|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imobylize
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 9:39 am Předmět: silový trénink + calisthenics |
|
|
Zdravím, měl bych dotaz týkající se mého tréninku. Mám jeden plán na silový trénink (3x týdně, vícekloubové těžké a základní cviky, vždy 6/5 sérií po 6/5 opakování, benč, mrtvý tahy, dřepy, nadhozy, výpady, přitahování osy v předklonu atd atd) a mezi těmito tréninkovými dny cvičím se svou váhou (plán= pull ups, inverted rows, dips, push ups, squats, každý cvik 3 série a opakování až do selhání svalu) a v neděli mám voraz  . Můj dotaz zní, jestli je to pro tělo moc velká zátěž a nestíhá tak regenerovat, budovat svaly a měl bych tudíž trochu ubrat. Můj cíl je mít objem ale zároven chci ovládat svou vlastní váhu, zvládnout třeba i takový muscle up. Budu rád za vaše názory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
H4nz

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
Podle mě to je pro tělo moc, jestli chceš přidávat na síle...nech to 3x týdně ten silovej a třeba ve volny dny mužeš si jit lehce zaběhat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
Tak zkombinovat by se to asi dalo. Záleží jak máš rozepsanou tu silovku, ale nejel bych ty cviky s vlastní vahou až do selhání, to je cesta do pekla, pokud mezi tím nebudeš mít žádný den volna.
Cviky jako muscle-up jsou spíš o technice než o síle, pokud už nějakou tu dobu cvičíš. Tím, že budeš dělat shyby a dipy se ale MU nenaučíš, u něj je nejtěžší právě ta přechodová fáze.
Být tebou tak si dám buď tu silovku v posilovně a k tomu nějaké lehké doplňky s vlastní vahou a nebo se naplno opřu do cvičení s vlastní vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 2:05 pm Předmět: Re: silový trénink + calisthenics |
|
|
| Imobylize napsal: | Zdravím, měl bych dotaz týkající se mého tréninku. Mám jeden plán na silový trénink (3x týdně, vícekloubové těžké a základní cviky, vždy 6/5 sérií po 6/5 opakování, benč, mrtvý tahy, dřepy, nadhozy, výpady, přitahování osy v předklonu atd atd) a mezi těmito tréninkovými dny cvičím se svou váhou (plán= pull ups, inverted rows, dips, push ups, squats, každý cvik 3 série a opakování až do selhání svalu) a v neděli mám voraz . Můj dotaz zní, jestli je to pro tělo moc velká zátěž a nestíhá tak regenerovat, budovat svaly a měl bych tudíž trochu ubrat. Můj cíl je mít objem ale zároven chci ovládat svou vlastní váhu, zvládnout třeba i takový muscle up. Budu rád za vaše názory |
Za mě: Do objemu je toho fakt moc...pokud nemáš top suplementaci a genetiku...zkušenosti.
Musíš si vybrat no :ú _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak si dej třeba:
A
Mrtvý tah silovka
Bench silovka
+
dřepy a shyby
den volna
B
Dřep silovka
Tlak ve stoje silovka
+
kliky a inverted rows
den volna
a tak dokola :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
A nebo jeden tejden jed tu silovku a druhej tejden vlastní váhu.. Obměnuj způsob cvičení a intenzitu. Pohraj si s tim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | A nebo jeden tejden jed tu silovku a druhej tejden vlastní váhu.. Obměnuj způsob cvičení a intenzitu. Pohraj si s tim.. |
To se mi zamlouvá, dobrej nápad, diky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|