|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Kurňa to musim pořídit, takový jsme dostávali k večeři na sběru jablek v Itálli, fakt lahoda _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marek Hrdý
|
|
| nahoru |
|
 |
MartinSvoboda6

|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
jo tak tyhle cibulky to je žraso :-) jakmile to mladá koupí, hned bych ji poslal pro jiný :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: út leden 25, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
k čemu je ta dřina v posilce, když někdo stejně pak přijde domů a zprasí se nezdravým jídlem nebo jde rovnou na pivo. Tohle uvažování nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
Vynechat hranolky a dát si třeba jen souvlaki s tím salátkem v pozadí...toho bych se užral.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 25, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | k čemu je ta dřina v posilce, když někdo stejně pak přijde domů a zprasí se nezdravým jídlem nebo jde rovnou na pivo. Tohle uvažování nechápu. |
alespon z toho zradla nepribere tolik, jako kdyby v te posilce nebyl a nekdy i ta driva v posilce donuti cloveka jist mene _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út leden 25, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
on je zasadni rozdil dat si v objemu 1/2/3 tejdne nejakou laskominu a bejt v deficitu a dat si to jednou za 14 dnu..kdyz vis co a kolik si muzes dovolit tak to vubec neni kontraproduktivni ba naopak..nekdy to je krasny stimul a uleva..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | on je zasadni rozdil dat si v objemu 1/2/3 tejdne nejakou laskominu a bejt v deficitu a dat si to jednou za 14 dnu..kdyz vis co a kolik si muzes dovolit tak to vubec neni kontraproduktivni ba naopak..nekdy to je krasny stimul a uleva.. |
By me zajimalo kdo jezdi objem v kalorickem deficitu.
Mimochodem ja posledni dobou ujizdim na tomhle, ma to vybornou chut i kdyz kdybych sehnal normalni cokoladovy mliko ktery by chutnalo stejne tak bych se vubec nezlobil, aspon bych z toho mel proteinky
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | nanobeast napsal: | | on je zasadni rozdil dat si v objemu 1/2/3 tejdne nejakou laskominu a bejt v deficitu a dat si to jednou za 14 dnu..kdyz vis co a kolik si muzes dovolit tak to vubec neni kontraproduktivni ba naopak..nekdy to je krasny stimul a uleva.. |
By me zajimalo kdo jezdi objem v kalorickem deficitu.
Mimochodem ja posledni dobou ujizdim na tomhle, ma to vybornou chut i kdyz kdybych sehnal normalni cokoladovy mliko ktery by chutnalo stejne tak bych se vubec nezlobil, aspon bych z toho mel proteinky
|
to meli byt samozrejme dve odlisne situace..objem a dieta..clear^^
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:52 am Předmět: |
|
|
nově jsem objevil arašídové máslo,.. dobrůtka _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
To sis uděllal sám? Já jsem si nedávno koupil nějaké burákové máslo z Tesca, ale musím říct, že jsem čekal víc. Je to takové lepidlo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Také jsem zkoušel jedno z Lidlu a abych pravdu řekl, obdivuju ty, kterým to chutná, protože mi trvalo asi 15 minut než jsem snědl jeden toust. Fakt lepidlo a chuťově na mě moc výrazné. Chuť by byla možná jen o zvyku, ale mít zalepenou držku a jíst sváču půl hodiny, to fakt ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|