|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | chtels vypadat opet chytre, ale uz te vidim pred soudem jak citujes z Wikipedie o tom co je to europoidni rasa pri obvineni z rasismu proti ciganovi Je videt, ze nemas absolutne zadnou zkusenost s fizlama co se rasismu tyka ( + zadnou z demonstraci , cili si nikdy nevidel na vlastni oci za co te sou schopni zavrit ) Ja nanestesti jo. |
Suppe, tak mi rozšíř obzory, a místo té své lidové slovesnosti mi sem postni nějaký rozsudek z této oblasti ... a pokud tě někdy zavřeli fízlové, tak mi o tom vyprávěj. Pokud se nezměnily zákony, tak to bude velmi zajímavé, protože benga tě mohou maximálně zadržet. Na vazbu i odnětí svobody potřebuješ ten soud.
Pokud si ale pleteš buzeraci ze strany PaChů (o kterou se s tebou nehádám) s odsouzením za TČ, tak jsi na tom rozumově asi jako ten s tím plakátem.
To Gohan ... ty si ten TZ taky zkus přečíst, odkaz na něj máš na předchozí stránce . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Já si žádný TZ číst nemusím. To co jsem napsal myšleno zcela jasně.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Suppe, tak mi rozšíř obzory, a místo té své lidové slovesnosti mi sem postni nějaký rozsudek z této oblasti |
nálepková kauza
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Suppe, tak mi rozšíř obzory, a místo té své lidové slovesnosti mi sem postni nějaký rozsudek z této oblasti |
nálepková kauza
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | ygg napsal: |
nálepková kauza |
Suppe, nálepky jsou HODNĚ jiná kauza ... navíc souhlasím, že to je sice svinstvo " na objednávku" jak vyšité, ale ne rozsudkem (možná jen zatím), který ještě nepadl, ale tou vazbou.
EDIT ... to Gohan ... jasný to bylo, to jo. Hlavně v tom, že to byla blbost. Ale máš, pravdu, na nějaký zákon sere pes, vždyť ty i bez něj máš jasno _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | ygg napsal: |
nálepková kauza |
Suppe, nálepky jsou HODNĚ jiná kauza ... navíc souhlasím, že to je sice svinstvo " na objednávku" jak vyšité, ale ne rozsudkem (možná jen zatím), který ještě nepadl, ale tou vazbou.
EDIT ... to Gohan ... jasný to bylo, to jo. Hlavně v tom, že to byla blbost. Ale máš, pravdu, na nějaký zákon sere pes, vždyť ty i bez něj máš jasno |
Máte k tomu někdo bližší info? Kámoš kvůli tomu má jít sedět (ve vazbě trčel už jakou dobu) tak bych se o tom rád dozvěděl víc. Když tak PM _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | ygg napsal: |
nálepková kauza |
|
Ale kdepak Ygu, vůbec ne. Dokazuje to jen, že když dostaneš ,,toho správnýho nezaujatýho,, soudca + tomu samozřejmě nestranní fízli pomůžou, dostaneš basu ( zadržení ) a basu ( odsouzení ) skoro za cokoliv. Ne nadarmo mají v arzenálu Z. Galkovou a I. Svobodu Takže bys mohl dopadnout třeba takto ( za vylepování protisystémových nálepek v demokratické společnosti )
na naše právo seznámit se se spisem už nezbývalo moc času. Celkem jsem na seznámení se spisem dostal necelých 17 hodin, Za 17 hodin jsem měl prostudovat cca 2500 stran listinného spisového materiálu a audio a video záznamy v délce několika hodin (údajně cca 10h)..........Po zahájení hlavního líčení, jsme vznesli námitku, že líčení nemůže začít, protože nám bylo upřeno právo seznámit se s kompletním spisovým materiálem. Soudkyně Bártová ji zamítla a dodala, že se můžeme seznamovat během líčení.
