|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/220945-v-dansku-zadrzeli-ctyri-lidi-chystajici-utok-na-noviny.html
množí se nám to množí, jen tak dál, když multikulti, tak pro všecky |
Šílený, nechápu jak se jich ještě někdo v dnešní době může zastávat.
Nad tím mi zůstává rozum stát.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
Mýho známýho před půl rokem cestou z práce pobodal nějakej cikán a ještě k tomu ho obral o 4 litry... A zmrd vyváznul jen s podmínkou... Přestože to byl pokus o vraždu.
Kdyby to udělal bílej, tak dostane minimálně 10 let.
Nechápu proč zákony neplatěj pro všechny stejně.
Prostě lidi s jinou barvou pleti maj ve všem výhodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
alilinko

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Cigani nejsu normalni ludia preto na nich neplatia normalne zakony _________________ [img:14bf95a3cb]http://img96.imageshack.us/img96/6109/youtubekirkkarwowski100.gif[/img:14bf95a3cb]
Na základní škole jsem dal 200 kliků v kuse...A přesto jsem na benchi začínal jen s něčím přes 70 kg...
"Popshoit"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
"V těchto i dalších případech jsou oběti vláčeny roky po soudech, někdy stráví dlouhou dobu ve vazbě (kdo bude živit rodinu?), atd..."
Marky, sice se učím Základy práva teprv 1 semestr, ale co si tak vzpomínám, tak do vazby může být vzat obviněný pouze na 24 (?) hodin a pakliže mu neprokážou vinu, musí být propuštěn na svobodu?
Nebo si to s něčím pletu? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Marky, sice se učím Základy práva teprv 1 semestr, ale co si tak vzpomínám, tak do vazby může být vzat obviněný pouze na 24 (?) hodin a pakliže mu neprokážou vinu, musí být propuštěn na svobodu?
|
Nejsem Marky ani právník, ale prostým selským rozumem lze dospět k následujícímu. O vině či nevině u nás rozhoduje soud. Opravdu si myslíš, že:
* Naše soudy vynáší rozsudky do 24 hodin po zadržení obviněného?
nebo že snad
* Všichni obvinění jsou bez ohledu na závažnost jejich obvinění vyšetřování na svobodě až do vynesení rozsudku? Neříkej, že Ti nic neutkvělo alespoň z nedávné vysoce medializované kauzy Vítkov. ACAB určitě brzy také přijde s tím, že jsou u nás lidé co jsou ve vazbě už přes rok za vylepování samolepek.
Bez urážky, na které škole že to studuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | Frozz. napsal: | Marky, sice se učím Základy práva teprv 1 semestr, ale co si tak vzpomínám, tak do vazby může být vzat obviněný pouze na 24 (?) hodin a pakliže mu neprokážou vinu, musí být propuštěn na svobodu?
|
Nejsem Marky ani právník, ale prostým selským rozumem lze dospět k následujícímu. O vině či nevině u nás rozhoduje soud. Opravdu si myslíš, že:
* Naše soudy vynáší rozsudky do 24 hodin po zadržení obviněného?
nebo že snad
* Všichni obvinění jsou bez ohledu na závažnost jejich obvinění vyšetřování na svobodě až do vynesení rozsudku? Neříkej, že Ti nic neutkvělo alespoň z nedávné vysoce medializované kauzy Vítkov. ACAB určitě brzy také přijde s tím, že jsou u nás lidé co jsou ve vazbě už přes rok za vylepování samolepek.
Bez urážky, na které škole že to studuješ? |
Prostý selský rozum používej v logice, ne v právní nauce .
Poptal jsem se několika známých, a bylo mi potvrzeno, že jsem měl pravdu, jen s tou vyjímkou že to není 24hod ale 48hod. Takže zas tak daleko pravdě jsem nebyl, studuju na UJAK .
edit: což ale pořád neznamená že to je pravda, chtěl bych slyšet názor povolanějšího. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Prostý selský rozum používej v logice, ne v právní nauce . | Říkanka je to pěkná, tu do váš určitě hustí hned od první hodiny. Ale tady nesedíme ve školní lavici. Škola neškola, fakta jsou fakta. Nebo snad chceš v rozporu s realitou popřít ty dva body v mém předchozím příspěvku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | | Frozz. napsal: | Prostý selský rozum používej v logice, ne v právní nauce . | Říkanka je to pěkná, tu do váš určitě hustí hned od první hodiny. Ale tady nesedíme ve školní lavici. Škola neškola, fakta jsou fakta. Nebo snad chceš v rozporu s realitou popřít ty dva body v mém předchozím příspěvku? |
Mě bohužel nezajímá to, co si psal nahoře, mě zajímá, jestli je toto tvrzení PRAVDA či nepravda:
Obviněný může být vzat do vazby do maximální doby 48hodin, pakliže se jeho vina neprokáže, musí být propuštěn a stíhán na svobodě.
Zloději, které zadrželi za rabování, budou stíhání na svobodě.
... "XNOVINKY.CZ (460) - Osm lidí podezřelých z krádeží rabováním zadrželi liberečtí policisté od pondělí do středy v Chrastavě a v Raspenavě na Liberecku. "
-> z toho se dá celkem dobře usoudit, že tento výrok je pravdivý. Byli zadrženi na 48hod. - vina se zřejmě neprokázala/nestihla prokázat -> pušteni, a stíháni na svobodě.
No taak, už se někdo vyjádřete ať vím kdo má pravdu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Aach, takhle to je:
"Policejní orgán, který provedl zadržení , zadrženou osobu vyslechne a o jejím výslechu sepíše protokol, v němž označí místo, čas a bližší okolnosti zadržení a uvede osobní údaje zadržené osoby, jakož i podstatné důvody zadržení. Nepropustí-li policejní orgán obviněného na svobodu, předá státnímu zástupci opis protokolu sepsaného při zadržení a další materiály potřebné pro podání případného návrhu na vzetí obviněného do vazby. Takový návrh může být podán soudu nejpozději do 48 hodin od zadržení , jinak musí být zadržený propuštěn na svobodu."
____
Není-li podezření rozptýleno a je-li proti podezřelému zahájeno trestní stíhání, i zde platí lhůta 48 hodin od zadržení pro podání návrhu na vzetí do vazby, jinak je třeba zadrženého propustit na svobodu.
Takže jsem popletl vzetí do vazby a zadržení.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|