Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejnej problém byl u mně :) nicméně když sem s tím začal bojovat, tak to byl super pocit z výhry, měl jsem to takhle třeba s mléčnou rýží, stačí chtít. Člověk pak má dobrej pocit z výhry sám nad sebou.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja s tim jidlem mam uplne ten samy problem uz dlouho (a asi je to vazne problem, protoze i kdyz jsem se s tim mockrat pokousel bojovat, tak ta vule byla slaba) a jedine, co pomohlo, bylo to, ze jidla, o kterych vim, ze nejsem schopnej snist na vicekrat, proste do zasoby nekupuji a koupim jen tolik, abych mel na ten jeden den. To jsou u me tzv. kriticke potraviny.

Ty máš ale zásadní výhodu, protože makáš zhruba jako čtyři sportující lidi dohromady, takže stejně spálíš podstatně víc :) Já už dřív zjistil, že diety na mě moc nefungujou už jen kvůli nedisciplinovanosti, a musím dřít jako barevnej (i když barevný nemakaj ). Dokud jsem moh dle libosti běhat, 5-8km denně nebo obden vcelku stačilo. S tím mám bohužel šmytec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem se s timhle mockrat pokousel bojovat, ale NIKDY jsem nevyhral. Takze jedine reseni, nemit to doma. Proto treba vubec nekupuju proteiny, protoze takhle mne ta pixla kolikrat vydrzela 3-4 dny. A dalsi veci.....
Kdyz to doma nemam, tak v pohode a je po problemu, i kdyz uz se taky parkrat stalo, ze jsem sel ve 3 rano do Non stop potravin
Nejhorsi je, kdyz prijedu domu, tam je zradla na 50 let dopredu a z 99% vzdy dojde k absolutnimu selhani a klidne bez problemu sezeru 20 000 kcal i vice za jeden den.
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Ty máš ale zásadní výhodu, protože makáš zhruba jako čtyři sportující lidi dohromady, takže stejně spálíš podstatně víc :) Já už dřív zjistil, že diety na mě moc nefungujou už jen kvůli nedisciplinovanosti, a musím dřít jako barevnej (i když barevný nemakaj ). Dokud jsem moh dle libosti běhat, 5-8km denně nebo obden vcelku stačilo. S tím mám bohužel šmytec.

Jojo presne tak, jen diky tomu, jak cvicim, tak si s tim telo celkem poradi, ale napriklad predloni jsem mel obdobi asi cca 6-8 tydnu, kdy jsem vubec necvicil, nabavilo me to a kazdy den se preziral a vysledek byl z 96kg na 111kg, takze mne vzdy naserou reci typu, ze ja mam od prirody super rychly metabolizmus, protoze to je pi*ovina. Rychly si ho udrzuji jen treninkem.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, teď mě napadla perverzní a kacířská myšlenka, uspořádat Ronnie velkovýkrm challenge nebo tak něco... ale kdo by to kurva platil?

Ovšem moment, vzpomněl jsem si na něco co si myslím žes bys MĚL zkusit:
http://www.angusfarm.cz/akce/n73-maxijedlik-roku-2012/
Troufnul by sis na tohle? Mám dojem, že šance ke zrození šampiona by byla
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyka mnozstvi sezraneho jidla, tak bych si troufnul na cokoliv a v nicem jinem bych si tak neveril jako v tomhle. Ono se to zda jen jako kecy, ale myslim, ze opravdu nikdo nema predstavu, ceho jsem v tohle schopnej a kdyz vidim,jak tu nekdo napise svuj prasecak a mysli si, kolik toho sezral, tak se musim smat :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak k Angusovi příští rok vyraž :) Startovný je tuším 200Kč
Takovýho chudáka spláchneš ne?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.2.

(pozdní) snídaně: jogurt, dvě lžičky povidel, prot. tyčinka
oběd: čtyři nožičky vysokooktanových párků, vejce
svačina: nic
předvečeře: palačinka s marmeládou
večeře: tři palačinky s uzeným a špenátem

Ale jo, šlo to...
Plus jsem minulej týden objevil v Kauflandu polotučnej tvaroh co chutná jako plnotučnej. Konečně se do toho nebudu muset nutit a polykat to co nejrychleji, aby to už bylo pryč

Nějak mě poslední dobou pobolívá jakejsi úpon nebo něco v/za kolenem. Snad to nic není.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč nejíš plnotučný tvaroh ?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, už má na můj vkus trochu moc tuku. Sice samo o sobě je to ne zase tak zásadní položka, ale pokud člověk sladí kafe, do jogurtu si třeba dává marmeládu, atd. atd., je to dohromady suma kalorií, který nemusel zkonzumovat.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.2.

snídaně: palačinka s marmeládou, 200g jahodovej Billa biojogurt (na bio sere pes, ale tyhle prostě skvěle chutnají /aby taky ne, když jsou z mlékárny ve ValMezu)
ilustrační obrázek:

svačina: dva plátky sýra
oběd: palačinka se špenátem a sýrem, půl tvarohu a trochu medu
svačina: dvě mrkve a pár plátků sýra
večeře (ještě neproběhla): poslední palačinka :P
Určitě pak dostanu hlad, tak si možná ukvedlám proteiňák do jogurtu nebo tak něco...

Ten divnej stroj v přízemí se jmenuje orbitrack. Natěšeně jsem si na to vlez v naději, že mám možnost doma aspoň něco dělat, a po minutě z toho znechuceně slezl. Úplně dementní pohyb v podivných drahách, furt se mi pletly ruce a nohy, no nanic. To si snad radši koupím rotoped.
Aspoň jsem si teda projel svojí sadu kriplcviků resp. rozcvičky do posilovny.

Yoga Twist
(Bent Knee Twist)
Birddog
Ant-Post Leg Swings
Windmills
Fire Hydrants
Supine Bridge
Supine Scorpion
YTWL
scapular pullups
- vše cca na 10-12 op.

+si asi koupím ty bandy co mi doporučoval Cizo i přes akutní a budoucí mizernou finanční situaci.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.2.

váha: 93.9kg

snídaně: půl (tzn. ~250g) olbřímího kelímku průmyslový mléčný "rýže" (obsah rýže 9% ), domácí marmeláda, půl deBilla jogurtu (půlka padla v noci když jsem nemoh spát)
svačina: nebyl čas/hlad

posilovna:
dřepy 8x60, 5x80, 5x90, 5x100, 5x100, 5x100, 5x110
stahování kladky 15x35, 8x45, 8x50, 8x50, 8x55
břicho 5x15
tlaky na rovný lavici 15x16, 10x20, 10x22, 10x22, 10x24
biceps pumpa 10x14, 10x14, 8x16, 8x16
powerclean+pushpress 5x60, 5x60, 5x60
upažování v předklonu 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, ... nevím
kolo: 25 minut

čas: 2h30
...no skoro jsem se posral.

Dřepy by byly mnohem lepší nebýt problémů s "uskladnění" na ramenou.
PC/PP příště rozhodně nebudu cvičit na konci - nevím čím jsem myslel. Hrozný. Tu třetí sérii jsem tahal snad i chlupama v řiti. Chtělo by to trochu vymakat techniku pro první fázi, uměl bych si pak představit i 80kg.
Kolo blééé... Ale tentokrát o trochu dýl a nesnižoval jsem zátěž (upřímně řečeno nevím jestli bylo kam )

zasloužil jsem si dvě odměrky Mutanta (ten leucin s glutaminem tomu trochu ubraly lesk - zbavit se toho ale nějak musím)
pozdní oběd: prý budou plněný krůtí prsa s pečenýma bramborama
večeře: ?? ukecám ženu na tvarohovej nákyp

hudební tip pro dnešek:

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne so únor 25, 2012 4:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jídelníček jak nějakýho Franty z hospody. Bych očekával něco solidnějšího.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Franta z hospody by žral polochemický mastný blafy a do toho chlastal :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.2.

váha: 94.5kg (ale po návštěvě porcelánového boha -0.5)

snídaně: jogurt, trochu rozinek, tyčinka
svačina: kafe
oběd: vařený hovězí, pár brambor

posilovna:

dřepy 5x10x60
mrtvoly 5x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x110, 2x140
břicho 5x15
marné pokusy o úzkej bench, spousta fail sérií; kladka (provaz) 5x12x27
rumuny s velkou osou 5x5x60
upažování 5x15x6
jedna série bicepsu

čas: 2h (rozcvičení tentokrát 30min vč. cviků na fixátory)

Záda mě bolí jako píča, poslední týden je to fakt v prdeli. Dneska jsem to naštěstí trochu rozcvičil, ale dost jsem váhal jestli se na mrtvoly nevykašlat. Lopatka je marná, cokoli vleže je zbytečný zkoušet, rameno mi okamžitě vyletí k uchu ať dělám co chci.
Dneska přišel ne jeden nebo dva, ale tři zkurvení smradlaví cigoši , což mě taky moc nemotivovalo.
Když zmizeli a já měl skoro docvičeno a chystal jsem se do pěti minut vlézt na kolo, přišly ty dvě hnusný děvky co posledně a obě kola zabraly. Mrdat.

po cvičení svačina: trochu medu, mlíka, tyčinka, a obvyklá chuťovka z pixel
večeře: ???

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: