|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | http://www.novinky.cz/ekonomika/229954-pripravek-pro-sportovce-je-zdravi-nebezpecny-varuje-inspekce.html?ref=stalo-se |
z ameriky uz ani hovno!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jiri.moravicek
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc.. |
Rozhodně zajímavá látka s ověřeným lipotropním účinkem. Měl jsem ji, ale je potřeba dávat dlouhodobě tzn. 2-3 měsíce, postupně se ten tuk ztrácí a výhodou je, že snad i trvale. Takže palec nahoru pro tuto látku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shaggy22
|
Zaslal: so duben 23, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
je mozna kombinacia Animal Cuts + cheaters relief od BSN ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so duben 23, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Shaggy22 napsal: | | je mozna kombinacia Animal Cuts + cheaters relief od BSN ? |
ano
|
|
| nahoru |
|
 |
Shaggy22
|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Shaggy22 napsal: | | je mozna kombinacia Animal Cuts + cheaters relief od BSN ? |
ano |
dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 30, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar :)
Mam tuto věcičku
https://obchod.ronnie.cz/s-3439-l-carnitine-150000-concentrate.html
Protože nemůžu normálně posilovat, tak každej den (občas jednodenní pauza) běhám, jezdím na kole nebo na orbitreku. Sice mě to vytáčí, ale lepší než nedělat vůbec nic.
No a teď teda ta otázka: Je lepší dávat si 15 ml ráno, nebo 15ml před tréninkem?
Díky hoši
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 7:15 am Předmět: |
|
|
Já bych to splách do hajzlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Nic vylejvat není třeba
Dávej před tréninkem, když nic jiného pravidelně přijímaný karnitin chrání srdce. Je to účinné antiarytmikum. Obzvlášť vhodné při intervalových trénincích na hranicích kolapsu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Nic vylejvat není třeba
Dávej před tréninkem, když nic jiného pravidelně přijímaný karnitin chrání srdce. Je to účinné antiarytmikum. Obzvlášť vhodné při intervalových trénincích na hranicích kolapsu. | a některé studie naznačují že posiluje erekci...to že zvyšuje spermiogenezi je fakt....bohužel - obojí ve fitku nevyužiješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
Přece nemůžou prodávat citronovou šťávu na klacek a srdce a říkat, že je to na spalování tuků, to mi neříkejte.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Přece nemůžou prodávat citronovou šťávu na klacek a srdce a říkat, že je to na spalování tuků, to mi neříkejte.. :) |
Podívej se třeba na reklamu na Kinder Bueno a pochopíš co všechno se o výrobcích může říkat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Přece nemůžou prodávat citronovou šťávu na klacek a srdce a říkat, že je to na spalování tuků, to mi neříkejte.. :) | Reno někde psal, že mu po tom vyskákalo do druhého dne akné....takže zase nemůžeme říct, že by to bylo k ničemu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|