|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miki222
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
mas vtom trochu misunk protein neni ziadny zazrak na naberanie hmoty su to proste proteiny bielkoviny pomocou ktorych telo regeneruje svali a tym aj robi nove ale nato potrebujes aj kalorie viac nez minies a naberas
a potom ked chudnes potrebujes ties proteiny na regenraciu po treningu a nato aby ti svali neodisli lenze si us v kalorickom deficite a spalovac je na niejaku mensiu podporu skor myslim psichycku _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
t_jirka
|
Zaslal: po leden 07, 2008 9:51 am Předmět: Spalovač |
|
|
Mohl by se někdo vyjádřit ke spalovači Xenadrine EFX? Má s ním někdo zkušenosti? Funguje? Nebo je to zase předražená blbost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: so únor 02, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
mam jednu otazku, mam 17 rokov a uvazoval som o kupe TRIBULUS TERRESTRIS , len potrebujem vediet ci mi po tom co ho prestanem brat nahodou telo neprestane produkovat testosteron, pripadne obudem rad ked tu niekto napise nejake skusenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
tomasjuve

|
Zaslal: so únor 02, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
ja som ho uzival asi pred necelym rokom vo veku 20 rokov a nezaznamenal som ziiadne pozitivne ucinky,co je sposobene zrejme tym ze v mladom veku mas dost testosteronu a nepotrebujes ho doplnat.tento suplement je skor pre starsich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | mam jednu otazku, mam 17 rokov a uvazoval som o kupe TRIBULUS TERRESTRIS , len potrebujem vediet ci mi po tom co ho prestanem brat nahodou telo neprestane produkovat testosteron, pripadne obudem rad ked tu niekto napise nejake skusenosti |
a este jedna vec, neviem ci mi treba zvysit testosteron ale napadlo ma to preto lebo nejak vzhladovo neposobim zeby som mal 17, skor vyzeram jak decko zo zakladky, ani nejako agresivny niesom,som nesustredeny a skor hravy ,ten tribulus sa moze uzivat od 12 rokov, tak neviem, prosim poradte ci by sa mi to zislo
Naposledy upravil Dante3000rpm dne út únor 05, 2008 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| tomasjuve napsal: | | ja som ho uzival asi pred necelym rokom vo veku 20 rokov a nezaznamenal som ziiadne pozitivne ucinky,co je sposobene zrejme tym ze v mladom veku mas dost testosteronu a nepotrebujes ho doplnat.tento suplement je skor pre starsich. |
koľko tabliet si denne bral? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
| tomasjuve napsal: | | ja som ho uzival asi pred necelym rokom vo veku 20 rokov a nezaznamenal som ziiadne pozitivne ucinky,co je sposobene zrejme tym ze v mladom veku mas dost testosteronu a nepotrebujes ho doplnat.tento suplement je skor pre starsich. |
nezaznamenal si zadne ucinky,protoze si neuzival dostatecne mnoztvi,tj.5g a vice.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | tomasjuve napsal: | | ja som ho uzival asi pred necelym rokom vo veku 20 rokov a nezaznamenal som ziiadne pozitivne ucinky,co je sposobene zrejme tym ze v mladom veku mas dost testosteronu a nepotrebujes ho doplnat.tento suplement je skor pre starsich. |
nezaznamenal si zadne ucinky,protoze si neuzival dostatecne mnoztvi,tj.5g a vice. |
včera mi to jeden kamarát tiež povedal, že Tribulus je nanič, lebo nič nepociťoval, ale bral pri váhe 120 kg asi 3,4 tablety a ešte počas celého dňa
dávkovania na krabičkách sú niekedy vážne na smiech _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | Dante3000rpm napsal: | | mam jednu otazku, mam 17 rokov a uvazoval som o kupe TRIBULUS TERRESTRIS , len potrebujem vediet ci mi po tom co ho prestanem brat nahodou telo neprestane produkovat testosteron, pripadne obudem rad ked tu niekto napise nejake skusenosti |
a este jedna vec, neviem ci mi treba zvysit testosteron ale napadlo ma to preto lebo nejak vzhladovo neposobim zeby som mal 17, skor vyzeram jak decko zo zakladky, ani nejako agresivny niesom,som nesustredeny a skor hravy ,ten tribulus sa moze uzivat od 12 rokov, tak neviem, prosim poradte ci by sa mi to zislo |
pls poradi mi niekto?
|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
Zaslal: út únor 05, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
to davkovanie treba v niektorych pripadoch zvysit co sa tyka tribulusu tak teda riadne...vyrobcovia davaju schvalne mensie davkovanie aby to bolo schvalene a mohlo sa predavat...ale to vsetci vieme _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tomasjuve

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | tomasjuve napsal: | | ja som ho uzival asi pred necelym rokom vo veku 20 rokov a nezaznamenal som ziiadne pozitivne ucinky,co je sposobene zrejme tym ze v mladom veku mas dost testosteronu a nepotrebujes ho doplnat.tento suplement je skor pre starsich. |
koľko tabliet si denne bral? |
tak nepametam si presne ale urcite som sa radil tym co pisalo na obale
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
Me nejvic zabral Hydroxycut  po uzivani jednoho baleni 7 kilo dole.Ale je to zase jenom doplnek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
to deadlift  ja to jen zkousel,ale funguje.Jinak je mi jasnyýze je to vyhazovani penez  a tech neni nikdy nazbyt
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | to deadlift ja to jen zkousel,ale funguje.Jinak je mi jasnyýze je to vyhazovani penez a tech neni nikdy nazbyt | nechci Ti brát iluze....a pojem " funguje" je děsně širokej....příklad - shodil jsem přes 8 kg za tři týdny....když k tomu teď začnu pít kávu...znamená to, že mi ten kofein v ní pěkně šlape a proto hubnu?:o))...takže tolik asi k tomu Tvýmu hydroxycut co Ti tak šlape:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|