|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 16, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
Nedělej si prču z lidí, co dělají a studují výzkumy (studie), možná Ti někdo takový díky tomu zachrání zadek. A ne, nespím podle studií ty srandisto. :)
Tvrzení o 8 hodinách je kravina, v tom jsme za jedno. Pokud se nepočítá teda s tím, že si jdeš 8 hodin od budíku lehnout. Když počítáš půl hoďky na usnutí, tak to dělá 7,5 hodiny a to už vychází na přirozenou dobu spánkových cyklů.
Mně šlo jen o to, že podle sebe nemůžeš soudit ostatní, ty jsi jiný úkaz, ať už se tu budeme bavit o různých důvodech, z nichž některé sem na veřejnost nepatří. :) Takže tvrzení "to já..." je pro ostatní kondiční cvičence je tak trochu nic neříkající.
PS: Nevidím nic špatného na šlofíku po cvičení, nicméně cvičením se rozejde metabolismus a ztlumit ho zase krátkým spánkem může být např. pro hubnoucí kontraproduktivní. Pokud ale člověk naspal hodně málo, tak si myslím, že to spíše pomůže a na metabolismus bych kašlal, spánek se dle mého názoru spíš naopak podceňuje, o tom by mohl pohovořit nejeden lékař věnující se metabolickému syndromu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st duben 16, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
V tomhle se snazim byt objektivni a malo kdy ty zastavam veci, ktere funguji na me a to prave z tech duvodu, o kterych mluvis. Ale obcas patrim i mezi ehm "vetsinu" :) a ver, ze v nekterych vecech ten rozdil zase tak markatni neni. Kdyz uz je rec konkretne o spaknu, schvalne at sem napise ten kdo, spi v prumere nejakych 6 hodin denne, normalne funguje a ma vysledky, verim , ze takovych je plno (mluvim samozrejme o naturalech). Nic mene ten spankovy deficit se casem projevi a kdyz ma dotycny moznost, urcite si prispi vic dle toho, jak telo zada. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st duben 16, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
Já teda výsledky nemám, takže bych sem psát neměl  , ale za sebe můžu říct, že při 6 hodinách spánku denně sice funguju, odcvičím a velmi pomalu se i zlepšuju, ale přes víkend to dospávám a celkově je to horší, než když spím víc.
Na vojně při službách, na kterých se spalo tuším 3 hodiny, jsem si celkem hodně uvědomil, jak je spánek důležitej.
Navíc, každej má ten nárok trochu jinej. Navíc, když je člověk ztahanej, tak toho spánku potřebuje víc. Pamatuju, když jsem chodil na svou první brigádu, kde jsem na svoje tehdejší poměry makal hodně rukama. Došel jsem domů, že půjdu na basket, na chvíli jsem lehl na postel a probudil jsem se za pár hodin.
Pro mě osobně je ideální spát těch 7-8 hodin denně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 16, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
U me to bohuzel funguje tak, ze cim vice unavenej a rozbitej jsem, tim hure spim, kdezto kdyz cely den nic nedelam ani necvicim, coz sice nepomatuji, kdy to bylo naposled, usnu mnohem lepe a spim i kvalitneji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st duben 16, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu v tom, že když přepálím CNSku nebo mám nějaký větší svalovky, tak se mi taky usíná trochu hůř. To jo. Ale z mýho pohledu to neznamená, že je potřeba spánku menší.
Rozhodně se mi jde líp na trénink, když jsem vyspanej, než když nejsem. To se mi samozřejmě i nechce. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|