Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janze

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Deadlift napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/232339-soud-potvrdil-pet-let-piratovi-ktery-vytlacil-auto-z-d1.html...no konečně!

...a být přítel té ženské tak svolám ukrajinské komando ať mu dá ještě před nástupem trestu do tlamy - za drzost! Kolik lidí on do toho zatáhl, od právníků, soudce, přísedících, znalců...tolikrát ho nakopnout do tlamy buzeranta zasranýho

a napadlo vás někdy, že třeba šlo opravdu o jeho neschopnost? nehod se na silnici děje dnes a denně poměrně velké množství, ale tady z tohoto se zase dělá odstrašující příklad, jak "pirát v drahém a rychlém autě chudáka málem zavraždil". nedokážu si představit, jak vytlačuju zadkem svého auta motor auta jiného. co kdyby ta ženská volant nestrhla? by dostal do smyku nejspíš sám sebe!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Popravdě se divím, že ti bezdomovci někoho nenapadnou nebo něco, by se měli pěkně, pokoj s televizí, 3x denně teplé jídlo, teplo a div by mu neutírali ještě prdel, to se nedivím že se tam lidi vracejí..

to oni dělají před zimou.. nějaký menší poškození majetku, aby šli na 3-6 měsíců do "chládku", kde je jim paradoxně daleko tepleji než u nich "doma" nemluvě o tom, jakej to pro ně musí být luxusní hotel oproti jejich běžnýmu životu..
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
a napadlo vás někdy, že třeba šlo opravdu o jeho neschopnost? nehod se na silnici děje dnes a denně poměrně velké množství, ale tady z tohoto se zase dělá odstrašující příklad, jak "pirát v drahém a rychlém autě chudáka málem zavraždil". nedokážu si představit, jak vytlačuju zadkem svého auta motor auta jiného. co kdyby ta ženská volant nestrhla? by dostal do smyku nejspíš sám sebe!

Ne, nenapadlo - rikali to v TV H@VNA, tak to musi byt pravda ..
.. je supr byt poslusna ovecka bez mozku. Btw dostal stejne jako ty cikani co znasilnili a skoro zabili toho kluka - az na to, ze u nej nikdy nebyl prokazanej umysl, narozdil od tech parchantu
Cratach

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby zastavil hned, tak bych treba i byl ochotnej polemizovat o tom, jestli v tom ten umysl opravdu byl/nebyl ... ale vzdyt on jel este nekolik km, nez si asi ocividne rek neco jako "pane boze, co sem to udelal ?", zastavil a zavolal zachranku.
Janze

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Kdyby zastavil hned, tak bych treba i byl ochotnej polemizovat o tom, jestli v tom ten umysl opravdu byl/nebyl ... ale vzdyt on jel este nekolik km, nez si asi ocividne rek neco jako "pane boze, co sem to udelal ?", zastavil a zavolal zachranku.

a co má okamžité zastavení společnýho s úmyslem někoho vytlačit ze silnice (zabít)? když si budu hrát s pistolí a někoho OMYLEM sejmu, rupne mi v bedně a zdrhnu, tak jsem sice debil, kterej zaslouží kriminál, ale furt mi to nedokazuje, že jsem chtěl vraždit.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
Cratach napsal:

a co má okamžité zastavení společnýho s úmyslem někoho vytlačit ze silnice (zabít)? když si budu hrát s pistolí a někoho OMYLEM sejmu, rupne mi v bedně a zdrhnu, tak jsem sice debil, kterej zaslouží kriminál , ale furt mi to nedokazuje, že jsem chtěl vraždit.

stejně jako ten kokot v autě, jen ať si jde posedět kripl
Janze

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:

to nikdo nezpochybňuje, ale když se dává 5 let za znásilnění, mučení a pokus o vraždu, tak těžko můžu souhlasit se stejným trestem pro způsobení vážné dopravní nehody.
blazen

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s tím ale nic nenaděláme, prostě debilní systém :)
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:

to nikdo nezpochybňuje, ale když se dává 5 let za znásilnění, mučení a pokus o vraždu, tak těžko můžu souhlasit se stejným trestem pro způsobení vážné dopravní nehody.

jenže debilita a výsměch není trest 5 let pro tohohle hajzla, ale tak nízkej trest za znásilnění, mučení a pokus o vraždu, navíc rasově motivovanou.

Pak se člověk nemůže divit, že se na cejlu sejde 1000 smradlavců a jejich levičáckých kámošů ( kteří si k nim jinak chdí tak maximálně pro piko ) a ještě černá huba řve ,,ulice jsou naše,, Nejen ulice, ale i soudy jsou na jejich straně.
Cratach

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
Cratach napsal:

a co má okamžité zastavení společnýho s úmyslem někoho vytlačit ze silnice (zabít)? když si budu hrát s pistolí a někoho OMYLEM sejmu, rupne mi v bedně a zdrhnu, tak jsem sice debil, kterej zaslouží kriminál, ale furt mi to nedokazuje, že jsem chtěl vraždit.

Moznost, ze to byla nehoda a on v soku odjel me napadla. Ale vzdyt on ani nepribrzdil a jel si v klidku dal. Kdyby to byla opravdu nehoda tak by ani ve zpetnym zrcatku nemoh poradne videt co se stalo, to by to auto muselo bejt v mrtvym uhlu a pak hned mimo viditelnej dosah, proto bych cekal, ze kdyz ne zastavi, tak minimalne pribrzdi, aby mel cas pochopit to, pred cim by v hruze ujizdel.

A pokud se to srovna s pripadama, kdy nekdo v soku od neceho ujede / utece, tak se z toho zas preci neoklepe tak rychle, jakou je ujeti par kilometru pri dalnicni rychlosti (navic ty jeho rychlosti). Treba toho chlapa, co zpusobil pred par mesicema nehodu nekde v CR, nasli asi za pul hodiny, jak stoji v potoce a je porad v soku.
Janze

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Moznost, ze to byla nehoda a on v soku odjel me napadla. Ale vzdyt on ani nepribrzdil a jel si v klidku dal. Kdyby to byla opravdu nehoda tak by ani ve zpetnym zrcatku nemoh poradne videt co se stalo, to by to auto muselo bejt v mrtvym uhlu a pak hned mimo viditelnej dosah, proto bych cekal, ze kdyz ne zastavi, tak minimalne pribrzdi, aby mel cas pochopit to, pred cim by v hruze ujizdel.

A pokud se to srovna s pripadama, kdy nekdo v soku od neceho ujede / utece, tak se z toho zas preci neoklepe tak rychle, jakou je ujeti par kilometru pri dalnicni rychlosti (navic ty jeho rychlosti). Treba toho chlapa, co zpusobil pred par mesicema nehodu nekde v CR, nasli asi za pul hodiny, jak stoji v potoce a je porad v soku.

Mně se nechce věřit, že by se rozhodl svým kufrem nebo zadní polovinou svého auta provést opačný manévr, než provádějí policajti v amerických filmech. Celý proces je navíc silně zmedializován, hon na "piráty silnic", na druhé straně je "chudák slušná ženská" atd atd. Ty si odvážíš říct, že to z jeho strany byl 100% úmysl? Možná je to debil, možná sebevrah, možná mu ruplo v bedně...ale pořád je to jenom možná a pro mě nejsouu předkládaná fakta dostatečná, abych vynesl jednoznačný soud.
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, jestli ten manevr vypada ve skutecnosti stejne, a jestli by ho napoprvy zvladnul clovek co ho nikdy nedelal. A myslim, ze behem soudniho rizeni to rucite musel posuzovat i psycholog a nakej dopravni expert (stejne jako se podle brzdny drahy posuzuje rychlost, nebo se dela balistika).

Ale je pravda ze spis nez umysl vrazdit v tom vidim, to ze mu ruplo v bedne a chtel se proste nejak pomstit a v afektu to nedomyslel - coz takovyho cloveka neomlouva. Jako omluvitelny beru, ze zenska treba v afektu zabije chlapa, co ji 10 let mlati, zatimco chlap, co ma i kvuli hovadine takhle kratkou zapalnou snuru o sobe dava najevo, ze po propusteni z basy by mel dosmrti jezdit maximalne na trikolce a mimo jiny navstevovat doktora na hlavu.
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha...takže kšeftovat u nas s drogama, zbraněma, falešnýma penězma je VLASTNĚ ÚPLNĚ V POHODĚ protože to jde pro dobrou věc, islamistickej terorismus = boj proti okupaci. Nestačím se divit.

Co se týče Ruska, tak tam se o okupaci jedná asi stejně, jako v například v Tibetu/Číně nebo Palestině/Izraeli. Takže nazývat to islámským terorismem je podle mě silně odvážné...no, spíš je to úplná blbost. Holt nechtějí mít za hlavní město Moskvu, to je fakt k neuvěření ... a kdyby se ti zachtělo opravdového adrenalinu, tak tam můžeš zajet a zkusit zorganizovat nějaké svobodné referendum o setrvání v Ruské federaci. Vřele se doporučuje předtím sepsat závěť ... a rozhodně ji nebudeš potřebovat kvůli těm svým "teroristům".

Co se týče kriminální činnosti na našem území, ta by měla být samozřejmě postihována podle zákonů této země ... zda ty zákony porušuje Franta, Jožo, Voloďa, Asmal nebo Franc je tak trochu jedno, stejně jako ke komu se ve svém volném čase modlí. Takže já zdovolením tady nechci cizince, kteří zde páchají trestnou činnost, víc mě u nich fuck nezajímá.
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
...a být přítel té ženské tak svolám ukrajinské komando ať mu dá ještě před nástupem trestu do tlamy - za drzost! Kolik lidí on do toho zatáhl, od právníků, soudce, přísedících, znalců...tolikrát ho nakopnout do tlamy buzeranta zasranýho

Správně, měl napsat kajícný dopis na rozloučenou a jít se pověsit na hrušku .... aby neobtěžoval .... mně fakt jebne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: