Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz bych to tahal vys, tak bych si ai hodne brzo unavil ramena, no ale na pul minutky to zkusim :)

btw oprav si datum, dnes neni utery 6. dubna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slash

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opraveno ;-), dik
Mno zkus, ja to sem tam stridam :-)
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Pritahy JR v klece
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)

- tyjo, zacina mi to jit, dycky je tendle cvik fakt tezkej, ale dneska do pohody

sorry ze ti to treba nereknu pri treninku, ale nerad pri nem prilis vykecavam :) a take si tak moc nevsimam (to leda tak toho opacneho pohlavi :) ), ale tady bych uz pridal urcite, 14 opakovani je zde zbytecne moc. A take bych se zacal ucit pritahy velke cinky v predklonu , po mrtvem tahu druhy zakladni cvik na celkovy rozvoj zad. On ten trenink zatim funguje skvele a jeste chvili fungovat bude, protoze jsi v zacatcich, ale ten progress se bude postupne zpomalovat a bude na case udelat zmeny.

Jinak pripada mne, ze jsi uz zhubl a i kdyz se vaha treba tolik nehybe, tak je to tim, ze zaroven se spalovanim tuku pribiras i svalstvo, coz lze ve 2 mozna ve 3 pripadech. 1. u zacatecniku nebo lidi, co dlouho necvicili (tvuj priad), 2. u jedincu kteri jsou tzv "on juice" :) 3. u jedincu s mimoradnou genetikou
Slash

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:-)
ja bych mrtvolu a treba i ty pritahy cinky v predklonu cvicil rad, ale kdyz prijdu a nachystam si to, zacnu cvicit, tak mi stejne nikdo nerekne, jestli to cvicim dobre nebo si tim jen neco kurvim :- (

Jinak, na tech pritazich pridam :-)

A ano, zhubl jsem, jak jsme psal, obleknu i stare rifle :-), ale jeste hubnout chci :-), nemam nejakou cilovou vahu (kecam, mam, ale nereknu :-) a nezalezi zas tak na ni), ale rad bych sixpack a aby bylo proste videt, ze cvicim (ja vim, smele cile )

A ten trenink asi casem vymenim treba za ten AB split, bayhc kazdou partii procvicil 2x tydne
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak my se ti s Pomanem (teda respektive Poman, ten je na to vetsi expert ) na tu mrtvolu a pritahy podivame :) A nebo zkus pekne poprosit Bazzyho, jestli by se ti 20 minut nevenoval, to je tak zhruba doba, co odpociva mezi seriema , ale kdyz jede vic jak 3 opakovani, tak mu tech prvnich 10 musis dat na vydychani se

Jo jasne hubni dal, jeste neco to chce a pokud pojedes tak, jak jedes ted, tak to pujde raz dva, ty svaly se na tebe take budou lepit a celkova zmena tela se postupne projevi. Nevim, jak dlouho presne v BG cvicis 3-4 tydny?? , ale pokroky uz jsou urcite videt!!! A co se tyka pristupu a motivace, tak myslim, ze by si z tebe vetsina navstevniku BG a i tady fora meli brat priklad.

Jinak skoda, ze jsi sem nedal fotky, nez jsi zacal cvicit a treba kazdy mesic sem daval aktualni, kde bychom nejlepe videli ten rozdil.
Slash

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nejsem moc exhibicionista :-), takže fotky ani moc asi ne :-D. Ale vysledky jsou, sam se citim lepe a to je pro me to hlavni :-). Muzu ti rict, ze puvodni motivace byla mizerna :-D, ale po prvni navsteve BG to nabralo upe jiny rozmer :-D, fakt me to zaclo bavit.

S tim Bazzym dobrej vtip ;-), stejne porad nevim, kterej to je :-). Znam Pomana (ode dneska), tebe a vim, kterej je žlutej, aspon odhadem :-)
Slash

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. Dubna 2010 - Utery

Na zacatek spiner - 5 minut na zahrati

AEROBKA + BRICHO

veslo
15 minut / zatez 6 / 3679 m

- po vcerejsku jsem si dal velkej cil a to nevysrat se na to :-D, splneno, zkontroloval jsme si zatez a sel na to, docela to slo, 29m za vcerejsim PR, jsem spokojenej

Zvedani nohou ve visu
10x
10x
10x
10x
10x

- jsme si rek, ze kdyz dnes jedu jen bricho, tak bych si moh dat o serii vic :-), no posledni sla hodne tezko

Sklapovacky
10x
10x
10x
10x
10x

- tady slo vsech 5 serii v klidu

Zkracovacky
10x
10x
10x
10x
10x

- tohle mi moc nejde, ale i tady to docela slo

spiner
20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo

- dve slecny cvicily na rotane a dost u toho vykecavaly, tak jsem si prehodil kolo o cvik dopredu :-)

Rotana stroj - takovy otacení se
10x na obe strany x 20kg
10x na obe strany x 20kg
10x na obe strany x 20kg
10x na obe strany x 20kg
10x na obe strany x 20kg

