CG bench - se stopkama
10x3x125
Sám se divim, jak ten CG bench jde pořád dobře, myslim si, že i 130 v tomhle objemu a se stopkama padne, což je na mě už celkem výkon.
Shyby široký nadhmat + kliky na bradlech
5x 8+16
Stroj střední delty
5x10
Peck deck
5x10
Biceps s EZ
5x10x55
Triceps kladka
5x15
Břicho ve visu
5x10
Šikmý břišní
5x50
Pátej trénink v řadě. teď dám asi jen lehounký běh, možná tenis a jinak do soboty volno. Zkouška dneska za A a začínaj prázdniny, obří radost.
Velká radost a nakonec to nebylo ani tak heavy, žekl bych 5-10kg rezervička, což je bomba. Soutěž byla super, parádně organizovaná, odsejpalo to a sjela se tam naprostá špička české strongman a pwl scény. Čestmír Šíma předvedl 405kg, to se nevidí každý den :D Večer hodím ještě nějaké fotky.
Super výkon s rezervou, gratuluju :-).
PS, neviděl jsi, jak to bylo se 4. pokusem Čestmíra Šímy? V zápise má na třetí nezdařených 415 a na čtvrtý pokus už má zapsáno "platných" 415 :O... To je masakr, doufám, že z toho bude video.
Super výkon s rezervou, gratuluju :-).
PS, neviděl jsi, jak to bylo se 4. pokusem Čestmíra Šímy? V zápise má na třetí nezdařených 415 a na čtvrtý pokus už má zapsáno "platných" 415 :O... To je masakr, doufám, že z toho bude video.
415 zvedl Česťa třetím pokusem bez problémů, bohužel to šel v teplákách a nahoře jek se mu to hrnulo pod činkou, trošku si to nadhodil a nekompromisní rozhodčí Keba Kat Jeřábek to Čestovi neuznal. Já bych to Čestovi na pohárovce dal, na velký mistrovský soutěži samozřejmě ne, ale na velký soutěži by to Česta zase nemohl jít v teplákách. Takže je to takový coby kdyby... Každopádně na obranu Keby musím říct, že stejně tak neuznal pokus kluka s něco málo přes 200, bylo by pak trapný kdyby uznal to samý nadhození Čestovi jen proto, že tam má váhu. Ale jak říkám, Keba je prostě nemilosrdnej Kat a rozhodl se to všem ten den trochu ,,zpříjemnit". Čtvrtý pokus už šli všichni závodníci mimo soutěž, tudíž pro sebe, tak se uznávali i větší prasečinky, Česta převlíkl místo tepláků singlet a už značně vyčerpanej dorval 415 na podruhý i když už teda ne úplně ok. Doufám, že si to tu Keba přečte. Kebo, kamaráde, nesmrtelná hláška ze včera, DOBŘE TO DĚLÁŠ!
Díky chlapi :) já umístění ani nějak moc nehlídal, šel jsem si tam pro těch 280 a moc jsem ani nemyslel, že to dam, takže cíl byl prostě splněn a raw jsem z juniorů zvednul nejvíc jinak Šíma těch 405 bylo uznatelně zatažený a 415 vycukaný no, ale kdyby netahal v teplákách, tak nemusí cukat, sílu má každopádně obří :).
Axel
up to 1+1x120 - párkrát neuspěšný přemístění, protože jsem neudržel úchop, tak jsem to potom přemístil přes pásek a hnul jsem si blbě se zádama, bolí to celkem nepříjemně do teď, snad to nic nebude
1+5x120 - 1 přemko, 5 výrazů, spokojenost, ještě tam něco je
log lift
up to 5+5x95kg - po chvilce jsem se do toho dostal a bylo to celkem lehké
Pneu
párkrát s 300 - jednou mi podklouzla noha a pneu mi spadla na nohu, obří bolest, ale naštěstí jenom naražený
1x450 - prej jí skoro nikdo nedá bez vosku, tak jsem to musel hecnout
Afrika stone
cca 15m 155kg stone - nikdy jsem to nezkoušel a je to dost náročný.
Kufry
cca 50m x 110kg kufry - už jsem zapomněl, jak jsou kufry vyčerpávající disciplína
Atlas stones
1x115
1x125
1x135
1x145 PR
0x155 - zvláštní, dřív jsem měl problém to odlepit ze země a tentokrát jsem to do klína dostal jak nic, ale na platformu, už jsem neměl sílu to vyhoupnout, ale byl jsem už totálně rozjebanej a jsem si jistej, že na začátku by šla. Vypadá to, že jsem poprvé trochu dostal do ruky atlasy, neuvěřitelné. :D
Bomba trénink, pokud to bude možné zařadim jednou za čas disciplíny to tréninku, hrozně mě to baví.
Dnešní trénink po necelých 5 hodinách spánku a chlastačce :/ nic moc, ale nějak odcvičeno a trénink mi alespoň vyléčil kocovinu :D
Bench
1x120
1x130
1x140
4x1x150
0x155 -
8x120
Total bez energie
Extenze s JR za hlavou
5x8x50
Shyby široký nadhmat + kliky na bradlech
3x 10+20
Biceps s EZ
5x
Břicho ve visu
5x
Mohamedáni
5x
Šikmý břišní stroj
5x
Za posledních 10 dnů jsem měl 8 tréninků z toho 1 "trénink" byla soutěž a 1 disciplíny. Přetrénovaní naštěstí neexistuje, ale kdyby existovalo byl bych asi dost blízko. Zvednu teď sachry a zítra sto pro volno a snad se trochu vzpamatuju, jsem strašně rozšlehanej.
Gratulace k tomu deadliftu. 280kg ti můžu jen závidět.
Super log, super výkony.
Doufám, že se zase nedostaví období laktace
hahahaha veru
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky chlapci laktovat se nechytam, leč za chvelku na plno začnou prázdniny se vším všudy a bude třeba měsíční volno atd no :/ snad se pak, ale zase rychle dostanu zpět :).
Dnešní trénink: Chtěl jsem něco lehčího, ale šly se disciplíny a neodolal jsem, takže ač byl můj bicepsový úpon stále totálně na sračku, tak jsem to hecnul
Log lift - každý opáčky vždy ze země
3x83
3x95
1x100-105 - nevíme jistě kolik ten log váží :D
1x112-117
1x124-129 PR - velká spokojenost, není vůbec natrénováno na disciplíny a padají rekordy, nechápu, ale bomba. https://youtu.be/xPKpJEb1iVE
5x95
Přemístí a výraz JR
2x65kg
2x0x80kg - nešla prostě mrcha, ale chybělo opravdu málo
Atlas stones
1x110
1x130
0x150 - tak dneska těch 150 ani hovno, mnohem těžší, než na Točný, ale byl jsem už dost vyšťaven. https://youtu.be/5Ebz1a4_6mw
Tyre flip
2x300
6x300
2x1x450
1x500!!! - Tuhle pneu jsem ještě nikdy nedal, dnes padla na 3. pokus svině těžká
Keba mě láká ať jdu 11.7. Strongmany v Brně, nechám si to projít hlavou...
Dneska měly být heavy mrtvoly up to 2x270, ale v tý zasraný Praze je to do fitka tak 40minut a prostě jsem to nehecnul, strašně se mi nechtělo a dneska mi přijedou kamarádky z Německa, takže budu dělat průvodce Prahou a asi hlavně po hospodách, takže to vychází celkově na skoro týden volna a alkoholové koupele :/ snad se to na formě moc nepodepíše. Další trénink úterý nebo středa.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru