Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vasek je borec:

http://zpravy.idnes.cz/klaus-prominul-trest-muzi-ktery-zastrelil-prchajiciho-zlodeje-ps7-/domaci.asp?c=A110330_112432_domaci_js

PS: kdo najde v textu clanku "pri strelbe zemrel = zastrelil" vyhrava 1 rok clenstvi v novinarskym elitnim klubu kretenu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elrubio

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Vasek je borec:

http://zpravy.idnes.cz/klaus-prominul-trest-muzi-ktery-zastrelil-prchajiciho-zlodeje-ps7-/domaci.asp?c=A110330_112432_domaci_js

PS: kdo najde v textu clanku "pri strelbe zemrel = zastrelil" vyhrava 1 rok clenstvi v novinarskym elitnim klubu kretenu

ten pán by měl naopak zažalovat toho novináře, protože z něj dělá vraha. Média poslední dobou mě tak serou (Japonsko, Anička atd)

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
haino

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Auto viděti,ihned stříleti.Když potkám tu ozbrojenou partu důchodců v lese,tak mám vždycky divný pocit.Přijít o zrak taky není žádný med.
mandor

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako chlap to podělal a podmínka dejme tomu. Ale 6 let to byl fakt úlet. Ale fakt nevím co kecají o ukončeném útoku debili.
Komentář trestního zákoníku - Proto lze použít nutné obrany i vůči pachateli krádeže, který odnáší ukradené věci, neboť útok na majetkové zájmy trvá, i když je trestný čin dokonán a útočník odchází. - str. 333. Učebnice tr. práva podobně, Kuchta - Nutná obrana - podobně.
No a když se to dostane před soud tak z toho ti volové udělají pomstu a max. nedodržení podmínek zadržení dle § 76 (2) TŘ. Tohle byl exces intenzivní z nutné obrany, max pokus o zabití, ale ne vražda + ta argumentace a definice silného rozrušení by mě zajímalo jak se podle nich rozliší silné rozrušení a zmenšená příčetnost.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
Yggu, nebuď na Deadlifta tak přísnej, on se tu historii učil ještě z předlistopadovejch učebnic a tam se o paktu Molotov-Ribbentrop a o tom jak si Hitler se Stalinem dělili Evropu nepsalo. Fanda historie asi ještě věří, že SSSR mohl přijít Československu na pomoc, stejně jako přišel na pomoc Polsku. Podobně se asi domnivá, že USA vstoupilo do války s Německem kvůli jeho okupaci Francie či dalších zemí.

Tak či onak, tohle je věta do zlatého fondu podpisů:
Deadlift napsal:
historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo

Tohle jsem úplně přehlédnul.
Jsem rád, že je tu někdo kdo ví co si myslím a čemu věřím.
I přesto bych si dovolil pár drobných doplnění: - před listopadem 89 jsem chodil na první stupeň ZŠ - tj. z jakých učebnic jsem se učil je asi jasné.

Zajímalo by mě jak jsi přišel na to že věřím nebo se domnívám na cokoliv jsi psal ?

Tj. nic než jen rádobychytré domněnky...prostě nic.

K tomu Himmlerovi - to se zase nepíše v před ani polistopadových učebnicích - měl na Moravě soukromou chatu kde občas pobýval - jejíž zbytky dodnes existují. Hrad, který je poblíž byl pod jeho správou, přespával tam a dodnes se po něm jmenuje jedno křídlo.

Požádal bych Tě, ať mi nevkládáš co si myslím - já to také nedělám....nehledě k tomu, že ten Tvůj příspěvek je nesmysl.

btw
Zajímavé, že lidé co nemají argumenty se projevují dvěma způsoby:
1 ) urážkami
2 ) vkládáním a podsouváním toho co si asi dotyčný myslí

( jen pro pořádek - teď nemyslím ygga )
ygg

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Deadlift .... já bych tu zase nerad rozdmýchával nějaké vášně, ale fakt je ten, že ten tvůj prapůvodní post, tj. analogie II.sv.v. se zásahem v Lybii, byl prostě zcela mimo.

a aby to bylo i trochu aktuální;-)
http://zpravy.idnes.cz/zapad-si-fintami-zameta-cestu-pro-vyzbrojeni-libyjskych-rebelu-ps6-/zahranicni.asp?c=A110330_141936_zahranicni_stf

.... fakt banda mamrdů.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neskutečný KURVY , držky plny humanity a na druhy straně tam lifrujou zbraně horem dolem...měli by mít Září kažej týden, zmrdi.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 4:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To Deadlift .... já bych tu zase nerad rozdmýchával nějaké vášně, ale fakt je ten, že ten tvůj prapůvodní post, tj. analogie II.sv.v. se zásahem v Lybii, byl prostě zcela mimo.

a aby to bylo i trochu aktuální;-)
http://zpravy.idnes.cz/zapad-si-fintami-zameta-cestu-pro-vyzbrojeni-libyjskych-rebelu-ps6-/zahranicni.asp?c=A110330_141936_zahranicni_stf

.... fakt banda mamrdů.

Myslís ze muslimove vezmou ty dodane tanky a potahnou na Evropu?
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, mně se strašně líbí, jak v zájmu uklidnění situace a humanismu (nebo kua čeho:-)))) nejdřív slavně vyhlásí zbrojní embargo .... a pak najednou zjistí, že díky němu nemohou dodávat kvéry těm, kterým by je dodávat chtěli, a tak vymýšlejí, jak své vlastní rezoluce ojebat.

To není zahraniční politika, ale fraška ....
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak,keby im islo iba o to,pekne im to dodaju potichu a mozno cez nejaku africku krajinu
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jde s kalašnikovama a podobnýma srandama, ale o ty jim nejde .... jednak je číňani dělají levnější , jednak to s nima povstalcům moc nejde. A taky se kalaše blbě dodávají s obsluhou/posádkou , a tu ti povstalečtí mamlasové docela potřebují, protože jak to vypadá, sami mají problém i střílet na tu správnou stranu:-)))).

Navíc je u těchto ilegál dodávek průser, že se na to přijde, a pak by se mohli číňani a rusové začít taky zbavovat svých zbrojních přebytků ... což by plukovník jistě uvítal
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plukovnik ma obrovske zasoby zlata,cize plati cash a nie papiermi nie je az taky blby ako vyzera,aj preto to bude este tazky boj
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

140 tun údajně
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si u podobných diktátorů myslím, že to mohou být/musí neskutečné svině, a často primitivové bez vzdělání, ale skutečně blbí prostě být nemohou .... jinak by se u toho vesla tak dlouho neudrželi. Prostě by je převálcoval nějaký jiný podobný hajzl, jen chytřejší ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: