|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: st únor 19, 2014 12:55 am Předmět: |
|
|
jasně byl sem v bluečku na skok...sem tam se tam zajdu podivat :D (tak jednou za pul roku xD ) puvodne sem doufal že se potkam s draperem ale nevyšlo to no :D
P.S. zajimavy že ač se nedívám moc kolem sebe a opravdu jsem tam dvakrat za rok když mě přemuže chut na pás nebo na kladky, tak i tak jsem byl opět svědkem zajimavých cvičebních kreací a některých zcela nových cviků :D
např. věděl jsi že když jedeš benč na multipresu tak když už nemůžeš stačí podnikonut šukoidní výpad celým tělem a pánví abys opakování dotlačil ... zajimavé že to bohužel nebylo poslední opakování ale následovalo jich více :D atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st únor 19, 2014 6:51 am Předmět: |
|
|
Jo, tak u toho jednoho opáčka bych to ještě pochopil, pokud bych neměl jistící tyče ani spottera, ale dělat jich tak víc...to bych si radši nechal na večer. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st únor 19, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Jo, tak u toho jednoho opáčka bych to ještě pochopil, pokud bych neměl jistící tyče ani spottera, ale dělat jich tak víc...to bych si radši nechal na večer. |
na multipressu... se spoterem...
tam prostě šlo o to nabouchat to tam za každou cenu asi :D čekal sem že se zraní...vypadalo to dost strašidelně
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
dnešní rychlotrenink (asi hodinku jenom)
rozcvicka, švihadlo, shyby, kliky s nadstavcema, kliky bradla, protažení kyčlí
mrtvoly
60-8
100-2s po 8mi
140-1s 6op posem nadhmatem
180-2x pokus nadhmat...fail nad kolenama, po stehnech bych to vysoukal ale chtěl sem čisty pokus
180 5x5 střidavy uchop
pracovní série docela masíčko dneska na lačno pěkně jenom kávička :D
kliky s nástavcema , moc opakování, pořádně rozehřát svaly a klouby
rozpažky na rovné
15kg 2 serie
17,5 2 serie
20kg 3 serie - bralo
při rozpažkách dávám po posazení dycky vložený série s těma jednoručkama na biceps at se napumpuje :)
zvedání nohou ve visu do praveho uhlu
zátěž 10kg jednoručka mezi nohama
1serie...12 pomalych opaček utrpení
2serie bez jednoručky hodně opáček na prokrvení
3serie s jednoručkou zase už to šlo líp
4 serie napřed s jednoručkou do mrtva pak dojet do mrtva bez ní
5 serie- komplet vznosy toes to bar s tim načnutym břichem už to byl solidní masakr jel sem pomalu ale hodně dlouho 20op - jo a to už sem teda visel na hakoch :D pže sem se neudržel
6serie zase s jednoručkou... nakonec už jenom tahání kolen k hrudníku už to nešlo s nataženyma...super pocit
úklony do stran s jednoručkou 20kg
3série na každou stranu
biceps s jednoručkama 20kg
2serky jenom na dodělání
tedka v práci se snažím uvolnit spodní záda a kombinovaně s cvičením vakua na snížení objemu pasu
TH 103,5 v oblečení...zítra se zvážím na lačno uplně bez oblečení, myslim že to kleslo už zase o něco :D
dneska jsem dostal pochvalu od kolegy co je seklejší než já, že břicho je pryč...tak mi udělal radost :D ale ještě to není zdaleka jak já si to představuju ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út únor 25, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
trénink včera pondělí 24.2.
náběh na rovnou na dřepy , zlehka rozcvičit, žadne bandy na posledni serii pasek, už odešly zada
rozehřátí do 140
pracovní 140 5x5
bench press na uzko
rozehřátí do 120
120 5x5 (jo jenom se 120 tentokrat : ( nejak me bolely zapesti)
rozpažky na šikmé kombinované s bic. zdvihem jednoruček vleže
dobré to bylo moc moc napumpovanej :)
shyby na bradlech
4x 12 s vlastní vahou šlo to super lehce (bud sem silnější nebo lehčí :D )
ty 5x5tky jsou docela zabíračka a zaberou i nějakej čas, ještě bych tam byl ale jdu i dneska takže to nebylo nutný :) tento tyden budu mit hodně treninků :) pocitově dobrý jsem trochu slabší skrze dietku ale jinak pohodička :) docela namotivovanej.
doufam že dneska dorazí judson na ten prsa biceps :) kdo chcete zkusit strongman nářadí stavte se dohlídnu na vás.. .dneska od 15-17:30 cca ;) SPCgym
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út únor 25, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: |
doufam že dneska dorazí judson na ten prsa biceps :) kdo chcete zkusit strongman nářadí stavte se dohlídnu na vás.. .dneska od 15-17:30 cca ;) SPCgym |
Dorazim, mam veci , jen jsem zapomel fotak )
Podle toho kolik budes mit casu, mam v planu prsa, bicak a tricak, na rozehrati, a taky ze si nemuzu odpustit trenal co bych jinak dneska mel, jen ho podstatne zkratim , do 1h,
A pak zahratej hura na strongman hracky, kde urcite budu potrebovat tvoji pomoc.
5x5x120 uzkej bench to podle me maso, jednou jsme to na tricak skousel a dal jsem tusim max neco kolem 100 jen , vubec me to nesedelo na uchop.
Do toho arealu normal zajedu autem jakoby od zastavky tramvaje ? Neni tam nejak zavora nebo kontrola ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Smile04 napsal: |
doufam že dneska dorazí judson na ten prsa biceps :) kdo chcete zkusit strongman nářadí stavte se dohlídnu na vás.. .dneska od 15-17:30 cca ;) SPCgym |
Dorazim, mam veci , jen jsem zapomel fotak )
Podle toho kolik budes mit casu, mam v planu prsa, bicak a tricak, na rozehrati, a taky ze si nemuzu odpustit trenal co bych jinak dneska mel, jen ho podstatne zkratim , do 1h,
A pak zahratej hura na strongman hracky, kde urcite budu potrebovat tvoji pomoc.
5x5x120 uzkej bench to podle me maso, jednou jsme to na tricak skousel a dal jsem tusim max neco kolem 100 jen , vubec me to nesedelo na uchop.
Do toho arealu normal zajedu autem jakoby od zastavky tramvaje ? Neni tam nejak zavora nebo kontrola ? |
nee normalne tam vjedeš a jedes rovně pak doleva přes mostek a dojedeš na parkáč...no pak se vrátíš k mostku a pujdeš dál dozadu k té nejvetší budově, odtam už uvidíš na oknech nápis SPCgym, nahoru po schodech a si tam :)
no u benche strašně záleží jak to jedeš takže ja bych to až tak nehodnotil...:D je to docela slabý, ale tak je tam velkej objem práce tak snad to poroste :)
jinak co se těch disciplín týká pokud si zkusíš pár disciplín budeš mrtvej i bez toho hodinovyho treninku co chceš předním absolvovat, jen aby bylo jasno... tak to nefunguje jak říkáš :D...možeš se tak lehce rozcvičit zminovany partie s lehoučkyma vahama a pak se možem pustit do teho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st únor 26, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
trenink s judsonem, jeho zprávu si přečtěte v jeho logu 2h workout
ja jsem si dal mrtvoly 180x5x4 nebo 5 nevim jistě jsme kecali, ale každopadně jsem si pěkně nandal :)
stačilo a pak jsem si hrál se strojngman nářadím ukazoval judsonovi atd...
atlasy, kufry, log, sud
na konci jsem byl totalně dead, tak sem dal už jenom pumpovačku biceps zatimco si hrál se sudem
domů jsem dorazil a byl sem hodně vyčerpanej ten den sem moc nejedl jenom tak lehce svačinkově :) abych nekatabolizoval
tento týden mám ranní směny tak málo spím celkově je to hodně naprd :D
váha dnes ráno (váženo v sustakach a tričku stejně jako minule)
102,7kg dalši pul kila dole a to tedka fakt jim tak všelijak...chce to novej režim (dietu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 11:51 pm Předmět: |
|
|
trenál středa
pumpovačka - záda ramena
přítahy v předklonu
milion serii se 100kg
shyby taky milion sérií s vlastní vahou
nakonec ještě přidaný shyby podhmatem
předpažování s jednoručkama
upažování s jednoručkama
lehce military pumpovačka ramenama s vč
přítahy jednoruček v leže na lavici
milion sérií různé úhly rukou i výška přítahu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
dneska přepychová cvičba :D
začal jsem trhy na rozehřátí ...to šlo vpohodě dokud sem jel klasicky moje prasácký silový power snatche, jak sem po nejake 4 serii zkusil olympijskej vic do dřepu tak sem okamžitě ztratil rovnovahu xD raději jsem toho nechal
pokračuje rozehřátí tlakama se 60kg dvě serky
pak sem přešel na log liftek, dnes jenom základ (90kg) žádná divočina
5xtlakem težký zezačátku
5xvyrazem lehounky
5xvyrazem lehounky
10xvyrazem, lehounky, podržení nakonci v napnutych rukách cca 30vteřin
10xtlakem, masakr :)
měl sem tendence přiložit ale raději jsem dneska vsadil na objem treninkovy a intenzitu, těch 10 výrazů tam bylo jeden za druhym to tam padalo jak hrušky, jen co to spadne na hrudnik hnedka to leti zpatky, takovej crossfit :D
shyby na bradlech s 20kg kotoučem
3x10 plus pak sem shodil zatěž a dojel s vlastni vahou, posledni serka byla 10x s 20kg a pak 20x s vlastni vahou :)... (nezapomente že sem po log liftu)
(p.s. shyby na bradlech jezdim zasadne v max rozsahu)
rozpažky na šikmé s 20jednoručkama a pak s 25tkama
celkem 6 sérií 25tky na max roztažení a pomalučku zpátky :) 6 opákování, bolest nesmírná
biceps s jednoručkama 25kg
6 sérií
1 série s vč 60kg jen tak na zkoušku ale moc mě to nesedělo, nerad jezdim bicak s rovnou osou
izolovaně biceps s opřenou rukou o lavku 12kg jednoručka
arnoldovky v předklonu na dopumpování ještě :)
super pocit pumped up a jde se domů :)
jo ještě sem běžel s pytlem 100kg jednu trasu jenom sem to chtěl jirkovi ukazat jak se to děla chodil jak nějak pomalu, přitom s kuframa lita opravdu jak letadlo, přišli sme na to že ma bud slabej střed nebo to blbě drží a tlačí mu to na žaludek ten pytel :D to zni hrozně ježiš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 11:47 pm Předmět: |
|
|
dopřál jsem si megamasivní večeři, a je mi fajne tak vyspat se a myslim do pondelka asi regeneračka :D peace!
dneska váha 102,2 za poslednich 7 dní taky 5 trenálů myslim, tak ještě aby ne :) doufam že to tak pujde dal pomaličku
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
tak prodlouženej vikend sem si užil odpočinek a těžka flakarna...že sem nebyl v pondělí mě ale žralo tak jsem si dneska dal prodloužený trenink.
rozcvičení rozehřátí s jednoručkama
deadlift
60 - 2s moc opaček
100 - 2s 6op
140 - 2s 6op
180 - 6op
200 - 3
220 - 3
220 - 1 (fail)
shodil sem
140 6x6
po každých 6 deadliftech, 6 přítahů činky (ne moc v předklonu to nebylo :) )
s vloženým benchpressem
110kg 6x6
MASAKR malem sem umřel
shyby pohdmatem
6x6
francouzske tlaky s jedn. absolut strict
12kg 3x20
biceps s jedn.
12kg 3x20
25kg 1x12
30kg 2x6
 sedim v praci a dostavam random kreče do celyho těla (hamstry, břuch, krk) :) ale mam dobrej pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
dneska sem rad že sem se doplazil do posky...
neni moc veci co bych neměl na kaši po včerejšku...hruza
jenom protahovačka a nějaky lehky cviky
ramena jednoručky v sedě
up to 3x8 s 30kg jedn.
zvedani nohou do praveho uhlu s 10kg činkou
3 serie, 2 serie do mrtva bez zateze
humus dneska fakt takhle sem nebyl dlouho rozbitej : (
holt jak člověk není zavodněnej a vypasenej tak se hnedka ta regenerace zhorší :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | holt jak člověk není zavodněnej a vypasenej tak se hnedka ta regenerace zhorší :D |
:)))
Ale je to pravda, kdyz ty svaly nejsou alespon trochu pod vodou, tak si pripadam mnohem vic chatrnejsi a mnohem vic se bojim, ze si neco urvu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so březen 08, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
trenal patek
rozehrati
deadlift
60
100 rozehivacka
140 2x3 nadhmat
180x6 zde začíná střídavý uchop
200 3x3 s pokládáním (posledni trojka byla spis 1-1-1 ale bez pauz)
160 5x5 dynamicky to šlo odzačatku do konce
shyby 12 sérií
podhmat nadhmat i širší úchop střídačka
přítahy v předklonu (hodně velký předklon a přitahováno na vrchní část břicha lokty od sebe)
60kg 3serie moc opaček
80kg 2 serie 6op
100kg 4 serie 6op dal bych asi i 120 ale trochu me jeste poboolivaj zada z utery to bylo maso
krasne napumpovanej bomba to bylo
military jen tak
60kg 3s 8op protažení svalů :)
zitra pujdem s mladou na pneumatiky...vemu fotak ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|