- no :-), todle slo tezko, 20kg uz mi priso jako hodne :- (

orbitrack
20 minut

- mno, poprve na orbitracku :-), docela mazec, myslel jsem, ze to bude lehci :-)

-stretching + začínám s ledovou sprchou - Zzzzimmmma

Dneska super :-), perfektni pocit, bylo to navic, ale fakt se do toho BlueGymu tesim :-), zitra NOHY :-D
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Dneska super :-), perfektni pocit, bylo to navic, ale fakt se do toho BlueGymu tesim :-), zitra NOHY :-D

Pockej, az se dostavi "BG rage" a zacnou te srat nekteri lide. Ja to jednu dobu mel docela dost , ale ted jen vyjmky a spise jsem dokonce zacal mit rad nektere, ktere jsem driv rad nemel, jen jim tu "lasku" v posilovne az tak nedavam najevo

citace:
dve slecny cvicily na rotane a dost u toho vykecavaly, tak jsem si prehodil kolo o cvik dopredu :-)

Jo tohle me fakt sere, kdyz nekdo vykecava misto toho aby cvicil a blokuje tak nejaky stroj. A nejlepsi bylo nedavno, 2 mlady nastesti (nastesti pro ne ) pekny holky cvicily stahovani kladky za hlavu, obe byli spolu, evidentne kamaradky a kazda musela mit extra stanoviste, to by ani nebylo tak nejhorsi, kdyby tam zrovna nekdo nechtel jit cvicit. Byl to ten plestej potetovanej, jak ses s nim nedavno stridal taky na kladce a zeptal se te jedne, jak dlouho jeste pojede. Ona ze tak 4 serie. Jelikoz to byly fakt pekny holky, tak jim nerekl, aby si sly treba jen na jednu kladku, coz by jim samozrejme stacilo, ale jen tam chodil kolem a nervozne cekal, az damy docvici, coz jim muselo byt jasne, ale ani jednu z nich nanapadlo ho tam pustit a dokonce ani pohnout, protoze mezi seriema se jeste vesele vybavovaly aniz by zvedly pozadi ze stanoviste, protoze ty kladky jsou celkem blizko sebe. Az racily docvicit, coz bylo tak 10 minut, tak jen on zakroutil hlavou a ja taky :)
Slash

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tydle zas tak pekny nebyly, ale dalo se :-), hlavne mi to nijak moc nevadilo :-D, ale kdzy jsme se jich byl zeptat, kolik toho jeste maji, tak mi rekly ze hodne :-D, radsi jsem nezjistoval dal a sel slapat.

Ale taky mi to vadi, kdyz blokujou no :-D, tydle dve se aspon stridaly na rotane :-D.

BTW: Me neuveritelne stve i to, kdyz se s nekym musim stridat :-)
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
BTW: Me neuveritelne stve i to, kdyz se s nekym musim stridat :-)

jo to me taky, proto se s nikym nestridam Proste mu vysvetlim, ze mam specialni pauzy mezi seriema a dalsi vymysly a hotovo
Slash

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. Dubna 2010 - Streda

Na zacatek spiner - 5 minut na zahrati

NOHY + RAMENA

Legpress
20x45 kg
20x45 kg
10x60 kg
10x60 kg
10x60 kg
10x60 kg

- docela fajn, jen jsem u posledni serie zacal citit trosku koleno :- (, jinak super

Predkopavani
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg

- bylo to lehci nez minule, ale taposledni ztezkne dyck yjak prase

Zakopavani
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg

- tohle je jednoduzsi jak predkopy, ale stejne tezky :-D

Rumunsky mrtvy tah
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)

- vzal sem si tezsi a docela to slo

Oslí výpony
14x
14x
14x
14x

- tohle me strasne bavi :-)

Výpony na stroji v sedě
10x20 kg
10x22,5 kg
10x22,5 kg
10x22,5 kg

- zezacatku jsem si dal jak minule,a le pak jsem pridal jednu desku a slo to i s tim :-)

Tlaky JR
20x (2x5 kg)
20x (2x5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)

- na rozcviceni jsme si vzal 5kg a zbytek jsme dojel 7,5 :-), po minulem tydnu prijemne prekvapko

Rozpazovani
10x (2x7,5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)

- vedel jsem, ze si mam vzit lehci, ale kdosi s nima cvicil, tak jsem prvni serku odjel s tezsima, ale pak je vratil, tak jsme si vzal lehci, moc to neslo :- (

Predpazovani
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)

- vzal jsem si zase tezsi a slo to, sice jsem posledni serku odjel taktak, ale odjel :-)

veslo
15 minut / zatez 6 / 3469 m

- necitil jsem se moc dobre, proto i dnes byl cil pouze dojet, hezky jsem chytil nejakej rytmus a podle toho jel, docela v pohode, zadna krize, ale na konci stejne vyfluslej

orbitrack
20 minut / zatez 10 / 3,2 km

-stretching + začínám s ledovou sprchou - Zzzzimmmma

Dneska trenink fajn, po vcerejsku jsem trosku unavenej a jsem rad, ze amm zitra colno, ale tesim se na Patek :-)
Slash

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16. Dubna 2010 - Patek

Na zacatek orbitrack - 5 minut na zahrati

PRSA + BICEPS + BRICHO

Bench Press
20x osa
20x osa
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg

- u JR narvano, tak jsem sel na "velkej" a docela ok, sice mi to ke konci proslo nejaky tezky, ale dalo se

Bench Press s jednoruckama hlavou nahoru
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)

- ale jo, dao se

Bench Press s jednoruckama hlavou dolu
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)

- tady me zacalo bolet rameno, ale dalo se to odjet

Peck deck
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg

- klasika :-D, zezacatku pohodicka, pak tezky jako prase, stridal se tam se mnou borec a ten jel vsecky desky a jeste si na to dal 10kg kotouc :-D

Scotova lavice s EZ
20x osa kg
20x osa kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg

- hmm :- (, nejaky divny, zaclo me bolet leve predlokti :- (

Bicepsovy zdvih EZ
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg

- teda uz nebolela ruka, tak se to dalo odjet s klidem :-)

Bicepsovy zdvih JR - kladivo
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)

- trosku tezke, ale ne nejak strasne

Zvedani nohou ve visu
10x
10x
10x
10x

- :-D a byla tady nejneoblibenejsi cast dneska :-D, moc to neslo, ale musel jsem :-D

Sklapovacky
10x
10x
10x
10x

- tady kupodivu bricho v poklidu

Zkracovacky
10x
10x
10x
10x

- tady zas tak v poklidu ne, ale dojel jsem to

Rotana stroj - takovy otacení se
14x na obe strany x 20kg
14x na obe strany x 20kg
14x na obe strany x 20kg
14x na obe strany x 20kg

- rotana kupodivu tezka

veslo
15 minut / zatez 4 / 3533 m

- me se taaak nechtelo :- (, ale sel jsem a dojel, to byl zaklad, rek sem si, ze zkusim lehci zatez a jet to na pohodu, priste zkusim jet zas na 4, ale celou dobu zhruba stejne

spiner
20 minut

-stretching + zacinam s ledovou sprchou - Zzzzimmmma

Dneska nic moc, bylo mi jaksi soufl a byl jsme nevyspanej, podle toho taky vypadal trenink
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik má u vás benchová tyč? Když si s ním jel 20x a potom píšeš 10x10kg, to mi nějak nejde do hlavy .
Slash

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já osy nepočítám, takže netuším, kolik má tyč + zaražky :-D, proste jsem si dal na každou stranu 5kg kotouč a jel :-)
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
já osy nepočítám, takže netuším, kolik má tyč + zaražky :-D, proste jsem si dal na každou stranu 5kg kotouč a jel :-)

Osy pocitej, zvedas je prece taky.
Ty velke osy jsou tam 3 druhy. Tech, kterych je tam nejvic od Grun Sport a nektere uz ohnute (hlavne diky Pomanovym mrtvolam :) , vazi cca 16kg, kdyz si tam pridas, coz ja delam, ty uplne male 1,25kg kotouce "fidorky" a das tam obyc. zarazky, tak pocitej 20kg. Pak jsou tam 2 special, jedna takova hnusna, co se protaci, kdyz si na ni nalozis zavazi. Nevim proc, nikdy mne nevyhovovala a nerad s ni cvicim. A pak ta "ma" nejlepsi - ligo, to je takova ta nejsilnejsi, nejpevnejsi a neni ohnuta, vzdy s ni cvicim mrtve tahy a pritahy, tak ta vazi 20 + k ni patri ty nejvetsi uzavery a s tema ma 25kg.

Ty male (mala rovna na biceps a EZ osa) vazi cca 7kg, takze at se to lepe pocita, zase si tam vzdy prihodim ty male "fidorky", dam tam nejmensi a nejlehci uzavery a s timhle vazi 10kg.

citace:
veslo
15 minut / zatez 4 / 3533 m

- me se taaak nechtelo :- (, ale sel jsem a dojel, to byl zaklad, rek sem si, ze zkusim lehci zatez a jet to na pohodu, priste zkusim jet zas na 4, ale celou dobu zhruba stejne

houby nebud sracka :) Uz jsi pekne pridaval a vykon se zlepsoval, tak necouvej :) a ja chci mit nejakou motivaci. Btw ti 2 kluci, se kteryma ses tam na vesle bavil, to jsou nejaci veslari? Ted tam posledni dobou zacali chodit a veslujou imho celkem profi a co me sere, tak vzdy moc dlouho a ja mam strach, ze se tam nedostanu :)

citace:
spiner
20 minut

to asi byla vzhledem k te spolecnosti, co jsi tam mel, nejlepsi cast treninku ze?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: