|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
s radosti se necham poucit o rozdilech mezi kofeinem v kafi a kofeinem v tabletce, protoze sem mel za to, ze je to jedna a ta sama latka ( bez ironie )... dekuji |
je ale kafe neobsahuje jen kofein....ja taky 200 mg kofeinovku sice citim, ale ne tolik a tak dlouho jako silny kafe a neverim, ze by dve lzicky kafe mely treba 400mg kofeinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
Espresso ma tusim kolem 100mg, prekapavany 100-180mg
Jak uz psal supp, ta latka sice stejna je, ale zkus si dat 300mg cistyho koefinu X silny kafe X Pepsi tak, ze kofein bude vsude vychazet na cca. tech 300mg (coz znamena napr asi 2l Pepsi) a pak mi napis jestli si poznal rozdil BD :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jo ... kdyz si dam kurva silny kafe, tak se poseru ...  To uz mam vyskouseny _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | Espresso ma tusim kolem 100mg, prekapavany 100-180mg
Jak uz psal supp, ta latka sice stejna je, ale zkus si dat 300mg cistyho koefinu X silny kafe X Pepsi tak, ze kofein bude vsude vychazet na cca. tech 300mg (coz znamena napr asi 2l Pepsi) a pak mi napis jestli si poznal rozdil BD :o) |
Ty hodnoty máš hodně nadhozený. Presso 7mg arabica - 80mg.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | Jo ... kdyz si dam kurva silny kafe, tak se poseru ... To uz mam vyskouseny |
A když dáš hodně kofeinu v tabletách tak ne? |
Praveze ne ... ani 300mg najednou mi nic se zazivanim neudela...ale hodne silny kafe me slusne prozene... |
Protože je to tekuty, tudíž lehce vstřebatelný a navíc horký, proto ten projímavý efekt.. Tablety se rozloží postupně. Kafe je prostě taková rychlá pecka. Zkus to kafe příště studený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
Mno, horky... ja sem to pil i studeny v tomhle mnozstvi, tim to nebude... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Taky je rozdíl, mezi turkem a překapávaným kafem. Každýmu nedělá dobře soc, navíc pokud ho tam máš na tři turky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Taky je rozdíl, mezi turkem a překapávaným kafem. Každýmu nedělá dobře soc, navíc pokud ho tam máš na tři turky. |
Ja piju jenom rozpustny - Nescafe Gold ...
turka si davam jenom v restauraci a soc mi nevadi... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Taky je rozdíl, mezi turkem a překapávaným kafem. Každýmu nedělá dobře soc, navíc pokud ho tam máš na tři turky. |
Ja piju jenom rozpustny - Nescafe Gold ...
turka si davam jenom v restauraci a soc mi nevadi... |
No nevim, rozpustný mi nesmí přes práh, ale tuším, že tam toho kof. moc nebude. Zkus nějakou 100% překapávanou arabicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
no hele a s těma tabletama kofeinu... Je jedno od které firmy, prostě mám vybírat podle množství v tabletě a ceně? Nebo je třeba od některých výrobců líp uzpůsoben ke vstřebávání, nebo co já vím jaký další "vymoženosti" ? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | no hele a s těma tabletama kofeinu... Je jedno od které firmy, prostě mám vybírat podle množství v tabletě a ceně? Nebo je třeba od některých výrobců líp uzpůsoben ke vstřebávání, nebo co já vím jaký další "vymoženosti" ? |
mel jsem od Aminostaru a ted od Inner Armour a rekl bych ze ty aminostar byl trochu slabsi, i kdyz deklarovanej obsah je stejnej _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|