SPOIL: UFC 100

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPOIL: UFC 100  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> SPOIL: UFC 100
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mir nebo Lesnar? A proč (pište do topicu)?
Frank Mir
59%
 59%  [ 13 ]
Brock Lesnar
40%
 40%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 22

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si dám klasicky celý event, ale uvidím to zase až někdy v týdnu, protože zítra jdem slavit narozky skorotchýně. Bad timing. :- ( (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
napao13

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2009 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mohl by tu někdo zítra dopoledne co nejrychleji hodit odkaz ke stáhnutí celého eventu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze SPOIL

Mir nesiel zle, Brock sa na stand up zjavne neciti a ked dostava tak neviem kam z konopi, a ten flying knee bol super, ale tak ci onak Lesnar regulerne vyhral .Neukazal nic extra, ale ma tvrde GnP a vobec rany, tak zvitazila brutalita no... Kazdopadne Brock mi pride stale dost jalovy a v oktagone vlastne nudny...publikum ho zjavne nepotesilo, tie vystrcene prostredniky boli trocha primitivne, ale to je USA, tak je to asi all right.

Velmi ma potesilo, ze Hendo knockol Bispinga ...a este ako Aj ked sa musim priznat, ze pocas celeho zapasu mi slo na nervy, ze sa to zvrho na box a Hendo namiesto zapasenia stale skusal len pravy hak..nastastie mu vcas vysiel. Bisping mi prisiel troska smiesny svojimi pohybmy, ale takticky na to nesiel zle.

GSP opat dominoval , ja tie jeho takedowny zeriem, fakt ich ma namakane a snad stopercentne uspesne.

Akiyamov zapas bol kvalitny, obaja superi ukazali vela. Inak Akiyama je ten chlapik, co raz tak kontroverzne porazil Sakurabu??
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brock měl špatnej stand-up, takže se to snažil uhrát na zemi. Ve druhym kole, když mu přiletěli kolena + flying knee bylo vidět, že se zalekl, jít s Mirem do konfrontace ve stoje a šel zase na zem, kde uplnatil svojí sílu. Udělal to moc chytře, rozhodčí neměl moc na výběr a zápas musel ukončit, i když třeba Mir ještě uplně v prdeli nebyl, ale nemohl se hejbat, pouze pasivní obrana, což je jasný signal k ukončení. Škoda, přál jsem to Mirovi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm od zápasu Mira jsem čekal víc. Na tý zemi na Lesnara prostě fyzicky neměl. škoda, no třeba příště

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem to přál více Mirovi, když jsem viděl jak na začátku hnedka Lesnar Mira povalil na zem tak mi bylo jasný, že to takhle bude pořád.
m4l

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mir vs lesnar : nepiskali divaci kvuli tem uderum co pak ke konci daval brock mirovi do toho zatylku???.... prislo me to takovy .....

jinak skoda toho , dal bych ted lesnara s fedorem aby ho po 10s zase uklidil
Douglas

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesnar x Mir - no neni o cem, Lesnar vyhral, je sice skaredy jak cesta do prace, jeho styl je citelny jak vyplatnica, ale krzeva tu jeho silu to proste zatim porad dava. Mir byl dobry ve stoji, dokonce myslim, ze po tom kolinku byl Brock moc rad ze lezi na Mirovi a ze se muze trochu uklidnit.. Jak ho ale pribil telem k te kleci rikam se: je zle, ted ho tam ubije a taky jo, k ukonceni tezko rict, jestli ho tam mel zamklyho a jenom ho rezal, tak to asi rozhodci stopnout musel. Jinak Mir byl i na zemi dost pasivni, tezko rict co delat kdyz na tobe lezi 130 kg vahy, ale alespon nejaky pokus o sweep, nebo neco podobneho byt mohl...
GSP vs. Alves - po delsi dobe dustojny souper a presto ho GSP rezal jak psa, takedowny ma opravdu neuveritelne, slozil ho kdy chtel, super prehled, dobry timing, pekny zapas, doufam ze GSP pujde vis, alespon do catch weight..
Akiyama vs. Belcher - to Ahola, ano, to je ten Akiyama z Dreamu a Sengoku, byl trochu plossi, nez kdyz se pral v Asii, na konci druheho mu dosla stamina, ale nakonec to nebyl spatny fight. Uvidime co ukaze pozdeji, az si na tu pravdepodobnou abseni gumidku (nebo alespon silne omezeni) zvykne... Nevidel jsem bohuzel prvni kolo.
Hendo vs. Bisping - no zapas uplne ve stylu UFC, postoj, box, sem tam kop, Bisping jako vzdy ukazal celkem hovno, Dan mozna ani na zem jit nechtel, kdyz videl jak je Bisping ve stoji nebezpecny, no a to KO a potom ta naskocena bomba do lehu.. Uplne jsem si vzpomel na Igorka, takhle to umel on - zlate casy.
Jinak tipy my vysly jako vzdy mizerne, vicemene jsem nic neuhadl. Co Bonnar vs. Coleman, stoji to za videni?
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brock to zvládol, to koleno ho mohlo trocha rozhodit, ale ktovie, išiel si svoj dominantný štýl a o nejakom pokuse o sub nemohlo byť zo strany Mira ani reč., Dostal peknú nakladačku. Inak sa mi zdá, že v stand upe na začiatku sa opeť ujala Brockova skoro prvá rana a spustila krvacanie. akokoľvek bol Mir (vyzerajuc) v kvelej forme, o viťazovi niet pochyb ani v najmenšom...

