|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Drapere omlouvám se ti, ty sýrový Raciolky jsou dobrý  .
btw: ty titanové pánve nevim, i když by se neměla nijak odřít, tak se například maso připaluje celkem dost, respektive lepí k té pánvi, radši teflonovou. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? |
jj teflonova od Tefalu, prumer kolem 30cm a stala me pred dvema lety neco pres litr _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | BUFU napsal: | | Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? |
jj teflonova od Tefalu, prumer kolem 30cm a stala me pred dvema lety neco pres litr |
taky mam teflonku od tefalu wok a drzi skoro dva roky a nedam na ni dopustit _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Teflonka z IKEA, asi za 400Kč, už ji máme minimálně 2 roky a je vynikající. Průměr nevím, neměřím ji, ale řekl bych, že je stejně velká jako na začátku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? | vzhledem k tomu , ze na tom delam deno dene vajicka a maso na minimu tuku , tak to po te panvicce ani nevyzaduju
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | BUFU napsal: | | Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? | vzhledem k tomu , ze na tom delam deno dene vajicka a maso na minimu tuku , tak to po te panvicce ani nevyzaduju |
Tohle mě rozesmálo,pořád po mě mama řve že zničím každou pánev,že tam musím dávat tuk,a já ji říkám však je to teflon..No jo,ale když na tom každy den vařím bílky nebo celé vejce na vodě,tak to fakt po roce odejde totálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Sacharidacek napsal: | | BUFU napsal: | | Když už jsme u těch pánví, vydžela vám už nějaká v dobrým stavu (tzn že nepřipaluje) dýl jak rok, dva? | vzhledem k tomu , ze na tom delam deno dene vajicka a maso na minimu tuku , tak to po te panvicce ani nevyzaduju |
Tohle mě rozesmálo,pořád po mě mama řve že zničím každou pánev,že tam musím dávat tuk,a já ji říkám však je to teflon..No jo,ale když na tom každy den vařím bílky nebo celé vejce na vodě,tak to fakt po roce odejde totálně. |
No mám to stějně. V podstatě na ní dělám všecko. Takže tak 2-4 krát denně ji většinou používám. A jak říkáš, po roce už to nějak není ono.
Já chci jen nezničitelnou pánev s povrchem, který nikdy nezačne připalovat jídlo, je tak těžké tě najít pánvičko? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
BUFU - si napis do nasa :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: so květen 16, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
jo sloty ja som chcel na meniny mixer:)
inak to co pisu sloty a draper to uz sledujem dlhsiu dobu aj na sebe,kolkokrat si robim chut na zmrzlinu alebo tak a vecinou ostanem pri kope ovsenych vlocek alebo smazenych musli
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
Nedavno jsem tu postoval marinadu na maso s bylinkama od Vitany-vynikajci, ted jsem objevil tohle a jeste lepsi....proste lepe ochutit maso a ryzi snad ani nejde :) (a kdo zna v Brne jeden "zazracny" obchod, tak to tam dostane ze hodne dobre penize )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|