Soudním znalcem na extremismus je Ivo Svoboda. Nad jeho posudky kroutí hlavou i znalci, kteří se touto tématikou dlouhodobě zabývají a které jsme sami oslovili kvůli novému znaleckému posudku. Svoboda byl Krajským soudem v Brně jmenován soudním znalcem 23.10.2009, tedy dva dny poté, co jsme byli zatčeni, a ihned byl nasazen na náš případ! Účelovost takového postupu se sama nabízí. V jeho znaleckém posudku se můžete dočíst např. to, že červeno-bílá vlajka s českým lvem je neonacistická. Pokud byste s ní přišli na nějaké veřejné shromáždění, na základě Svobodova posudku vás může čekat obvinění a až 10 let za mřížemi.
Důvody prodlužování vazby
Z postojů obžalovaného v minulosti lze dovodit, že by se stejným způsobem choval i do budoucna, neboť platí, že účelem jednání, pro které je obžalovaný stíhán, je účinně destabilizovat stávající institucionální a právní systém.“ JUDr. Bártová
„...svoboda myšlení (!) a svoboda projevu, zaručená Listinou základních práv a svoboda, a právo na osobní náhled na historické události nejsou bezbřehé.“ JUDr. Galková
Během posledního stání jsme mohli vidět video ze sledky, které má dokazovat průběh lepení samolepek. Je to klíčový důkaz celého samolepkového zločinu. Dle policejního protokolu (který byl napaden obhajobou, protože nemá formální znaky protokolu) mám vyndat z batohu samolepky, rozdat je ostatním a společně je vylepujeme. Na videu jsou ve skutečnosti ve tmě vidět čtyři černé postavy stojící u sebe , které si zřejmě povídají. Moc toho nejde poznat, ale z videa je evidentní, že nikdo nic nevyndává z batohu, ani nelepí. A i kdyby snad na videu něco takového bylo, nelze rozpoznat totožnost oněch čtyř temných siluet. Soud a státní zástupkyně se zaujetím celé video sledovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | . Hlavně v tom, že to byla blbost. Ale máš, pravdu, na nějaký zákon sere pes, vždyť ty i bez něj máš jasno |
Ne nebyla to blbost. To že by se na to pohlíželo úplně jinak když by tu ceduli držel bílý s vyholenou hlavou je naprostá pravda. Jestli si myslíš že ne, tak se prostě naše názory liší,což je úplně normální. Uznávám že jsem to napsal trochu neštastně , měla to být spíše hyberbola.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-evropa/c1-51783950-evropa-ma-zasoby-plynu-na-60-let-muze-se-zbavit-zavislosti-na-rusku
tak tohle by byla velka parada :) |
Do vrtu se navíc pod velkým tlakem vstřikují chemikálie
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
To supp ...
1. Že je kauza samolepky svinstvo o tom se tu hádat težko můžu, bo si to také myslím.
2. Odvozovat ale z ní fakt, že ten tvůj nápis je v rozporu s §403 TZ podle mě fakt nejde. Aby bylo jasno o čem je řeč .... "hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob" http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h13d1.aspx .... bílej není nic hanlivého (nakonec já bílej jsem a nevím o tom, že bych se tím označením cítil dotčen), černej nebo žlutej taky ne. Nakonec i těch jeblých USA sice preferují označení afro-američan, ale black je stále ještě ok, asi překvapivě proto, že ta barva sama o sobě je fakt. Abys mohl mít průser, musel by jsi upgradovat na něco typu "bílé/černé svině"...což už je jiná hra. Stejně jako to "zmiz" .... když budu někde na hřišti a nějaký cikán/arab/černoch tam bude dělat bordel, a já na něj zařvu "černej zmiz", tak může vedle sedět Džamila s Kocábem, maximálně mi promluví do duše nebo to skončí jako přestupek když zařvu moc. Až k tomu dodám něco jako "patříte do plynu", tak už jsem samozřejmě v hajzlu.
Samolepky jsou prostě jinej level a dokonce i jiná hra ... stejně jako byl třeba ten Vítkov ... a nebo i tvůj oblíbený Lacina. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|