SPOIL: UFC 100

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPOIL: UFC 100  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> SPOIL: UFC 100
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mir nebo Lesnar? A proč (pište do topicu)?
Frank Mir
59%
 59%  [ 13 ]
Brock Lesnar
40%
 40%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 22

Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

bisping ma nejvic nasrany v palici snad z fighteru co znam

Tak tady na toto tema by se mohla udelat anketa.. Obecne mam ke vsem tem chlapum respakt, ale jak se nekdy chovaji to je k zbliti. Ja mam uz delsi dobu favorita v Lesnarovi.. Ale on bude spis pomatenej z wrestlingu.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
ygg napsal:
Douglas napsal:
Co Bonnar vs. Coleman, stoji to za videni?

Podle mne stojí ..... nijak líbivý nebo taktický/technický zápas, ale poctivý, vydřený fajt. Tak první minutu jsem si říkal, jestli na to vůbec čumět, ale pak jsem byl spokojený.

No hodne urputne z obou stran, Mark moc neukazal, ale zase Bonnara k nicemu nepustil, takze na tu vyhru to rozhodne bylo. Takedowns mu porad docela jdou...

Jo, to je správná definice .... ale jak říkám, mně se to líbilo. Poctivě vydřené vítězství, jak nemám Colemana nijak moc rád, tak ta vůle a zaťatost byla tady fakt obdivuhodná.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja k nim mam taky respekt hlavne po te sportovni strance, ale neznamena ze delam MMA a jsem spicka tak se chovam jak kokot, Bisping Handersonovi nesaha ani po kotniky co vsechno handerson nejen v MMA dokazal ale chova se jak namyslenej curak viz vazeni, Dan pred zapasem rikal ze je portreba zavrit Bispingovi hubu a udelal to tim nejlepsim zpusobem tak sem rad
ygg

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Bazzy napsal:

bisping ma nejvic nasrany v palici snad z fighteru co znam

Tak tady na toto tema by se mohla udelat anketa.. Obecne mam ke vsem tem chlapum respakt, ale jak se nekdy chovaji to je k zbliti. Ja mam uz delsi dobu favorita v Lesnarovi .. Ale on bude spis pomatenej z wrestlingu.

No, já nevím.....třeba v tom rozhovoru, co jsem postnul Turakam působí docela ok. Hlavně bych si to nikdy netroufnul hodnotit, protože nejsem schopen posoudit, co je fakt vypatlanost a co nějaká vykalkulovaná póza. Wand to někde říkal, že jak přešel do UFC, tak hned nafasoval od promotérů přezdívku a nedivil bych se, že i návod jak se chovat .... jako pošahaný dement .

Myslím, že takhle zprostředkovaně to prostě hodnotit nejde.

Jen mne teď napadá, že to loňské (?) extempore s jízdou na chodníku a podobně dělá nej kandidáta z Rampageho. To na nějaké PR fakt nevypadalo
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Wand byl zvíře už v Pride, takže to asi neni ten pravej příklad , ale rozumim co chceš říct, v USA si na tyhle divadla potrpí. Horší je, když pak 5 ze 6 hlavních zápasů stojí za hovno. To už nezachrání ani ty předzápasový divadýlka a silácký řeči.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Tak Wand byl zvíře už v Pride, takže to asi neni ten pravej příklad , ale rozumim co chceš říct, v USA si na tyhle divadla potrpí. Horší je, když pak 5 ze 6 hlavních zápasů stojí za hovno. To už nezachrání ani ty předzápasový divadýlka a silácký řeči.

To jo, ale jednak i tam je otázka nakolik to bylo ze srdce, a nakolik taková taktická póza, jednak samozřejmě je otázkou, jestli toho tak fajtera prezentovat i na veřejnosti. Ale přesně jak píšeš, v USA tohle prostě funguje a tak se to dělá .... což jim nijak nevyčítám, je to show a business a prachy, ne skaustké hry na louce o orlí péra . A konec konců, japíci si na tohle potrpí úplně stejně . Jde jen o to, že odlišit co je jen divadýlko, a kdy se fajter fakt chová sám od sebe jako blb, je v 90% nemožné.
Douglas

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me u Lesnara sraly spis reci o Fedorovi jako o overrated fighterovi, a ze je to cele o nem a o Couturovi. Bylo to v Before the bell, pred nejakym UFC, na Sherdogu to bude k dohledani. Pritom mel za sebou zapas s Herringem, nekym asiatem a prohru s Mirem...picus marmeladovy... Prostrednik na konci vyhraneho zapasu taky nesvedci o zdravem dusevnim pristupu..ale treba v UFC All Access pusobi normalne, teda az na ten jeho zjev..
Jasne je spousta vetsich magoru, v dobrem i zlem slova smyslu, pro me je ted ovsem Lessnar cislo jedna..
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ty fakace neboli " a ted me vsichni muzete polibit prdel, jsem HW champ" gesto chapu - musel si pred tim zapasem vyslyset strasnejch kecu a takhle vsechny umlcel podobne jako Dan Bispinga
AHOLA

