zhruba jako čtyři sportující lidi dohromady, takže stejně spálíš podstatně víc :) Já už dřív zjistil, že diety na mě moc nefungujou už jen kvůli nedisciplinovanosti, a musím dřít jako barevnej (i když barevný nemakaj ). Dokud jsem moh dle libosti běhat, 5-8km denně nebo obden vcelku stačilo. S tím mám bohužel šmytec.
Jojo presne tak, jen diky tomu, jak cvicim, tak si s tim telo celkem poradi, ale napriklad predloni jsem mel obdobi asi cca 6-8 tydnu, kdy jsem vubec necvicil, nabavilo me to a kazdy den se preziral a vysledek byl z 96kg na 111kg, takze mne vzdy naserou reci typu, ze ja mam od prirody super rychly metabolizmus, protoze to je pi*ovina. Rychly si ho udrzuji jen treninkem.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Co se tyka mnozstvi sezraneho jidla, tak bych si troufnul na cokoliv a v nicem jinem bych si tak neveril jako v tomhle. Ono se to zda jen jako kecy, ale myslim, ze opravdu nikdo nema predstavu, ceho jsem v tohle schopnej a kdyz vidim,jak tu nekdo napise svuj prasecak a mysli si, kolik toho sezral, tak se musim smat :)
(pozdní) snídaně: jogurt, dvě lžičky povidel, prot. tyčinka
oběd: čtyři nožičky vysokooktanových párků, vejce
svačina: nic
předvečeře: palačinka s marmeládou
večeře: tři palačinky s uzeným a špenátem
Ale jo, šlo to...
Plus jsem minulej týden objevil v Kauflandu polotučnej tvaroh co chutná jako plnotučnej. Konečně se do toho nebudu muset nutit a polykat to co nejrychleji, aby to už bylo pryč
Nějak mě poslední dobou pobolívá jakejsi úpon nebo něco v/za kolenem. Snad to nic není.
No, už má na můj vkus trochu moc tuku. Sice samo o sobě je to ne zase tak zásadní položka, ale pokud člověk sladí kafe, do jogurtu si třeba dává marmeládu, atd. atd., je to dohromady suma kalorií, který nemusel zkonzumovat.
snídaně: palačinka s marmeládou, 200g jahodovej Billa biojogurt (na bio sere pes, ale tyhle prostě skvěle chutnají /aby taky ne, když jsou z mlékárny ve ValMezu)
ilustrační obrázek:
svačina: dva plátky sýra
oběd: palačinka se špenátem a sýrem, půl tvarohu a trochu medu
svačina: dvě mrkve a pár plátků sýra
večeře (ještě neproběhla): poslední palačinka :P
Určitě pak dostanu hlad, tak si možná ukvedlám proteiňák do jogurtu nebo tak něco...
Ten divnej stroj v přízemí se jmenuje orbitrack. Natěšeně jsem si na to vlez v naději, že mám možnost doma aspoň něco dělat, a po minutě z toho znechuceně slezl. Úplně dementní pohyb v podivných drahách, furt se mi pletly ruce a nohy, no nanic. To si snad radši koupím rotoped.
Aspoň jsem si teda projel svojí sadu kriplcviků resp. rozcvičky do posilovny.
Yoga Twist
(Bent Knee Twist)
Birddog
Ant-Post Leg Swings
Windmills
Fire Hydrants
Supine Bridge
Supine Scorpion
YTWL
scapular pullups
- vše cca na 10-12 op.
+si asi koupím ty bandy co mi doporučoval Cizo i přes akutní a budoucí mizernou finanční situaci.
snídaně: půl (tzn. ~250g) olbřímího kelímku průmyslový mléčný "rýže" (obsah rýže 9% ), domácí marmeláda, půl deBilla jogurtu (půlka padla v noci když jsem nemoh spát)
svačina: nebyl čas/hlad
Dřepy by byly mnohem lepší nebýt problémů s "uskladnění" na ramenou.
PC/PP příště rozhodně nebudu cvičit na konci - nevím čím jsem myslel. Hrozný. Tu třetí sérii jsem tahal snad i chlupama v řiti. Chtělo by to trochu vymakat techniku pro první fázi, uměl bych si pak představit i 80kg.
Kolo blééé... Ale tentokrát o trochu dýl a nesnižoval jsem zátěž (upřímně řečeno nevím jestli bylo kam )
zasloužil jsem si dvě odměrky Mutanta (ten leucin s glutaminem tomu trochu ubraly lesk - zbavit se toho ale nějak musím)
pozdní oběd: prý budou plněný krůtí prsa s pečenýma bramborama
večeře: ?? ukecám ženu na tvarohovej nákyp
hudební tip pro dnešek:
Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne so únor 25, 2012 4:55 pm, celkově upraveno 1 krát
to je jídelníček jak nějakýho Franty z hospody. Bych očekával něco solidnějšího.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
váha: 94.5kg (ale po návštěvě porcelánového boha -0.5)
snídaně: jogurt, trochu rozinek, tyčinka
svačina: kafe
oběd: vařený hovězí, pár brambor
posilovna:
dřepy 5x10x60
mrtvoly 5x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x110, 2x140
břicho 5x15
marné pokusy o úzkej bench, spousta fail sérií; kladka (provaz) 5x12x27
rumuny s velkou osou 5x5x60
upažování 5x15x6
jedna série bicepsu
čas: 2h (rozcvičení tentokrát 30min vč. cviků na fixátory)
Záda mě bolí jako píča, poslední týden je to fakt v prdeli. Dneska jsem to naštěstí trochu rozcvičil, ale dost jsem váhal jestli se na mrtvoly nevykašlat. Lopatka je marná, cokoli vleže je zbytečný zkoušet, rameno mi okamžitě vyletí k uchu ať dělám co chci.
Dneska přišel ne jeden nebo dva, ale tři zkurvení smradlaví cigoši , což mě taky moc nemotivovalo.
Když zmizeli a já měl skoro docvičeno a chystal jsem se do pěti minut vlézt na kolo, přišly ty dvě hnusný děvky co posledně a obě kola zabraly. Mrdat.
po cvičení svačina: trochu medu, mlíka, tyčinka, a obvyklá chuťovka z pixel
večeře: ???
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru