|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem turnaje se stane: |
| Fedor Emelianenko |
|
46% |
[ 30 ] |
| Alistair Overeem |
|
41% |
[ 27 ] |
| Sergei Kharitonov |
|
3% |
[ 2 ] |
| Andrei Arlovski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Fabricio Werdum |
|
3% |
[ 2 ] |
| Brett Rogers |
|
0% |
[ 0 ] |
| Antonio Silva |
|
4% |
[ 3 ] |
| Josh Barnett |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
ty vole reem tam je polovicni......
jinak samozrejme WAR FEDOR!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 12, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
mma tv má počítadlo odteraz do začiatku 17h 06minút, tak neviem, kedyže si to mám nastaviť budík na 3tu či na 4tú? vychádza mi to na 4tú, či? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so únor 12, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
ahola: hehe sem si rikal ze ma nejak moc kerek :P no stejne ho nemam rad:DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so únor 12, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
IMHO Sefo dostane na prdel, Fedor snad vytrieska dalsieho akromegalitika.
Kharitonov - Arlovski je zapas, ktory som davno chcel vidiet, skoda, ze sa neuskutocnil pred par rokmi. Fakt neviem, ktory z nich to vyhra, obaja su skveli strikeri a obaja maju aj solidnu zem...Sergei je bitkarskejsi, Andrei preciznejsi a o nieco viac toho nakope...Tesim sa na event. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 12, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | ty vole reem tam je polovicni......
jinak samozrejme WAR FEDOR!!! | Reem tam nikde není, mladíku.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 12, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Strikeforce je opravdu nejhorší organizace na světě...
| citace: | Well, the weigh ins are over, and Strikeforce had a great deal of issues.
First, some of the fighters decided to show up late. Then, some of the NJ Officials were stuck in traffic. When the weigh ins finally started, they were having problems with the scale, and many of the fighters were having issues with their weight.
The camera work was choppy, and very unorganized. It seemed no one knew what was going on, and you can see panic in the officials and strikeforce officials.
To top it all off, the official www.StrikeForce.com website…..Was down!
Let’s hope the Event tomorrow night proves to be a little more “professional” |
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so únor 12, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
hehe, ale su natesenej jak malej kluk.. nejradsi bych sel spat uz ted abych se jen probudil ve 3 rano, otevrel pivecko a ktomu popkorn :)) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so únor 12, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
Mirio:
hlavne hlaste v kolik hodin to ma bezet a dystak nejakej stream chci to videt taky online...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so únor 12, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
od 3am main event myslim.. ja tu budu tak od 2, tak neco pohledame.. na sopcastu, na nakym channelu by to melo bezet doufam, tak si to nak preposlem, kdyby nejel tak hold budem muset hledat low endovy streamy : ( ( ( _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 12, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Hlavně všechny prosím o dodržování nepsané no spoiler dohody, což platí i o podpisech, vítězných avatarech nebo animovaných GIFech v podpise, jak se tady stává zvykem...
Díky!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 12, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Jo, má to být na Eurosportě 2, tuším. Od čtyřky (nebo trojky?).
BTW Já v noci spát určitě nebudu, ale mám jiný program, takže live to taky neuvidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so únor 12, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Hlavně všechny prosím o dodržování nepsané no spoiler dohody, což platí i o podpisech, vítězných avatarech nebo animovaných GIFech v podpise, jak se tady stává zvykem...
Díky!!! |
a bude spoil topic nebo jako to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: so únor 12, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Jo, má to být na Eurosportě 2, tuším. Od čtyřky (nebo trojky?).
BTW Já v noci spát určitě nebudu, ale mám jiný program, takže live to taky neuvidím. |
od 4
http://tv.eurosport.cz/tvschedule.shtml _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|