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
ja k nim mam taky respekt hlavne po te sportovni strance, ale neznamena ze delam MMA a jsem spicka tak se chovam jak kokot, Bisping Handersonovi nesaha ani po kotniky co vsechno handerson nejen v MMA dokazal ale chova se jak namyslenej curak viz vazeni, Dan pred zapasem rikal ze je portreba zavrit Bispingovi hubu a udelal to tim nejlepsim zpusobem tak sem rad

A nemal si ti Bispinga niekedy rad? Inak s tebou suhlasim, ja Bispinga nemusim uz od tej TUF, kde ucinkoval, vkuse len kecal o sebe, s Hamillom mal prehrat atd...Ci si Hendo mohol a mal odpustit tu druhu ranu je diskutabilne, kazdopadne to bolo aspon v sulade s pravidlami, ziadne mlatenie ludi po ukonceni zapasu ala Sokodjou...
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

libilo se me ze je to starej anglickej punk... ale ne je to kokot nemam ho rad a nerikam ze si to mohl Dan odpustit ba naopak
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale prd, hoši. Bisping je frajer. :-)

A Hendo dobře věděl, že je The Count KO, sám to říkal v rozhovoru po zápase.
Arnie(CZ)

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě se zas líbilo že se Brock nebál říct co si myslí a pěkně zaříz zažitý a nudný pozápasový keci.Teď mám na mysli rozhovor s Roganem hned po zápase.Rogan:Řekni nám,jaké jsou tvoje nejbližší plány do budoucna a co šampión jako ty očekáva jako další výzvu o tvůj titul?Lesnar:Pudu domů,dám si (názvu jsem nerozumněl), protože Bud light mi nic nezaplatí,pujdu se bavit se svojí rodinou a večer pak skočím na svou ženu Já nevim,já mám Brocka rád,je pravda že ho taky znám dlouho ještě z wrestlingu...podle mě ho se*e že maj kolem něj na něho všichni keci už od začátku,ikdyž zatim dokazuje že na to aby byl v UFC má.
Jo jinak tady omluva Lesnara,po 4 minutě
ygg

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Me u Lesnara sraly spis reci o Fedorovi jako o overrated fighterovi , a ze je to cele o nem a o Couturovi. Bylo to v Before the bell, pred nejakym UFC, na Sherdogu to bude k dohledani. Pritom mel za sebou zapas s Herringem, nekym asiatem a prohru s Mirem...picus marmeladovy... Prostrednik na konci vyhraneho zapasu taky nesvedci o zdravem dusevnim pristupu..ale treba v UFC All Access pusobi normalne, teda az na ten jeho zjev..
Jasne je spousta vetsich magoru, v dobrem i zlem slova smyslu, pro me je ted ovsem Lessnar cislo jedna..

To jsou kecy, se kterými přišel přeci Dana, a Lesnar to vlastně jen opakoval .... což se u loajálního zaměstnance dá odpustit . Navíc myslím, že jako bývalý zápasník bude mít v hloubi duše před ex-sovětama zdravý respekt . Já osobně to považuji za takové WWF promo, ne jeho skutečný názor. Jo, nám se to líbit nemusí, ale jeho to mimo jiné živí, líp než nás všechny dohromady , a tak prostě hrát musí. Opakuji, do fan klubu se nepřihlásím, ale soudit podle tohodle jaký ten člověk fakt je, to bych si netroufnul ani omylem.

Jo, a po UFC 99 by na nej trotla v MMA jeden kandidát byl .... nějaký balkánec nebo co ... . Mně tyhle non-fight excesy přijdou mnohem více rozhodující (Rampage, CC) než nějaké komedie pro diváky okolo zápasů.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Hele, nech si ty kecy, jo? :-))

Výplaty po UFC 100...

Jon Fitch: $90,000 (includes $45,000 win bonus)
def. Paulo Thiago: $8,000

Brock Lesnar: $400,000 (no win bonus)
def. Frank Mir: $45,000

Georges St-Pierre: $400,000 ($200,000 win bonus)
def. Thiago Alves: $60,000

Dan Henderson: $250,000 ($150,000 win bonus)
def. Michael Bisping: $150,000

Yoshihiro Akiyama: $60,000 ($20,000 win bonus)
def. Alan Belcher: $19,000

Mark Coleman: $100,000 ($50,000 win bonus)
def. Stephan Bonnar: $25,000

Jim Miller: $22,000 ($11,000 win bonus)
def. Mac Danzig: $20,000

Jon Jones: $18,000 ($9000 win bonus)
def. Jake O'Brien: $13,000

Dong Hyun Kim: $58,000 ($29,000 win bonus)
def. T.J. Grant: $5,000

Tom Lawlor: $16,000 ($8,000 win bonus)
def. C.B. Dollway: $14,000

Shannon Gugerty: $10,000 ($5,000 win bonus)
def. Matt Grice: $7,000

K tomu navíc ještě...
citace:
The UFC awarded $100,000 each to Akiyama and Belcher (Fight of the Night), Henderson (KO of the Night) and Lawlor (Submission of the Night).
napao13

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si děláš prdel Mir a Alves dostali tak málo hlavně že měli hlavní zápasi večera

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPOIL: UFC 100 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: