Furt stejne co posledni 3 roky, ted mozna o neco par kil min ale na druhou stranu urcite ma ted brutalni fyzu... jasne ze nevypada tak jak kdysi v Pride, tam byl kazdej velkej, cim to asi bude :)))
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jak ten Sidelnikov pri takovych trenincich muze mit takovou vanu, to tam snad fakt vsechno zapiji sadlem...
Jinak pekne utikal z tech klincu, stabilni na nohach, z toho juda, je jak ceska koruna. Porad to tam ma, verim mu.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Už dlouho jsem se na nic tak netěšil a doufám, že v neděli budu moc zapít vodkou Fedorův heroický výkon a drtivé vítězství
no len aby si tú ruku nadobro nerozdrtil a nebol v dalsom kole nahradený niekým z reserve bracketu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jak ten Sidelnikov pri takovych trenincich muze mit takovou vanu, to tam snad fakt vsechno zapiji sadlem...
Jinak pekne utikal z tech klincu, stabilni na nohach, z toho juda, je jak ceska koruna. Porad to tam ma, verim mu.
Někdo si dá pro treninku protein, někdo ovar z koně s extraktem horského vzduchu a někdo prostě tekutý sádlo. Co člověk to jiný chutě
Někdo si dá pro treninku protein, někdo ovar z koně s extraktem horského vzduchu a někdo prostě tekutý sádlo. Co člověk to jiný chutě
A Machida treba podstupuje "urino terapii", ale tim bych to zakoncil, uz nam ty slovicka zacinaji smrdet...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Na netu je začátek v 7:30PM, takže pokud jsem to spočítal správně, tak zhruba v 1:30 v neděli ráno našeho času?
EDIT: NA Sherdogu byl čas 10:00PM pro main event. Je to pevný čas kdy začne jejich zápas?
+ vážení by mělo začít dnes v 5:00PM, takže v 11 našeho, tu hoďku a něco vydržím :) A aspoň si potvrdím správnost výpočtu
_________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru