|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: st březen 30, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
ten pán by měl naopak zažalovat toho novináře, protože z něj dělá vraha. Média poslední dobou mě tak serou (Japonsko, Anička atd)
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 30, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Auto viděti,ihned stříleti.Když potkám tu ozbrojenou partu důchodců v lese,tak mám vždycky divný pocit.Přijít o zrak taky není žádný med.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st březen 30, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
Jako chlap to podělal a podmínka dejme tomu. Ale 6 let to byl fakt úlet. Ale fakt nevím co kecají o ukončeném útoku debili.
Komentář trestního zákoníku - Proto lze použít nutné obrany i vůči pachateli krádeže, který odnáší ukradené věci, neboť útok na majetkové zájmy trvá, i když je trestný čin dokonán a útočník odchází. - str. 333. Učebnice tr. práva podobně, Kuchta - Nutná obrana - podobně.
No a když se to dostane před soud tak z toho ti volové udělají pomstu a max. nedodržení podmínek zadržení dle § 76 (2) TŘ. Tohle byl exces intenzivní z nutné obrany, max pokus o zabití, ale ne vražda + ta argumentace a definice silného rozrušení  by mě zajímalo jak se podle nich rozliší silné rozrušení a zmenšená příčetnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 30, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | Yggu, nebuď na Deadlifta tak přísnej, on se tu historii učil ještě z předlistopadovejch učebnic a tam se o paktu Molotov-Ribbentrop a o tom jak si Hitler se Stalinem dělili Evropu nepsalo. Fanda historie asi ještě věří, že SSSR mohl přijít Československu na pomoc, stejně jako přišel na pomoc Polsku. Podobně se asi domnivá, že USA vstoupilo do války s Německem kvůli jeho okupaci Francie či dalších zemí.
Tak či onak, tohle je věta do zlatého fondu podpisů:
| Deadlift napsal: | | historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo | |
Tohle jsem úplně přehlédnul.
Jsem rád, že je tu někdo kdo ví co si myslím a čemu věřím.
I přesto bych si dovolil pár drobných doplnění: - před listopadem 89 jsem chodil na první stupeň ZŠ - tj. z jakých učebnic jsem se učil je asi jasné.
Zajímalo by mě jak jsi přišel na to že věřím nebo se domnívám na cokoliv jsi psal ?
Tj. nic než jen rádobychytré domněnky...prostě nic.
K tomu Himmlerovi - to se zase nepíše v před ani polistopadových učebnicích - měl na Moravě soukromou chatu kde občas pobýval - jejíž zbytky dodnes existují. Hrad, který je poblíž byl pod jeho správou, přespával tam a dodnes se po něm jmenuje jedno křídlo.
Požádal bych Tě, ať mi nevkládáš co si myslím - já to také nedělám....nehledě k tomu, že ten Tvůj příspěvek je nesmysl.
btw
Zajímavé, že lidé co nemají argumenty se projevují dvěma způsoby:
1 ) urážkami
2 ) vkládáním a podsouváním toho co si asi dotyčný myslí
( jen pro pořádek - teď nemyslím ygga )
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 30, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 30, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
neskutečný KURVY , držky plny humanity a na druhy straně tam lifrujou zbraně horem dolem...měli by mít Září kažej týden, zmrdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 4:04 am Předmět: |
|
|
Myslís ze muslimove vezmou ty dodane tanky a potahnou na Evropu?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
Ne, mně se strašně líbí, jak v zájmu uklidnění situace a humanismu (nebo kua čeho:-)))) nejdřív slavně vyhlásí zbrojní embargo .... a pak najednou zjistí, že díky němu nemohou dodávat kvéry těm, kterým by je dodávat chtěli, a tak vymýšlejí, jak své vlastní rezoluce ojebat.
To není zahraniční politika, ale fraška .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
tak,keby im islo iba o to,pekne im to dodaju potichu a mozno cez nejaku africku krajinu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
To jde s kalašnikovama a podobnýma srandama, ale o ty jim nejde .... jednak je číňani dělají levnější  , jednak to s nima povstalcům moc nejde. A taky se kalaše blbě dodávají s obsluhou/posádkou  , a tu ti povstalečtí mamlasové docela potřebují, protože jak to vypadá, sami mají problém i střílet na tu správnou stranu:-)))).
Navíc je u těchto ilegál dodávek průser, že se na to přijde, a pak by se mohli číňani a rusové začít taky zbavovat svých zbrojních přebytků ... což by plukovník jistě uvítal _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
plukovnik ma obrovske zasoby zlata,cize plati cash a nie papiermi  nie je az taky blby ako vyzera,aj preto to bude este tazky boj _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Já si u podobných diktátorů myslím, že to mohou být/musí neskutečné svině, a často primitivové bez vzdělání, ale skutečně blbí prostě být nemohou .... jinak by se u toho vesla tak dlouho neudrželi. Prostě by je převálcoval nějaký jiný podobný hajzl, jen chytřejší .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|