|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ale hovno .... minulou sobotu jsme hledali v Brdech hospodu skoro 20 km
Že bysme podali trestní oznámení pro podezření z šíření poplašné zprávy  ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so květen 14, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 14, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Asi je.. ale
1) nakapat mu to do oci kdyz bude v narkoze, kdyz on ji znetvoril cely oblicej za plneho vedomi
2) odlozeno na neurcito
kazdopadne myslenka dobra :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 14, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so květen 14, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
Blbé fráze zase vykládá o svém milém - Kalouskovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so květen 14, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Jinak rozhovor s Parkanovou v předvčerejší MF - to jsem se zase jednou nasmál, až jsem se za břicho popadal  Četls to?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 14, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ne, pošli odkaz.
A já si myslím, že on o Kalouskovi taky nemá nějaké joooo iluze, ale prostě opět ví, že sám v té straně být nemůže a Kalousek je takové nutné zlo. Nakonec já třeba názorově s knížetem většinou moc nesouhlasím, ale rozhodně se mi líbí ten jeho celkem věcný a realistický nadhled a přístup. Což mi v našich podmínkách nepřijde tak málo .... protože je samozřejmě nesmysl si představovat, že najednou se objeví strana plná chytrých slušných politiků, kteří budou mít jak skvělé nápady, tak i schopnosti je realizovat, a za 3-5 let tu budeme mít ráj .... ono by bohatě stačilo, kdyby tu byl aspoň nějaký posun pozitivním směrem. Průser je, že to spíš vypadá na pokles do větších a větších sraček. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so květen 14, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|