Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sice pravda, ale bavíme se vahách pod 150 kilo To je úplný nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ked ti to vypadáva, tak to asi také nic pre teba nie je heh
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 05, 2011 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.9.
Poslední týdny mě při mrtvolách fakt kurevsky bolí záda, a mám i problém víc než pár minut stát na místě, nebo se narovnat po chvilce v předklonu. Odvíjí se to celkem určitě od mojí skoliózy, ale protože se to poslední cca dva měsíce stabilně zhoršuje a dostal jsem se do stavu kdy jsem se rozhod komplet se vykašlat na mrtvoly, začal jsem to nějak řešit. Povedlo se mi hned na zítra vnutit k místnímu ortopedovi, který je údajně sportovec, což skýtá jistou naději, a z Cizopasníka vytáhnul odkaz na zařízení kam chodi k fyzioterapeutovi. Doufám, že to k něčemu bude. Prozatím trochu zvolním a mrtvoly holt vypustím, nebo se vrátím k polovičním vahám.

dneska teda:
dřepy 10x60,80,90,100, 5x110, 3x120x 1x130
stahování kladky 12x50, 8x65,75,75,80
bench 12x50, 10x65, 5x80,90,100,100
nakonec mě ale únava posledních dnů stejně dostihla a začlo mě zase nějak bolet okolo levý lopatky (to je další důvod proč chci k fyzioterapeutovi - mám intenzivní pocit, že mám buď nějaký dysbalance nebo špatný držení těla nebo tak něco), tak jsem to radikálně zkrátil
trochu bicepsu+12 shybů
tlak za hlavou 2x10x40
břicho tři série

Nejabsurdnější je fakt, že nejlíp se mi v poslední době daří u benche, o kterým jsem si myslel, že si ho díky operovanýmu ramenu už nikdy pořádně nezacvičím.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.9.
první rehabilitace

Trochu krize vstávat po pátý po 12 hodinách v práci na montáži V Liberci, ale co by člověk pro zdraví neudělal.
Mám intenzivní pocit, že kdejakej fyzioterapeut by strčil do kapsy většinu ortopedů (ano uznávám, že trpím po problémech s ramemen antipatií).

Prý mám úplně zatuhlý trapézy a částečně vzpřimovače, a částečně blbý držení zad. Připadal jsem si tam jak retard, že je neumím připlácnout na zem
Plus mi asi po minutě obhlížení potvrdila kratší nohu, což ortoped smet ze stolu s komentářem "máte je obě stejný".

V pondělí znova. Záda bolí, mrtvoly jsou mrtvý a asi budu pár týdnů radši cvrnkat kuličky.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.9.
druhá rehabilitace

Je to úplně v prdeli - zjevně budu muset začít cvičit úplně od nuly, tzn. úplně jinak, což je po spoustě let nějakým způsobem zafixovaný techniky cviků docela průser V zásadě mi fyzioterapeutka absolutně "zakázala" jakkoli dávat lopatky k sobě, což podporuje špatný držení těla (teda moje, jak je to u vás je mi putna ). Mrtvoly vůbec netuším jak budu v budoucnu cvičit, po všem tom "kriplcvičení" kdy jsem většinu času ani nechápal co chce abych dělal (tlačte ramena a lopatky dolů, vydechujte do břicha a tlačte mi ty ruce na bocích ven) Budu si muset zafixovat úplně jiný držení těla a zapojování spodku.

Naštěstí tam mají takovou menší posilovnu, takže mi alespoň u některých cviků (bohužel dlouhá osa se nekoná) budou moct poradit s technikou. Taková zdánlivě jednoduchá věc jako je stahování kladky na hrudník bude docela oříšek.
Jsem na pátek docela zvědavej.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pojišťovnou placený rehabilitace dneska skončily. Výsledek: je to pořád v prdeli. Budu ale chodit dál, holt za plnou palbu 600/hod, protože mám pořád dojem, že mi to může něco dát, když už ne spravit záda. Ty peníze mě nijak mrzet nebudou, protože jsem v životě chlastáním a jinými způsoby vyhodil podstatně víc než 600 krát X.

O víkendu začnu zase trochu cvičit, protože v tomhle stavu nevidím důvod dál dělat kulový. Krom toho jsem začal dost zásadně sádelnatěch: z původních velmi nekvalitních 92 jsem se dostal na katastrofálních 94, a začínám si připadat jako juniorský zápasník sumo. Nebo jako potápěč: zavazování bot stylem nádech, potopit se pro perlorodky, a s prasklýma cévkama v mozku vyplavat na hladinu, není zrovna ideální

Doufám, že se mi povede ukecat Cizopasníka na pár tréninků. Na tý rehabilitaci jsou pochopitelně zaměření na kriplcvičení a s činkama moc neporadí.
Každopádně to nevzdávám, ale jsem z těch sraček, ve kterých s babrám, u trochu nervózní. Posilovna bez mrtvol a dřepů je jako prcat do chleba nebo mezi matrace...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17.10.

Sice jsem byl něco pokusně šmrdlat i v pátek, ale to snad ani nestálo za zmínku.
Záda vcelku drží, a mám pocit, že už to lepší stejně nebude, tak jsem se do toho zase pustil...
Každopádně ale měním cíl z "zvednout do data X Y kilo" na "hlavně se nedomrdat a prostě si zacvičit"

dřepy 5x5x60
bench dtto
mrtvoly dtto
stahování kladky 10x50, 10x55, 10x60
biceps 10x10, 10x10, 10x12
triceps kladka 15x30, 15x40, 15x45
upažování 3x10x6
zakopávání 3x8x27
břicho 5x15

Uvažuju, že zase zkusím box - mám dvě ulice od práce klub. Už jsem dlouho nedostal do držky.

Váha: 92.2kg
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak v aktuální stavu nevidím žádnej smysl si něco zapisovat, ale uvidím tenhle týden. Nejspíš se na to vybodnu dokud neusoudím, že to je lepší.
Jako bonus nemůžu ani běhat, protože mě začal zase bolet nějakej úpon čehosi pod prdelí (to už je dlouhodobá záležitost bohužel - jen jsem netušil, že mě to začne zase otravovat, když jsem měl rok nebo jak dlouho pokoj)

dneska
dřepy 5x5x60
bench 5x5x60
mrtvoly 2x5x60, 3x5x70
triceps kladka 3x15x40
stahování kladky na hrudník 10x50, 2x8x60
tlak za hlavou 12x30, 2x8x40
biceps 10x10, 2x10x12
pár sérií břicha

+jsem se zájmem pozoroval hrudníkový split nějakýho mladýho kluka: za tu hodinu co tam byl odjel asi milion sérií benche, pak nějaký stahování protisměrných kladek, a nakonec asi pět milonů sérií "vyskakovaných shybů" (byly to spíš výskoky s přidržováním se hrazdy)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.11.

trénink s Cizopasníkem
Odcvičil jsem tak třetinu toho co normálně, a přesto se klepu jako ratlík, a po obědě jsem měl pořád tak hroznej hlad, že jsem se musel jít ztrestat do mekáče. Žeru jako zvíře a nemůžu se nasytit.
Identifikováno pár problémů, pilování techniky...
mrtvoly s kilem bez bolesti zad mi udělaly fakt radost
a schválení techniky dřepu ještě víc
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D teď ještě co napíše cizo
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to víš,zacvičit si s Cizou,je jak si zaveslovat s Draperem
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.11.

nějaká šílenost od Cizopasníka s protisměrnýma kladkama na fixátory lopatek - hovnováha 3x15
dřepy 5x60, 5x80, 5x80, 5x90, 5x90, 3x100
pseudo-cg bench 20x40, 10x60, 10x60, 8x60, 8x60
mrtvoly 8x60, 5x80, 5x100, 5x100, 5x100
biceps 12x12, 8x14, 8x14
triceps kladka 12x40, 10x50, 10x50
upažování v předklonu 3x10x6
břicho 4x15

Snažil jsem se dát maximální důraz na techniku a minimální na ego.

Záda sice cítím, ale drží. Ty fixátory lopatek (obzvlášť teda tý levý) jsou totálně v píči, už chápu proč se nedokážu naskládat pod bench a levý rameno mi ujíždí 10cm nad pravý při tahání kladky nebo tlacích...

A cokoli v předklonu je po cvičení mrtvol fakt blbej nápad :)

Vidím trochu světla na konci tunelu. Uvidíme, jak to půjde do konce roku.
Ještě tak kdyby si sedla ta natržená prdel.

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne čt listopad 10, 2011 11:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2011 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...natržená prdel jako že levej gluteus, nikoli ten vstupně-výstupní otvor, jak si jistě mnozí myslí... Mám to z běhání a už s tím bojuju několik let - vždycky si to sedne a za x měsíců zase začne otravovat, a bolí to i při chůzi.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.11.

Od včerejška mě zase bolí záda jako svině, tak jsem vynechal mrtvoly - ale když jsem se nad tím tak zamyslel, v mým stavu asi stejně není dobrej nápad cvičit je víc než dvakrát týdně, takže asi ok...

protisměrný kladky (fixátory lopatek) 3x15x15
dřepy 5x60, 5x80, 5x80, 5x90, 5x90, 5x100
"užší" bench 20x40, 20x40, 4x10x60
stahování kladky na hrudník 12x50, 12x55, 3x12x60
upažování 5x10x6
biceps 12x12, 10x14

břicho 4x15

trochu protahování, ale zjevně ne takovýho co by zásda potřebovaly

Dneska tam přišel takovej šulín, o kterým jsem si napřed myslel, že je to nějakej kickboxer (naboso, bílý plátěný kalhoty,nátělník o ploše 1cm2), ale nakonec se z něj vyklubal obyčejnej diskofil. Pumpoval biceps nejmíň z pěti úhlů, a pak začal píčovat, že kladka na záda se nedá použít na pumpování bicepsu na spodní kladce, protože se neprotáčí. A že tam není multipres a kde má jako cvičit lejtka. Završil to poučováním, že mám dřepovat v multipresu. Jo a taky sebral tyč z benche, naložil na ní pět kilo, rozložil přes střed posilovny, a pumpoval biceps ultra širokým úchopem.
Zmrd.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.11.

Píšu si to jen tak ze setrvačnosti, aby to bylo košer. Bolest zad a pojebaná práce=týden bez posilovny. Samozřejmě se to projevilo... Hovno jsem zved, když jsem zkoušel klasickej bench (poslední dobou zkouším spíš relativně úzkej), skoro jsem se i se skorou prázdnou tyčí posral bolestí v ramenu, a celkově nebyla ani energie ani technika. Ty mizerný fixátory mi kurví techniku minimálně tak u třetiny toho co bych rád cvičil, tak na to radši kašlu komplet.
dřepy i mrtvoly série s 80kg
+nějaký mrcasení se u francouzskýho tlaku, trochu lehkýho upažování, břicho, pumpování bicepsu. Fuck.

Váha: jateční.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: