|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
No vy jste teda pěkně rozežraný.
Ty proteinové tyčinky nedělaj i banánové či nějaké takové? Tušim, že jsem je jedl na střední občas ke svačině. :)
Jinak já osobně na ničem neujíždim, jsem spíš už jak Hovnivál.
Ráno mám vločky s vodou či palačinky znich. Jinak do večera pak už jim jen maso a přílohy a na noc tvaroh. A ke každému jídlu dávám oliv oil či ořechy. Občas tam šoupnu i vejce. Jinak nic. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
To acidofilo jsem měla ráda vanilkové...a tvaroh s jogurtem, jedině tiramisu :D Mňam...
Master: Člověk má smyslů pět, tak proč se jednoho z nich dobrovolně vzdávat ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Nemecky syr burlander  100x lepsi nez eidam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Já jsem objevila ve zdravé výživě tyto ovesné tyčinky - spoustu cukru, tuku, ale občas proč ne, fakt lahoda ve všech možných příchutích, ale ta karamelová píše
Jedna dávka 110 g obsahuje:
Bílkoviny 7g
Sacharidy 54g
Tuky 26g
Domácí recept:
http://wronski.cz/recept-na-flapjack _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
jj neni to vubec spatny, ja mel cokolada-kokos  jako takova rychla svacinka super a je to pomerne velky, takze to i trochu zasyti.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
Jen ty sileny nutricni hodnoty, nic pro me ani kdyby to bylo zadarmo :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
Draper: Burlander ...ten znam, ma podobnou vyraznou chut jako krolewski..eidam je oproti tomu mliko:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Draper: Burlander ...ten znam, ma podobnou vyraznou chut jako krolewski..eidam je oproti tomu mliko:P |
Pokud eidam, tak kupuji jedine Zeletavu, rozhodne ne ty radoby eidamy za 10kc / 10dkg z marketu.
Burlander je fakt vybornej, zvlast kdyz se pred konzumaci vynda drive z lednicky, tak ma mnohem vyraznejsi chut. Vcera jsem ochutnal, dnes uz mam doma 2 kg
Krolewski jsem nikdy nemel, ale vsiml jsem si, ze jsi na nej "ujeta" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Ony ty sýry s dírama jsou chuťově všechny dost podobné...
Když byl ten krolewski ve slevě, tak jsem si koupila snad tři balíky po 200g a dala do mrazáku...:D
A s tím vytažením...no, ono když se k němu právě dostane teplo, tak je výrazný...právě jako když jsem si ho zapomněla jednou rozmrazit a strčila do mikrovlnky na rozmražování a pak jsem se té vůně nemohla zbavit celý den :)))
A kupodivu krolewski 20% má stejně dobrou chuť jako obyčejný 45%
Ten burlander je mam dojem 45%, light verzi jsem neviděla..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
A sýr Breitunger znáte? Prodávaji ho v Kauflandu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Tyčinka jako tyčinka...jakmile ovesný vločky drží při sobě a není to vajíčkem, "ruce pryč" :D Já mám ráda Corny Big..mají hodně příchutí a když potřebuju něco nutně tak corny...nebo bebe sušenky, ale nerada už to jím...jakmile se člověk začne zajímat víc o to, co jí tak to změní :)))
Jinak já nerouhám! Oni jsou opravdu podobné:D
Samozřejmě, že pokud vedle sebe dáš dva sýry a ochutnáš je, poznáš to, ale já nejsem degustátor a nepoznám třeba madeland od krolewski...
A když o tom mluvíme, dostala jsem hroznou chuť na camembert, po dlouhé době :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
"tvarohojogurt" od Madety
|
Model "broskev" je teď v akci u Alberta. Tak jsem vzal dneska 3 kusy.
Ze sýrů u mně vede Mozarella prémiová. Ta je neskutečně dobrá.
V kefírech se zatím hledám. Musím je často střídat, žádný z nich mi zatím nevydržel mezi stálicemi v nákupním košíku. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|