|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:38 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | ygg
Individuálních zájmů koho? Shodl se na tom velice rychle komplet celý Západ a Čína i Rusko jim to posvětili. Já ani ty do toho nevidíme a pravdu naivní veřejnosti říct nemůžou.
Jinak líbí se mi jak na všech forech zuřivě fandí Kaďákovi |
Svých ... nebo mi chceš říci, že státy nemají své individuální zájmya že jich pár nemůže mít společných?
Shodl .... a celý Západ .... myslíš ty, pro které se jednalo o zcela legitimní režim se kterým bez problémů jednali, a teď najednou jim vadí? To je jako když se amíci najednou začali hrozně kamarádit s Pakistánem, když ho potřebovali, zatímco předtím se z něj mohli zbláznit. Rusko+Čína se zdržely a jen nevetovaly .... a věř tomu, že si to soudruzi někdy u taškařic typu Čečny, Osetie nebo Tibetu vyberou
A co si budeme namlouvat, každý kdo není trotl ví, jak to bylo .... Kadáfí jim vždy vadil, ale měl co potřebovali, nedělal až takové vlny (ne po skončení studené války a během ní byl zásah nemyslitelný), a tak to zkousli. Zasáhnout si netroufli, protože nebyla vhodná záminka, a mohlo by to být o hubu.... Teď pevně doufali, že se na to na té vlně (Egypt, Tunis, Jemen ... ) sveze "samo". Povstalci naběhnou, plukovník zdrhne a oni jim přijdou "nezištně" pomáhat budovat .... cokoli . Prostě že dosáhnou svého, nic je to nebude stát, a nebudou si muste špinit ruce. Ale ono hovno ....
A Kadáfímu nefandím .... ale kam v posledních více než deseti letech ten slavný Západ tímto způsobem vlezl, tam to byl průser ... Kosovo, Afganistán, Irák ... a kam natvrdo vlítnout měl, a mělo by to smysl, tam se na to vysral (bývalá Jugoslávie, komplet Afrika, asijské průsery typu KLDR či Barmy). O postoji k Číně vůbec nemá smysl mluvit .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
proč teda mírotvůrci v čele s Hosejnem Obamou nevlítli do Saudské Arábie, kde je jakýkoliv protest zakázanej a potlačenej? Kde ani nemůžou být demonstranti a odpůrci režimu?? Proč se neserou tam v zájmu lidských práv? Doufám, že se jim to zase vymstí v podobě terorismu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
acab:
Ty se furt divíš a ptáš jako tříletý děcko  . Jasně že jde o velmocenské zájmy, politiku, moc a ne o nějaké práva. Jako fanda historie bys měl vědět, že to tak vždycky bylo a taky bude.
To s těma USA už je fakt posedlost. Skoro všechna ropa z Libye proudí do Evropy a většina obchodu se odehrává s Evropou. Takže ta akce je hlavně Evropský záměr.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
V tom případě mi není jasný, jak může někdo nejzmrdštější národ na světě ještě obdivovat a podporovat. Když jde o Evropu, tím hůř. Budu upřímě rád, pokud tam pochcípe co nejvíc ,,koaličních,, vojáků.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
to snad nemyslis vazne tohle srovnavat...
Navic, o muslimech v Evrope je muj nazor tady vseobecne znamej
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:21 pm Předmět: |
|
|
Dělal ramena na silnějšího, vyhlašoval džihády, zavíral Evropany, byl nespolehlivý obchodní partner, tak při vhodné příležitosti která právě nastala dostane přes držku. Tak to prostě na světě chodí a líto mi zmrda rozhodně není. Jestli to bude pro Libyjce plus si netroufám posoudit jenom doufám, že se nezvedne kvůli tomu velká imigrační vlna do Evropy.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne ne březen 20, 2011 1:24 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:23 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jenom doufám že se nezvedne kvůli tomu velká imigrační vlna do Evropy. |
ale jo, pár desítek miliónů jich je jeste potreba...k tomu, aby si lidi uvedomili, ze je tady nepotrebujem
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Já se zase směju skoro pokaždý co tu něco napíšeš,ale to je jendno...