Hendo krasne ko.

GSP pekny win, napriek zraneniu.
ygg

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Co Bonnar vs. Coleman, stoji to za videni?

Podle mne stojí ..... nijak líbivý nebo taktický/technický zápas, ale poctivý, vydřený fajt. Tak první minutu jsem si říkal, jestli na to vůbec čumět, ale pak jsem byl spokojený.

Lesnar klasika .... Mir na něho prostě neměl, a ukázalo se to vcelku brzy. Pravda je, že Lesnar neukázal nic moc, pokud vůbec něco, ale když si ani s tím Mir nedokázal poradit..... Fakt je, že já si vždy myslel, že výhru s Nogem víceméně utrpěl... Nicméně u tohodle zápasu byl zajímavý akorát ten výsledek, a pocit, že to člověk teda viděl.

GSP .... paráda, vše ostatní bylo napsáno. Thiago se snažil, nedával se lacino, ale prostě GSP byl jasně lepší. Přesně si ví co má jet a je schopen to na 99% realizovat, což mu zatím bohatě stačí na každého. Pokud se rozhodne jít výš, bude to zajímavé (hlavně pokud by Silva nešel natrvalo do LHW), pokud ne....tak ten belt bude mít ještě asi hezky dlouho.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno to zas bylo. Jako vždy mi vyšla necelá polovina tipů, ale na to už jsem si zvykl. :-)

GSP - dominance, vynikající představení. Opravdový šampion. Skvěle.

Sexyama (worst nick ever ) - výborně, jsem moc rád, že mu to vyšlo a Belchera porazil. Nechápu, proč upištěný Rogan na konci zápasu říkal, že Belcher byl okraden o jasné vítězství, když Sexyama (kurva, já to žeru ) byl lepší. Sice o fous, ale byl. Jediný rozhodčí, který ulítl byl ten, co dal všechny kola jemu. 29-28 bylo spravedlivé.

Bisping - ach jo, to bylo brutální KO. Měl jsem o Bispinga docela strach, ale ta zlá krev mezi oběma byla jasně vidět na tom kladivu, když byl The Count už na zemi a polomrtvý. Jinak zápas o vyčkávání a nuda.

Lesnar - GnP, jinak ve chvíli, kdy se proti němu postaví někdo, kdo stand up umí, vyhrávat nebude. Ale musí se uznat, že takticky to zvládl výborně a tím, jak tlačil na Franka hrudníkem, přišpendlil ho k zemi a držel mu zápěstí, ho naprosto eliminoval. Záblesk naděje po naskočeném koleně rychle vyústil v Mirovo KO. Rozhodčí to ukončit musel, protože Mir byl přinejmenším hodně otřesený.

Teď musíme jen doufat, že Dana nebyl opilý, když do světa vypustil statement, že Fedor v UFC bude...
Douglas

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Douglas napsal:
Co Bonnar vs. Coleman, stoji to za videni?

Podle mne stojí ..... nijak líbivý nebo taktický/technický zápas, ale poctivý, vydřený fajt. Tak první minutu jsem si říkal, jestli na to vůbec čumět, ale pak jsem byl spokojený.

No hodne urputne z obou stran, Mark moc neukazal, ale zase Bonnara k nicemu nepustil, takze na tu vyhru to rozhodne bylo. Takedowns mu porad docela jdou...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
dabel

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nechápu, proč upištěný Rogan na konci zápasu říkal, že Belcher byl okraden o jasné vítězství

Taky sem si rikal, co to kurva mele, ale pak me napadlo, ze asi mysli to bodovani prvniho rozhodciho (30-27), to bylo skore vazne mimo misu.

Obecne Rogana nemusim, zaprvy ten jeho debilni ton, a zadruhy mi pripada, ze dost casto a okate komentuje ve prospech (vychvaluje) jeho oblibenyho fightera. Nevim, mozna je to jen muj pocit, ale vadi mi to.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě nebylo. Nejdříve říkal, že Belcher byl okraden o vítězství a až pak říkal, že někdo dal všechny kola Sexyamovi a že tomu nerozumí (s čímž docela souhlasím). Pak Goldberd dodal, že to bylo kontroverzní vítězství, což nebylo. :-)
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvetsi radost mam z Hendersona kua to bylo nadherny KO podle me vedel uz pri tom prvnim uderu ze je Bisping out a je konec ale vyuzil toho nez se rozhodci zpamatuje a nalozil mu jeste tim "flying punchem" schvalne do toho dal vsechno to jsem moc rad

bisping ma nejvic nasrany v palici snad z fighteru co znam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPOIL: UFC 100 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: