|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danda
|
Zaslal: ne září 16, 2007 6:38 pm Předmět: |
|
|
no ja vam neviem, ja ked si dam carnitin, tak to so mnou nic nerobi. ale dufam, ze aj ked to necitim, tak nejaky vyznam to predsa len ma:) aerobnej aktivity mam dost. a stale nic, takze preto vas niekoho zas prosim ci by mi mohol poradit s tym efedrinom. vraj to vyburcuje k vyssim vykonom, lebo je clovek povzbudeny a neciti unavu. ako kone:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Brave
|
Zaslal: po září 17, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | Brave: a co dokazuje zes mel 22 per hour, misto 17? Uplnou píču.Jeste to nekdo bude brat vazne....
Btw: Cim rychleji jedes ( slapes) tim vic se potis,to je jasny. |
To dokazuje, že suplementy s obsahem L-carnitinu oddalují únavu a podporují zvyšování výkonnosti. Zvyšuje se při nich tělesná teplota, čímž dochází k zvýšenému pocení.
Komu suplementy s obsahem L-carnitinu nezabírají, tak je to možná tím, že jí dostatečné množství červeného masa, v němž je L-carnitin obsažen a jeho tělo je jím nasyceno. Já červené maso nejím, asi jej tedy nemám dostatek a proto suplementy s jeho obsahem poci/tuji. Další věcí je kvalita.
Když jsou účinky L-carnitinu tolik zpochybňovány, tak by mě zajímalo, proč je ještě nabízen a prodáván a také kde lze o tomto zpochybňování najít vědecké nebo odborné pojednání. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: po září 17, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | JPS napsal: | Brave: a co dokazuje zes mel 22 per hour, misto 17? Uplnou píču.Jeste to nekdo bude brat vazne....
To dokazuje, že suplementy s obsahem L-carnitinu oddalují únavu a podporují zvyšování výkonnosti. Zvyšuje se při nich tělesná teplota, čímž dochází k zvýšenému pocení.
Komu suplementy s obsahem L-carnitinu nezabírají, tak je to možná tím, že jí dostatečné množství červeného masa, v němž je L-carnitin obsažen a jeho tělo je jím nasyceno. Já červené maso nejím, asi jej tedy nemám dostatek a proto suplementy s jeho obsahem poci/tuji. Další věcí je kvalita.
Když jsou účinky L-carnitinu tolik zpochybňovány, tak by mě zajímalo, proč je ještě nabízen a prodáván a také kde lze o tomto zpochybňování najít vědecké nebo odborné pojednání. |
Kterekoliv divce pred nosem zastrachas magickym prostredkem kterej ji pomuze pri hubnuti tak ti po nem skoci a je ji jedno kolik stoji...nikdy si nevidel statistiky prodeje tech blbosti v teleshoppingu?!Doporucuju se podivat...
Ostatni odpovedi na tvoje otazky viz muj predchozi prispevek ! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 18, 2007 5:46 am Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | JPS napsal: | Brave: a co dokazuje zes mel 22 per hour, misto 17? Uplnou píču.Jeste to nekdo bude brat vazne....
Když jsou účinky L-carnitinu tolik zpochybňovány, tak by mě zajímalo, proč je ještě nabízen a prodáván a také kde lze o tomto zpochybňování najít vědecké nebo odborné pojednání. |
Brave - nezlob se, ale L - Carnitin neoddaluje únavu, nezvyšuje výkonnost...v červeném mase je creatin ( cca 5 g / kilo masa )....karnitin funguje stejně ať je z Číny nebo z Kouřimy u Prahy kde se vyrábí jeden z nejkvalitnějších preparátů tohoto jména...proč se prodává?...proč se prodává TI - JI náplast?...náplast hollywoodských hvězd....proto že lidská blbost je nekonečná a reklama taky...tj. s dobrou kampaní prodáš některým lidem úplně všem....obzvlášť těm co o tom preparátu vědí jen to co je napsáno na reklamním letáku...mimochodem a taky placebo je mocná věc ....a vědecké studie?...ukážeš mi nějakou?...snad v třetím semestru jsme se učili, že karnitin je v těle zdravého člověka v takovém nadbytku, že nějakej gram absolutně nic neřeší...taky jsme se učili, že funguje jen u cca 4 % uživatelů a Ti musí mít defekt jednoho přenašeče...enzymu který přenáší mastné kyseliny membránou...takže šance že jsi ty 4 % je dost malá....jediné co pravda je je to, že při vyšším dávkování způsobuje zvýšené pocení...ovšem za to bych si osobně neplatil...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 18, 2007 6:42 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Brave - nezlob se, ale L - Carnitin neoddaluje únavu, nezvyšuje výkonnost...v červeném mase je creatin ( cca 5 g / kilo masa )....karnitin funguje stejně ať je z Číny nebo z Kouřimy u Prahy kde se vyrábí jeden z nejkvalitnějších preparátů tohoto jména...proč se prodává?...proč se prodává TI - JI náplast?...náplast hollywoodských hvězd....proto že lidská blbost je nekonečná a reklama taky...tj. s dobrou kampaní prodáš některým lidem úplně všem....obzvlášť těm co o tom preparátu vědí jen to co je napsáno na reklamním letáku...mimochodem a taky placebo je mocná věc ....a vědecké studie?...ukážeš mi nějakou?...snad v třetím semestru jsme se učili, že karnitin je v těle zdravého člověka v takovém nadbytku, že nějakej gram absolutně nic neřeší...taky jsme se učili, že funguje jen u cca 4 % uživatelů a Ti musí mít defekt jednoho přenašeče...enzymu který přenáší mastné kyseliny membránou...takže šance že jsi ty 4 % je dost malá....jediné co pravda je je to, že při vyšším dávkování způsobuje zvýšené pocení...ovšem za to bych si osobně neplatil... |
Moc krásně a přehledně napsaný deadlifte. Tento příspěvek může mít schopnost otevírat oči, když padne na aspoň trochu úrodnou půdu. Díky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
danda
|
Zaslal: út září 18, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
cize si myslite, teda je to vedecky potvrdene, ze carnitin funguje len u par percentach obyvatelstva? to je celkom zaujimavy poznatok. a odkial to vlastne mate, tento fakt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 18, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| danda napsal: | | cize si myslite, teda je to vedecky potvrdene, ze carnitin funguje len u par percentach obyvatelstva? to je celkom zaujimavy poznatok. a odkial to vlastne mate, tento fakt? | :o)))..ano učí se to na každé přírodovědě:o))...karnitin ( pokud vůbec ) funguje velmi omezené skupině lidí , která je v řádech jednotek procent...tedy funguje ve smyslu spalování tuků...zvyšování výkonnosti....pokud jde o pocení...tak ta skupina je pak mnohem širší...ale to tu asi neřešíme:o))
studie by nebyly problém...ale přiznám se, že jsem línej teď něco googlovat...zkus něco sám najít - není to tak těžký
|
|
| nahoru |
|
 |
danda
|
Zaslal: út září 18, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
:) tak ja sa teda zacnem lepsie ucit tu prirodovedu, mozno mi to aj nieco prakticke do zivota da, napriklad nebudem utracat peniaze za nieco co nefunguje:) cize je najlepsie sa riadit dvojslovim "nezer cica".
inak pri akej tepovej frekvencii sa najlepsie palia tuky? sa pytam, lebo by som si zas raz rada videla vlastne tehlicky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 18, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| danda napsal: | :) tak ja sa teda zacnem lepsie ucit tu prirodovedu, mozno mi to aj nieco prakticke do zivota da, napriklad nebudem utracat peniaze za nieco co nefunguje:) cize je najlepsie sa riadit dvojslovim "nezer cica".
inak pri akej tepovej frekvencii sa najlepsie palia tuky? sa pytam, lebo by som si zas raz rada videla vlastne tehlicky:) | aero se dělá v zoně 220 - věk x 0,6 - 0,8 ( spíš dolní hranice )...nedávno bylo publikováno zase něco jiného - tj. kombinace řekněme sprintů s chůzí - prostě vysoká intenzita kombinovaná s nízkou...ale ten propočet co tu píšu je zavedenej roky..no a je to o stravě - aero Ti jen lehce pomůže - není samospasitelný
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: út září 18, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
„ … L-carnitin neoddaluje únavu a nezvyšuje výkonnost ...“ - co v těle vlastně dělá?
„ … V červeném mase je creatin ...“ – mám tomu rozumět tak,
že L-carnitin v červeném mase není? Kde tedy je?
„ … lidská blbost je nekonečná ...“ - je zajímavé, jestli L-carnitin nefunguje, že je nabízen i v obchodech navštěvovaných pokročilými sportovci a kam moc nechodí lidi nesportující.
„ … vědecké studie? … ukážeš mi nějakou? … “ - to se ptám já.
Našel jsem dva články v sekci Suplementace, oba vypovídají ve prospěch L-carnitinu, rozdíly jsou pouze v diskusích.
http://www.ronnie.cz/c-141-odbouravace-tuku.html
http://www.ronnie.cz/c-82-karnitin.html
L-carnitin je nabízen v místním e-shopu.
https://obchod.ronnie.cz/spalovace
Je správné a loajální vůči zřizovateli těchto stránek dávat L-carnitinu nepříznivá hodnocení, když on o něm tvrdí opak, je v jeho zájmu suplementy s L-carnitinem prodávat a když nám poskytuje prostor
k vyjádřování našich kvalifikovaných názorů? _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 19, 2007 6:01 am Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | „ … L-carnitin neoddaluje únavu a nezvyšuje výkonnost ...“ - co v těle vlastně dělá?
nezlob se na mě...ale na tohle máš odpověď v mém předchozím postu....kdyžtak si vygoogluj karnitinacyltransferase a čti...
„ … V červeném mase je creatin ...“ – mám tomu rozumět tak,
že L-carnitin v červeném mase není? Kde tedy je?
bůh suď...v červeném mase není...tedy rozhodně ne nějaké významné množství
„ … lidská blbost je nekonečná ...“ - je zajímavé, jestli L-carnitin nefunguje, že je nabízen i v obchodech navštěvovaných pokročilými sportovci a kam moc nechodí lidi nesportující.
no jo...co Ti na to říct?...dá hodně práce přesvědčit lidi o opaku...nedávno jsem četl ve Sportrevue , že Dalibor Hájek používá nějakej zázračnej preparát ( název si nepamatuju) a díky němu vyrýsoval 14 kg za 2 měsíce a k tomu přibral nějaký to kilo svalu...to že to není pravda je snad jasný....nebo to že Roman Šebrle chodí jen a jenom do intersparu bo tam mají vše tak úžasně čerstvé....když mi dáš 100 litrů - budu Ti tvrdit, že se po chlebu s máslem hubne....neblázni - ty si opravdu myslíš, že sportovec s pixlou v ruce vybudoval svoji postavu na právě tomto preparátu?...tuším, že to byl A. Cibula, který měnil sponzorské dávky proteinů za něco úplně jiného a taky byl na reklamě aniž by ho vůbec jen zkusil...takže asi tak....je to kšeft
„ … vědecké studie? … ukážeš mi nějakou? … “ - to se ptám já.
Našel jsem dva články v sekci Suplementace, oba vypovídají ve prospěch L-carnitinu, rozdíly jsou pouze v diskusích.
http://www.ronnie.cz/c-141-odbouravace-tuku.html
http://www.ronnie.cz/c-82-karnitin.html
L-carnitin je nabízen v místním e-shopu.
https://obchod.ronnie.cz/spalovace
Je správné a loajální vůči zřizovateli těchto stránek dávat L-carnitinu nepříznivá hodnocení, když on o něm tvrdí opak, je v jeho zájmu suplementy s L-carnitinem prodávat a když nám poskytuje prostor
k vyjádřování našich kvalifikovaných názorů? |
studii si najdi sám....autorem jedné je Jurass...resp. autore článku shrnující některé ze studií
mimochodem - na prstech obou rukou bys spočítal preparáty, které se běžně prodávají v kamenných obchodech i e - shopech...a jejihž efekt je takřka nulový...
pokud chceš v této diskuzi pokračovat dál....tak po pm
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: st září 19, 2007 7:08 am Předmět: |
|
|
Proc po PM? Za chvili se tu vsechno zacne resit jen po PM a my co tu schanime informace, chceme slyset nazory ostatnich utreme nos  . Take bych rad vedel odpovedi na ty otazky a tvuj nazor... _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:42 am Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | Proc po PM? Za chvili se tu vsechno zacne resit jen po PM a my co tu schanime informace, chceme slyset nazory ostatnich utreme nos . Take bych rad vedel odpovedi na ty otazky a tvuj nazor... | můj názor?....nefunguje to
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
podle mně při kaloricky deficitní dietě carnitin funguje:-) _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 19, 2007 8:45 am Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | podle mně při kaloricky deficitní dietě carnitin funguje:-) | to chleba s máslem taky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|