Alepoň nebudou v televizi furt ekeblbové mektat a hroznejch jadernejch elektrárnách Ted se bude nadávat na zlé imperialisty...
|
ty něco piš..Po tý tvojí větě se směji akorát tak já tobě.. Je jasný že taková katastrofa bude monitorována.. To může napsat jen bezcitný řiťopych jako ty.. Poslal bych tě tam chladit ty věže...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
Mně se líbí, jak tady všichni zuřívě zbrojí proti spojenecké "pomoci".
Jasně, nebude to jen z čistého humanismu, bude tam kšeft, pozvednutí domácí prestiže daných zemí, odpoutání od vlastních problémů. A co je vám po tom? Proč je to špatně? Je holt 21. století. Vše je kšeft.
Proč vám vadí, že za tím bude ropa (což rozhodně napadne každého jen proto, že si pamatuje o ropných ložiscích ze základky) nebo něco jiného. Zavidíte jiným firmám, že zbohatnou? Nebo myslíte, že to zvedne brutálně ceny ropy? Nebo co?
Já to vůbec neřeším, respektive řeším. Zajímá mě na tom jen to, že si vojáci konečně zastřílí. šmitec. A chápu i prozatimní názor utlačovaných libijců (opozice). Ti jistě o pomoc stojí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Mně se líbí, jak tady všichni zuřívě zbrojí proti spojenecké "pomoci".
Jasně, nebude to jen z čistého humanismu, bude tam kšeft, pozvednutí domácí prestiže daných zemí, odpoutání od vlastních problémů. A co je vám po tom? Proč je to špatně? Je holt 21. století. Vše je kšeft.
Proč vám vadí, že za tím bude ropa (což rozhodně napadne každého jen proto, že si pamatuje o ropných ložiscích ze základky) nebo něco jiného. Zavidíte jiným firmám, že zbohatnou? Nebo myslíte, že to zvedne brutálně ceny ropy? Nebo co?
Já to vůbec neřeším, respektive řeším. Zajímá mě na tom jen to, že si vojáci konečně zastřílí. šmitec. A chápu i prozatimní názor utlačovaných libijců (opozice). Ti jistě o pomoc stojí. |
děláš si prdel ? protože tohle je demence
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Ne, nedělám si prdel. Daná situace mi je jedno, bo se na ni časem stejně zapomene, respektive zevšední jako afghánistán, irák, atd. Alespon já se o tyto země po "pomoci" nestarám, stejně jako většina z nás tady.
Konrétně u tebe mě to rozčilování udivuje. co je tobě po nich, po libijcích? arabáky nesnášíš, můžeš jásat, dostanou po držce a navíc je budou utlačovat i později židozednářské firmy, které nesnášíš snad ještě víc.
Nebo ti vadí, že amerika (nejzkurvenější národ) válcuje celý svět? Můžeš se jí postavit, jen nevím s kým. francouze neuznáváš, brity taky, v podstatě přeješ spojencům z evropy, aby chcípali, bo bojujou na straně ameriky. Naše armáda na ameriku nemá a stejně by jsi byl i proti tomu, bo by tam zasahovala armáda, kde jsou češi a ne jen moravská garda
Takže v čem je můj názor dementní? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
Ve všem
Ukaž mi jedinej národ, kterej má právo srát se ostatním do věcí DO KTERÝCH JIM NIC NENÍ. Proč nezasahuje USA v Sudánu, Emirátech, Jemenu...proč ,,nepomáhá,, šířit dobro v Tibetu ?? Ani blbý Haiti se nedočkalo masívní pomoci USA a přitom je mají ,,za barákem,,
Považuješ za normální, že se pár zmrdů domluví a ,,odstraní,, nepohodlnej režim, jen tak, pronic-zanic, jen proto, že můžou? Kdo bude další?
Ty kecy o Arabech už tady nekdo pronesl, mel bys to cist a hlavne chapat psany text, coz evidentne nedelas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|