skříplej nerv alias ústřel

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - skříplej nerv alias ústřel  Úvodní stránka -> Trénink -> skříplej nerv alias ústřel
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mmks

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono asi hodně záleží co přesně se zádama je. Já jsem měl vyhřezlé dvě plotýnky (5 a 7 mm). Před tím několikrát problémy se zády, dlouhodobé problémy, které vždy časem odezněly. Jenže jednou se to sešlo, byl jsem asi týden nemocný a nemohl jsem nic dělat a to na záda trpím nejvíc (asi jak to svaly povolý) a do toho nucená několikahodinová cesta autem a venku zima. Půl roku jsem byl v pr..... Chodil jsem jak naprcaná kačena, oblíct ponožky problém atd.
Měl jsem předepsané rehabilitace, elektroléčbu, jezdil jsem do soukromé ordinace na rehabilitace. Nic nepomáhalo, po cvičení jsem se sice rozhýbal ale druhý den to bolelo snad ještě víc. Nakonec zjistili ty plotýnky. Už jsem chtěl jít pod nůž a nakonec mě naštěstí dokopali k neurologovi. Dostal jsem igelitku prášků, ale hlavně 14 dní kapačky. Zabralo zázračně a od té doby spoléhám jen na ně (naštěstí je manželka zdravotní sestra).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - skříplej nerv alias ústřel Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: