|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st květen 28, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | takže i já mám šanci |
Každej
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st květen 28, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | micus6 napsal: | takže i já mám šanci |
Každej |
ja mam bez nadsázky EXTRÉMNĚ ůzkou kostru
e: a velkou hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
DenisHruby
|
Zaslal: st květen 28, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 28, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Pr!nc napsal: | | Taky něco udělá držení těla. | Co ma spolecneho drzeni tela se sirkou ramen? Me teda jen napada, ze nekteri lidi mají tendence chodit jakoby se zdvyzenyma ramenama k usim, coz pak vypada, ze ma dotycnej uzsi ramena to jsi myslel? |
Ramena v protrakci působí na pohled více úzce, než ramena "vycentrovaná". Zkrácené trapézy, respektive ramena u uší dělají také hodně. A když má do toho někdo ještě geneticky danou ůzkou kostru, tak to je za trest. Dá se udělat objem na deltovém svalu, ale u geneticky neobdařených jedinců je potřeba drtit ramena o dost více, než je zdrávo a to je jeden z rizikových faktorů pro vlastnictví navštívenky od fyzioterapeuta (hlavně v případě, že někdo trpí neduhama číslo jedna a dvě). Tohle jsem kdysi řešil s Pomanem a rada zní: rozšířit záda. Opticky to rozšíří celou postavu (i ramena). Ale jedno je jistý, pokud ti nebylo dáno do vínku, tak prostě ramena jako Bureš mít nikdy nebudeš. Ono se stačí rozhlédnout kolem sebe. Znám osobně pár lidí, co na činky nikdy nesáhli a jsou neskutečně širocí v ramenou. Jojo, spravedlnost... :o) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
naturálně se s tou šířkou ramen skutečně moc dělat nedá
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 7:36 am Předmět: Re: šíře Ramen |
|
|
S touhle formou chces jit na zavody a menit si kvuli tomu prijmeni? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 7:39 am Předmět: |
|
|
Horší genetiku na ramena než já nemá snad nikdo. Na druhou stranu jak píše Esko.
Trošku pomůže správné držení a centrace ramen. Na stará kolena mě to teď učí jedna fyzio teta (by mě nakopla). Rozšířit je to nerozšíří, ale nejsou tak spadená jak sešláplej rejč.
Genetiku neosereš (aspoň né naturálně).
Když se podíváš na Tomáše Platzovýho tak ten nějak široká ramena taky moc neměl. Hlavně na fotkách kde už je pán v pokročilejším věku a je OFF. Nebo i Libor Minařík nebyl velkej ramenáč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 8:06 am Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | naturálně se s tou šířkou ramen skutečně moc dělat nedá |
Asi tak...buď ich človek má široké, alebo nemá - ide o kľúčne kosti. Ak chce mať muž široké ramená a pritom má úzke kľúčne kosti, tak bez AS to NEPôJDE....
Ja mám niečo medzi priemernými a širokými (vzhľadom na svoju výšku a váhu). Kamoš má ale riadne široké, A TO ICH ANI NECVIČÍ, lebo vraví, že sa mu viac páčila doba za Arnolda, keď sa ramená tak necvičili, a hlavný bol hrudník (ale cvičí všetko, až na ramená, ktoré len rozcvičuje).
Keby som ja mal také kľúčne kosti ako môj kamoš....to by bolo V-čko ako z komixu...
Naposledy upravil Pozemštajn dne čt květen 29, 2014 8:27 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | ....Nebo i Libor Minařík nebyl velkej ramenáč. |
Ani Arnold. Ale Arnold bol zas prsáč a bicepsáč, a Minařík tricepsáč.........
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 8:11 am Předmět: Re: šíře Ramen |
|
|
| Tom3 napsal: |
S touhle formou chces jit na zavody a menit si kvuli tomu prijmeni? |
.....Denis, môžem úprimne ? ... Venuj čas radšej niečomu inému ako závodom. Cvič si pre zdravie, pre svaly, ale....na kulturistické závody radšej zabudni...aj keby si vysekal formu... Orientuj sa skôr na niečo iné..... Nedostal si do vienka takú postavu, aby si mohol pri závodení pomýšľať na úspechy. Takže......načo strácať čas a nádeje ? Ber moju radu v dobrom... :-) ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 9:08 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | takže i já mám šanci *a04* |
Jasne, chlupy ti casem dorostou...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | micus6 napsal: | takže i já mám šanci |
Jasne, chlupy ti casem dorostou... |
no, na to bych nesazel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|